Chcę powiedzieć że...
Moderator: moderatorzy
- Słonecznik1
- bywalec
Re: Chcę powiedzieć że...
zachowaliście się jak żydzi , skasowaliście mnie a ja mu zebrałem drewno na zime .Jednak schizole powinny isc do pieca .
Jak cos sie robi od serca to nie wymaga sie potem nagrody czy zadoscuczynieniaSłonecznik1 pisze: ↑wt maja 21, 2024 12:36 am Zbyszek forumowy pomimo że pomogłem twojemu koledze nie daliście mi tego odczuć przez lata w najmniejszym stopniu . WIWAT!
jestes tak naiwny, ze az plakac sie chce :/ zrozum czlowieniu, ze to wszystko jedna klika, oni sie tam z ciebie smiejo, ze w to wierzysz w jakies glosowania i roznice. to jedna banda, siedza i leja przy jednym stole z takich bezmozgow. wladza sie dziela i tyle. byl pis i mase pieniedzy ludziom rozdali, ile mogli tyle dali, potem pieniadzy widac zaczelo brakowac wiec co mili zrobic? przeciez by ich ludzie zjedli ze dwali a potem kopa w zad wiec elegancko bezbolesnie przekazli niby wladze tuskowi. tusk nikomu nic nie musi wiec wara, a oni sobie dalej normalnie rzadza wtle tyle ze nikt juz nic nie bedzie wymagal. jak zachca to dadza, a jak nie to nie, nikt nikomu nic nie ejst winienSłonecznik1 pisze: ↑pn maja 20, 2024 10:07 pm wy wszystko wiecie a i tak głosujecie na po . A ja wiem 10 X wiecej niz wy i już . Niemożliwe . Poanalizujcie swoje dane debile .
polityka to szambo, tam nie ma litosci. a taka wrogosc jest po prostu smieszna. wywoluja w tobie niegatywne emocje, a ty im wierzysz jak male zaslepione dziecko we mgle. wszyscy tam sa siebie rowni. tam nie ma dobrych czy zlych, to jedna mafia
nie wolno nie wypada i nie nalezy byc takim naiwnym!
nie tobie o tym decydowac co komu wypada, a co nie. kim ty myslisz ze jestes?Catastrophique pisze: ↑ndz maja 19, 2024 8:42 am Nie moj drogi, to osobę, ktora prowadzi zachowawcze, tchórzliwe zycie, jest samotna, pełna lęku i depresji z którą sobie nie radzi można nazwać płytką, bez wyrazu. Ja jestem tego całkowitym przeciwienstwem.
Jestes nikim, Karuna, całkowicie, w życiu, w porównaniu ze mną.
Takie są twarde fakty.
Weź się w koncu za siebie, w wieku 40 lat by wypadało.
to jest kazdego zycie i tylko jego sprawa jak je sobie przezyje i co z nim zrobi. tobie zupelnie i kompletnie nic do tego. tam sie interesuj swoim rodzenstwem albo czym tam chcesz ale nie mow jak kto ma zyc. nie masz takich kompetencji
nie wiem, ze zyjesz w dzisiejszym swiecie, niby jestes taki postepowy i rozwojowy, a nie masz w sobie za grosz tolerancji. nie naumiales sie widac tej jednej rzeczy nigdy, pomimo kursow i ponoc obycia wsrod ludzi - poszanowania dla drugiego czlowieka i jego wyborow
serio uwazasz ze jestes kims? a i tak zdechniesz i cie robaki zjedzo
mie masz w sobie krzty empatii dla drugiego czlowieka, dla blizniego swego, pomysl czy aby jestes dobrym czlowiekiem
nie wiem czemu ludzie zawsze chca byc lepsi od kogos drugiego. dlaczego musza po drodze deptac innych i wywyzszac sie? przeciez wszyscy jestesmy dziecmi bozymi i jestesmy rowni calkowicie w jego obliczu. i to niezaleznie od tego czy kto cos posiada nie wiadomo co i nie wiadomo jakie rozumy pozjadal czy tez siedzi sobie w domu w dresie i patrzy w ekran tv. to jest kazdego prawo i jego wolny wybor. pod warunkiem gdy go na to stac. jeden lubi robic kariere, a kto inny woli czytac ksiazki. do momentu gdy nikomu z owego powdu nie dzieje sie krzywda to te jego wybory sa calkowicie dozwolone i uzasadnione, podyktowane jego preferencjami. i nikt nie ma prawa tego podwazac bo to zaprzecza glownej zasadzie domokracji - wolnosci osobistej czlowieka!
tak zwyczajnie po ludzku, takze warto jest nauczyc sie szanowac drugiego czlowieka. tolerowac i akceptpowac jego wybory, dopiero wtedy poczujesz sie dobrze ze soba samym
w przeciwnym razie nadal tu bedziesz tkwic i wylewac tony jadu i nie poczujesz ani odrobine ulgi ani najmniejszej satysfakcji. mozesz tylko sobie dalej wmawiac ze swietnie sie tu bawisz wysmiewajac osoby z problemami, wywyzszajac sie ich kosztem
Szkoda słów na tego osobnika. Nie dość że bez empatii, arogancki to do tego skrajny głupiec nie potrafiący przyznać się do błędu. Dodatkowo jak każdy idiota z przeświadczeniem o swojej racji i wyższości.
Skonfigurowałem sobie Volumio i posprzątałem katalogi z muzyką. Teraz mam wszystko pod ręką.
Keto jest zajebiste!! Nareszcie sposób odżywiania na którym jest tak łatwo wytrwać. Czuję się naprawdę super! Wprawdzie ostatnie 2-3 dni miałam lekki spadek formy i nawrót negatywnych myśli, ale ogólnie ten styl życia mi naprawdę służy
Odpaliłem Octoprint na nowej drukarce 3D. Jeszcze tylko pozostało mi wydrukować obudowę do kamery i wszystko gotowe.
Dziś włączyłem pierwszy wydruk na nowej drukarce, może nie wyjść jak to pierwszy wydruk... ale zobaczymy. Jeszcze nie skonfigurowałem nagrywania z kamery ale kamerę już zainstalowałem, mam podgląd na żywo, więc nie muszę przy niej siedzieć i pilnować.
- Słonecznik1
- bywalec
polecam obejrzeć co mówiły osoby po śmierci klinicznej niekiedy zostały uzdrowione. Np. o usmiercaniu dzieci zawsze mówiły że jest to morderstwo dzieci czują jak matka i wiele rozumieją więcej niż się nam może zdawać
- Słonecznik1
- bywalec
Ameryka zrobiła się zagłębiem więc czeka ją pokuta
- Słonecznik1
- bywalec
Kiedyś nawet spadł samolot z szefem kliniki aborcyjnej w USA ale to mało
- Słonecznik1
- bywalec
Usa stało się krajem jak wiele innych które maja w sobie raka . Im się go wytnie dokładniej i szybciej tym lepiej .Burzy się na całym świecie prawie .....
- Słonecznik1
- bywalec
Gdzie lewica się dotknie nastepuje kryzys . Nie dla wszystkich ale wiekszość osoób to czuje .W USA to samo , tam podobno jeszcze gorzej niż u nas jesli chodzi o ,,sympatie polityczne .. a morze są bardziej wylewni . Miasta upadały za lewicy właśnie .
- Słonecznik1
- bywalec
teraz jest gorzej . SLD nie był taką partią jak jest PO . Takie mam zdanie . Wywalali ludzi z mieszkań oszukiwali tysiące ludzi jawnie i ludzie na nich zagłosowali choc w internecie mozna miec zastrzezenia!!!
- Słonecznik1
- bywalec
Czego można się spodziewać po Niemcach? poczekaj na inną 4 rzeszę . Przesłanki rózne już widać /
- Słonecznik1
- bywalec
zabiorą co dali z nawiazką . Nawet nie chce pisać
- Słonecznik1
- bywalec
Anglia wyszła z kołchozu a my usłyszeliśmy ich głos dlaczego to zrobili? NIE
- Słonecznik1
- bywalec
Gdzie jest Obajtek!!!....