napisz co sobie myślisz
Moderator: moderatorzy
Re: napisz co sobie myślisz
Ja dziś lvl zrobiłem. Każdy dzień to co najmniej jeden lvl. Ile tych lvli jeszcze? Nie wiem, ale praca udana i całkiem zadowolony jestem z siebie i tej, wykonanej pracy.
- amigo
- zaufany użytkownik
Zrobilem 3.000 krokow. Porobilem rano sudoku, mialem 16 % poprawnych i reszta bledy. O 21:00 final ligi mistrzow-musowo trzeba obejrzec.
Najwspanialsze jest w tym wszystkim to, że gdy zobaczę jakąś pracę np. graffiti, która mi się bardzo spodoba, to już nie tylko będzie: ja tez tak chcę; ale ja tez tak umiem.
Kurczę, jak rozmawiam z jedną kobietą to takie mam parcie, żeby zrobić coś extra, dobrze, że to uczucie nie ociera się o żal, że nic nie potrafię, bo jednak coś robię. Szkoda tylko z jednej strony, że to tak powolny rozwój. Ale już widzę te miny moich byłych jak witam się z obecnymi. Swego czasu nikt nie chciał mnie docenić, każdy miał mnie głęboko gdzieś, docenilem siebie, ale zacząłem pracować nad sobą i ta praca daje efekty w postaci takich znajomości, w których jestem szczęściarzem.
Nienawidzę propagandy punkrocka. Sprawiało to, że brnąłem w to myśląc, że tak jest fajnie staczać się co raz niżej. Dobrze, że udało się z tego jakoś wyjść.
- amigo
- zaufany użytkownik
Spoko jest. Wypilem kawke, zjaralem fajurke. Ladna pogoda jest, tylko dzisiaj ma byc upal 30 C. Dobrze, ze skonczyly sie deszcze. Dzisiaj trening koszykowki. Bedzie spoko.