Z premedytacją..!
Moderator: moderatorzy
-
- bywalec
Re: Z premedytacją..!
Przepraszam że się wtrące, nie chce być kąśliwy ale czy ty napewno bierzesz leki?
(zdublowany wpis)
Ostatnio zmieniony ndz mar 16, 2025 1:26 pm przez Meduzola, łącznie zmieniany 1 raz.
Zdefiniuj chorobę, zdefiniuj lek. Tak, biorę je, ale tylko dla zasady, a nie z przekonania.szary_wolf pisze: ↑ndz mar 16, 2025 1:16 pm Przepraszam że się wtrące, nie chce być kąśliwy ale czy ty napewno bierzesz leki?
-
- bywalec
Czyli nie masz pomysłu na definicję?
-
- bywalec
Piszesz jak jakiś czubek to co mam sobie myśleć?
-
- bywalec
No sory brutalna prawda ale prawda.
-
- bywalec
Bierz leki to będzie dobrze.
Zapytałeś mnie o to, czy biorę leki prawdopodobnie dlatego, że ten wątek jest jakiś taki nieprawdopodobny, a mój odbiór rzeczywistości nietypowy? Ja piszę prawdę, to jest taki rodzaj dokumentu. To są moje przeżycia i odczucia. Nie mówię, że do końca obiektywne, ale nic zmyślonego tu nie ma. Dowidzenia.
Ostatnio zmieniony ndz mar 16, 2025 1:45 pm przez Meduzola, łącznie zmieniany 1 raz.
Zmierzasz jeszcze do czegoś, czy to już by było wszystko?
Nawet nie jesteś w stanie tego uzasadnić. Pilnuj, żeby w Twoim zachowaniu nie było wariactwa.
Ostatnio zmieniony ndz mar 16, 2025 1:46 pm przez Meduzola, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- bywalec
Jasne... Prostą drogą na zamknięty jest ten twój dokument... Za długo się lecze żeby pewnych rzeczy nie widzieć...Meduzola pisze: ↑ndz mar 16, 2025 1:41 pm Zapytałeś mnie o to, czy biorę leki prawdopodobnie dlatego, że ten wątek jest jakiś taki nieprawdopodobny, a mój odbiór rzeczywistości nietypowy? Ja piszę prawdę, to jest taki rodzaj dokumentu. To są moje przeżycia i odczucia. Nie mówię, że do końca obiektywnie, ale nic zmyślonego tu nie ma. Dowidzenia.
-
- bywalec
Nie rozumiem twoich intencji.szary_wolf pisze: ↑ndz mar 16, 2025 1:46 pmJasne... Prostą drogą na zamknięty jest ten twój dokument... Za długo się lecze żeby pewnych rzeczy nie widzieć...Meduzola pisze: ↑ndz mar 16, 2025 1:41 pm Zapytałeś mnie o to, czy biorę leki prawdopodobnie dlatego, że ten wątek jest jakiś taki nieprawdopodobny, a mój odbiór rzeczywistości nietypowy? Ja piszę prawdę, to jest taki rodzaj dokumentu. To są moje przeżycia i odczucia. Nie mówię, że do końca obiektywnie, ale nic zmyślonego tu nie ma. Dowidzenia.
Ja nikomu nie grożę. Nie wiem, skąd się biorą twoje przypuszczenia.
-
- bywalec
Ja ci tylko dobrze radze. Bierz leki.
-
- bywalec
No przecież pisałam, że biorę. W dawce zleconej przez psychiatrę. Rano i wieczorem. Ustawiam się w kolejce i łykam. Oczekuję, że zasugerujesz zmianę leku. To by było tendencyjne.
To zdefiniuj szaleństwo.
-
- bywalec
Moje intencje są dobre. A to że nie ciaćkam się z tobą to dlatego że chce ci pomóc. I ci mówie. Bierz leki.Meduzola pisze: ↑ndz mar 16, 2025 1:47 pmNie rozumiem twoich intencji.szary_wolf pisze: ↑ndz mar 16, 2025 1:46 pmJasne... Prostą drogą na zamknięty jest ten twój dokument... Za długo się lecze żeby pewnych rzeczy nie widzieć...Meduzola pisze: ↑ndz mar 16, 2025 1:41 pm Zapytałeś mnie o to, czy biorę leki prawdopodobnie dlatego, że ten wątek jest jakiś taki nieprawdopodobny, a mój odbiór rzeczywistości nietypowy? Ja piszę prawdę, to jest taki rodzaj dokumentu. To są moje przeżycia i odczucia. Nie mówię, że do końca obiektywnie, ale nic zmyślonego tu nie ma. Dowidzenia.