Przy tej chorobie ma się skłonności do takich dogłębnych analizEden pisze: ↑wt gru 14, 2021 5:21 pm Wiesz, dlaczego wielu ludzi uwierzyło, jak ty, że jestem Chrystusem? (To jest tak zwana wiara ateistów: I Bóg stał się Jezusem, I tenże Jezus Jest Mesjaszem, Zatriumfuje jego rodzina, ale uznawać go niepodobna) .
Dowód 1. Strachy na Lachy - Dzień dobry, kocham cię, już posmarowałem tobą chleb (Michael Jackson śpiewał, wszystko jest zaszyfrowane w twoim imieniu) :
KRomka Romka = Romka KRomka = bochenek chleba .
Dowód 2. Urojenia roku azuleum:
Cze R więc = czerwiec
cierpień = sierpień (analiza)
Dec em beR = wspam Rebus me ced
Jan u ar y = wspak y Ra U Naj
W iOS na = wiosna .
Dowód 3. Urojenia Christian Metal Messiah - Psalm 21 Akapit 6. , zapowiedziane w Księdze Rodzaju. - 10 % Rocka o "Synu Ziemi" Michale.
Jestem uznawany za Mesjasza, przez wiele osób na forum. metallica eye of the beholder tekstowo.pl :
"Czy widzisz to co ja? Prawda jest przestępstwem Milczenie daje pewność ... Ograniczona niezależność Wolność wyboru Wybór został dokonany za ciebie, mój przyjacielu Wolność słowa Mowa to słowa, których znaczenie wypaczy Wolność pod ich nadzorem ... Czy wiesz o tym o czym wiem ja? O twych pieniądzach i twoim bogactwie Milczysz, aby móc się usłyszeć ... Mowa to słowa, których znaczenie oni wypaczą Wolność już nigdy cię nie wyzwoli Nie jest ważne to, co widzisz."
Śpiewali dla Mesjasza: Michael Jackson, Queen, Metallica, Black Sabbath, Iron Maiden, Judas Priest, Korn, Slipknot, Lady Pank, Bajm, Maanam.
Metal Messiah śpiewało wiele mało znanych zespołów.
Miłość
Moderator: moderatorzy
Re: Miłość
- Francesco
- zaufany użytkownik
- Status: jatądrobnącząstkącowieczniezłegochceazawszeczynidobro
- Gadu-Gadu: Czarnokrwista
Uśmiech już leci na skrzydłach do Ciebie to nic,że wiatr porywa mu pióra… on wzniesie się ponad chmury w niebie nie straszna mu żadna wichura… ![Blue Glow :angelic-blueglow:](./images/smilies/angelic/blueglow.gif)
![Blue Glow :angelic-blueglow:](./images/smilies/angelic/blueglow.gif)
Miłość & Muzyka
~ Amen ~
~ Amen ~
- Francesco
- zaufany użytkownik
Miłość - to mnie spotkasz.
Wspomnij mnie czasem, przy księżyca blasku. Przy śpiewie świerszczy nocą, o poranku… Pamiętaj latem, nie zapomnij zimą. Jesienią szukaj w rdzawych liściach dębu, wiosną fiołków zapytaj – o imię Moje… Pamięć ulotna z wiatrem gna po świecie, niczego nie chcę, niczego nie żądam, tylko w pamięci maleńkiego kąta..
Miłość & Muzyka
~ Amen ~
~ Amen ~
- Francesco
- zaufany użytkownik
A gdy spotkasz...
To lepiej zachowaj zimną krew. I nie bój się mnie![🐍](//cdn.jsdelivr.net/gh/twitter/twemoji@latest/assets/svg/1f40d.svg)
To lepiej zachowaj zimną krew. I nie bój się mnie
Miłość & Muzyka
~ Amen ~
~ Amen ~
- Francesco
- zaufany użytkownik
Ja wierzę tylko w siebie, to może spotkam kogoś kto też wierzy w siebie.
Wiek nie gra roli w kwestii dopasowania ponieważ, kobieta młoda ale lubiąca rutynę i domatorstwo z pewnością stworzy dobry związek ze znacznie starszym facetem.
Natomiast kobieta o wysokim libido i nie lubiąca rutyny, pomysłowa no to raczej ktoś bliżej jej wieku. Żeby potrzeby się dopasowały.
Wiek nie gra roli w kwestii dopasowania ponieważ, kobieta młoda ale lubiąca rutynę i domatorstwo z pewnością stworzy dobry związek ze znacznie starszym facetem.
Natomiast kobieta o wysokim libido i nie lubiąca rutyny, pomysłowa no to raczej ktoś bliżej jej wieku. Żeby potrzeby się dopasowały.
Miłość & Muzyka
~ Amen ~
~ Amen ~
- Francesco
- zaufany użytkownik
Nie wierzę w Jezusów.
Choć czasem męczeństwo na jakie się ludzie godzą mi to przypomina.
Bardziej wierzę w ISIS![Blue Glow :angelic-blueglow:](./images/smilies/angelic/blueglow.gif)
Choć czasem męczeństwo na jakie się ludzie godzą mi to przypomina.
Bardziej wierzę w ISIS
![Blue Glow :angelic-blueglow:](./images/smilies/angelic/blueglow.gif)
Miłość & Muzyka
~ Amen ~
~ Amen ~
- Francesco
- zaufany użytkownik
Poza tym dalej wyznaję zasadę, że człowiek zbawić może się tylko sam. Nikomu w tym na siłę nie pomożesz. A Bóg w nim rodzi się kwantowo. A przykazanie brzmi nie będziesz miał bogów cudzych przed sobą samym.
Lecz nie każdy jest dzieckiem bogów. A my bogowie jesteśmy jednością.
Lecz nie każdy jest dzieckiem bogów. A my bogowie jesteśmy jednością.
Miłość & Muzyka
~ Amen ~
~ Amen ~
- Francesco
- zaufany użytkownik
Poza tym w dziale filozoficznym również pisałam, że dla mnie przypowiastki narodzin Jezusa to narodziny słońca. Zmartwychwstanie to narodziny nowej idei, wiosna itp. Kiełkowanie. Uwolnienie się. A że ktoś zrobił z tego teatr cieni dla motłochu bogobojnego to już zupełnie inna sprawa. To też jest potrzebne ![Shhh... :shhh:](./images/smilies/eusa/shhh.gif)
![Shhh... :shhh:](./images/smilies/eusa/shhh.gif)
Miłość & Muzyka
~ Amen ~
~ Amen ~
- Francesco
- zaufany użytkownik
A jeżeli Edenie poruszyłeś już system uzdrawiania siłą woli to zaznajom się ze stroną Popko.pl. Używa w tym magi wody i siły myśli. Podobnie jak ja. Tylko, że on to robi dla ludzi.
Miłość & Muzyka
~ Amen ~
~ Amen ~
- Francesco
- zaufany użytkownik
![Obrazek](https://i.pinimg.com/564x/b9/50/17/b9501785a5d0dc8517fab478ac901743.jpg)
Eden jak już tak drążysz to zdradzę Ci, że ludzie po drugiej stronie muru wciąż wyznają pramatkę
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Miłość & Muzyka
~ Amen ~
~ Amen ~