Chcę powiedzieć że...
Moderator: moderatorzy
- Słonecznik1
- bywalec
Re: Chcę powiedzieć że...
jak i lekarze którzy nie chcą leczyć tylko spychają . Kto się może leczyć w tym kraju na nfz zostało to doprowadzone do stanu umierania pacjenta
- Słonecznik1
- bywalec
dbają o pudelki i celebrytów ale nie o to jak lekarze badają żadnej kontroli ja się nie zdziwię że kasują emerytów
- Słonecznik1
- bywalec
nieprawda to się moższ zdziwić jacy oni są delikatni jak oprawca czasem . Nie kłamie jak w łodzi zabijali pawulonem i nikt z tym nikt nie zrobił a tamten sadzi kwiaty choć powinni go zabić ale kto chce iśc przeciw zegarowi
- Słonecznik1
- bywalec
jak w meksyku . Bardzo to przykre i miasto Łódź cierpi przez to a powinni tą osobe docenić za to co zrobiła nasze służby nie zrobią nic
- Słonecznik1
- bywalec
nie spodziewałem się że to powiem ale *słowo niedozwolone* wam w dupe takie macie władze przepraszam tez dla osób co są postronne
- Słonecznik1
- bywalec
kuubaw ja jestem zwykłą osobą w tym kraju nie wyrocznią zapytaj ekspertów z wp np
- Słonecznik1
- bywalec
nie migajcie bo szef wyda wyrok śmierci najczesciej
- Słonecznik1
- bywalec
gnoje na mnie patrzą a nie wiedzą jak cokolwiek o mnie mówią ostrzegam że mogę komuś zrobić krzywde zeskserujcce
- Słonecznik1
- bywalec
pożałujecie czekam na więzienie
- Słonecznik1
- bywalec
funkster co zaśpiweasz a może zatańczysz?
- Słonecznik1
- bywalec
hieny cmentarne jak dilerzy ukrywani przez policję
- Słonecznik1
- bywalec
sami są też ale nadepnij im na odcisk to cie zabiją gorsi niż dilerzy
- Słonecznik1
- bywalec
prawda jest taka że najgorzej co możesz zrobić to że policja gra nie fer to mogą cię zabić
- Słonecznik1
- bywalec
owsiak i jego rodowód to czerwony pająk . Rodzice w sb jak olejnik i lis . Nawet się nie potrafi rozliczyć ze składek . Jak i inni dziennikarze
- Słonecznik1
- bywalec
nie mówcie mi o tym kraju i demokracji tylko szabrownictwo , miliony na 1 program lisa resortowego dziecka i to wraca .Nikt nic nie załważył czy ja jestem mojżeszem?
- gratis
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Kupiłem sobie ebooka "Informatyka w ogolnym zarysie" wydawnictwo pwn. Wcześniej czytalem książki z helionu, niektóre dalo się przeczytac. Wczoraj jednak czytalem o systemach i tak czytam, czytam i sie siebie pytam: o czym ja do pana czytam? Brak podstawowej wiedzy by mnie wykluczyl bo tekst stal się ciężki i kody niezrozumiałe. Jednak udało mi się iść po rozum do głowy i zainstalowac sobie ogólną książkę o informatyce, więc jestem zadowolony, bo juz nie pomyli mi się co to jest xor i dlaczego kod binarny tlumaczy sie na liczby szesnastkowe co cztery. Takie to proste z tej książki ze warto ją przeczytać i chyba nie będzie zgrzytu, ze czegoś nie zrozumialem.
Po nitce do kłębka. Zaczyna się od prostych tematów a przechodzi na bardziej zaawansowanegratis pisze: ↑śr wrz 18, 2024 7:59 am Kupiłem sobie ebooka "Informatyka w ogolnym zarysie" wydawnictwo pwn. Wcześniej czytalem książki z helionu, niektóre dalo się przeczytac. Wczoraj jednak czytalem o systemach i tak czytam, czytam i sie siebie pytam: o czym ja do pana czytam? Brak podstawowej wiedzy by mnie wykluczyl bo tekst stal się ciężki i kody niezrozumiałe. Jednak udało mi się iść po rozum do głowy i zainstalowac sobie ogólną książkę o informatyce, więc jestem zadowolony, bo juz nie pomyli mi się co to jest xor i dlaczego kod binarny tlumaczy sie na liczby szesnastkowe co cztery. Takie to proste z tej książki ze warto ją przeczytać i chyba nie będzie zgrzytu, ze czegoś nie zrozumialem.
Ja mam ostatnio problem z czytaniem...
- Słonecznik1
- bywalec
piramida Egipska moim zdaniem to przesłanie świat upadnie kiedy władza będzie tak postępować i ludzie będą zniewoleni
- Słonecznik1
- bywalec
poprostu zginie a mędrcy mogą sobie mówić co chcą .Jezusa trzeba szanować . Nie tylko jego religie nie powinny się zamykać ale nie jak w koranie podarłem kiedyś koran i wywaliłem do śmietnika jak czytałem
- Słonecznik1
- bywalec
buddyzm jest ok koran nie jest ok to narzędzie represji Stary testament też jest tragiczny jak swoją żonę sprzedał za kilka nasion i to jest ok tak w starym trstamencie to są jakieś klimaty szympansów na safari