Chcę powiedzieć że...

miejsce na dowolną inną dyskusję nie dotyczącą schizofrenii

Moderator: moderatorzy

FanKanapek
bywalec
Status: Zawodowiec

Re: Chcę powiedzieć że...

Post autor: FanKanapek »

paulus318 pisze: wt kwie 25, 2023 5:20 pm
FanKanapek pisze: wt kwie 25, 2023 3:21 pm
Catastrophique pisze: wt kwie 25, 2023 2:57 pm Wylęgarnia cipek życiowych :/.
Aż się proszą by je życiowo kijem od miotły wyruchać :lol:
miotłą to cie zrobili,dlatego masz takie niedojebane teksty.
I to mówi ten co obciąga kutaski bezdomnym za nalewkę :clap: :lol: :lol: :lol: :lol: nie pamiętam kto to pisał, że obciąganie to twoja pasja na równi z dawaniem dupy... Więc wiesz, słowa takich jak ty są gówno warte :lol:
Buk, humor, dziczyzna!
FanKanapek
bywalec

Meduzola pisze: pn kwie 17, 2023 10:04 am Lepszy twój jazgot. Jak mówisz, to bulgoczesz.
Mduza, gdzie twój ryjek? Pasowal bardzo do postów, prawdziwy oryginał. Daj jeszcze jakiś? Najlepiej w mokrych włosach :greetings-clapyellow:
Buk, humor, dziczyzna!
swtern
zaufany użytkownik

Post autor: swtern »

FanKanapek pisze: wt kwie 25, 2023 7:14 pm
paulus318 pisze: wt kwie 25, 2023 5:20 pm
FanKanapek pisze: wt kwie 25, 2023 3:21 pm

Aż się proszą by je życiowo kijem od miotły wyruchać :lol:
miotłą to cie zrobili,dlatego masz takie niedojebane teksty.
I to mówi ten co obciąga kutaski bezdomnym za nalewkę :clap: :lol: :lol: :lol: :lol: nie pamiętam kto to pisał, że obciąganie to twoja pasja na równi z dawaniem dupy... Więc wiesz, słowa takich jak ty są gówno warte :lol:
myslisz ze jestes taki blyskotliwy,to wiecej wstawiaj tych gownianych emotikonów,moze ktos sie zasmieje oprocz ciebie, obszczymurze.
FanKanapek
bywalec

pingui pisze: wt kwie 25, 2023 4:42 pm "Bez tego czuję się jak g***o"
Dobrze że o tym mówisz, wytłumaczę ci dla czego czujesz się gównem. Musisz się zacząć myć - szczególnie bo ostrych uniesieniach po masturbacji bo stara sperma gnije ci w gaciach. Musisz też chwycić się pracy bo jako nierób wpadasz w gówniane samopoczucie.
Buk, humor, dziczyzna!
Awatar użytkownika
pingui
bywalec
Status: Guru

Post autor: pingui »

FanKanapek pisze: wt kwie 25, 2023 7:22 pm Musisz się zacząć myć - szczególnie bo ostrych uniesieniach po masturbacji bo stara sperma gnije ci w gaciach. Musisz też chwycić się pracy bo jako nierób wpadasz w gówniane samopoczucie.
Otóż pracę mam i do tego wyjątkowo dobrze płatną. Masturbować się nie muszę bo robią to za mnie moje dwie panienki w mgnieniu oka jeśli tylko sobie zażyczę. A myję się codziennie. Gówniany z Ciebie Sherlock Holmes :lol: Samopoczucie również mam wyborne dzięki Bogu. Prawdopodobnie chcąc komuś dopiec przypadkowo się wynurzyłeś sam ze swoimi problemami. To przykre że tak masz, smuteczek.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

Amannn i jego bajkowy świat ;).
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
Awatar użytkownika
Piotrek007
zaufany użytkownik

Post autor: Piotrek007 »

Przypomina mi się,jak w podstawówce 10-letnie dzieci wykłucały się o to kto ma bogatszysz rodziców.Wszyscy jesteście życiowymi pipkami.
"Nie mów mi jak mam żyć
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
FanKanapek
bywalec

Piotrek007 pisze: śr kwie 26, 2023 6:56 am Przypomina mi się,jak w podstawówce 10-letnie dzieci wykłucały się o to kto ma bogatszysz rodziców.Wszyscy jesteście życiowymi pipkami.
I to mówi cipka na rentach :lol: :lol: :lol:
Buk, humor, dziczyzna!
FanKanapek
bywalec

pingui pisze: wt kwie 25, 2023 9:23 pm
FanKanapek pisze: wt kwie 25, 2023 7:22 pm Musisz się zacząć myć - szczególnie bo ostrych uniesieniach po masturbacji bo stara sperma gnije ci w gaciach. Musisz też chwycić się pracy bo jako nierób wpadasz w gówniane samopoczucie.
Otóż pracę mam i do tego wyjątkowo dobrze płatną. Masturbować się nie muszę bo robią to za mnie moje dwie panienki w mgnieniu oka jeśli tylko sobie zażyczę. A myję się codziennie. Gówniany z Ciebie Sherlock Holmes :lol: Samopoczucie również mam wyborne dzięki Bogu. Prawdopodobnie chcąc komuś dopiec przypadkowo się wynurzyłeś sam ze swoimi problemami. To przykre że tak masz, smuteczek.
Wytłumaczyć to należy tobie - jesteś urojeniem, całe życie to fikcja a rzeczywistość to ból przed którym uciekasz. Z harakteru jesteś pizdą i całe życie to pizda więc tu śmieciu możesz sobie tylko fantazjować :lol:
Buk, humor, dziczyzna!
Awatar użytkownika
Piotrek007
zaufany użytkownik

FanKanapek pisze: śr kwie 26, 2023 8:13 am
Piotrek007 pisze: śr kwie 26, 2023 6:56 am Przypomina mi się,jak w podstawówce 10-letnie dzieci wykłucały się o to kto ma bogatszysz rodziców.Wszyscy jesteście życiowymi pipkami.
I to mówi cipka na rentach :lol: :lol: :lol:
Co ja mam Ci napisać? Gość który wchodzi na forum dla osób z psychicznymi problemami i ubliża innym jakby był upośledzonym 10-cio latkiem...Ile ty masz lat?
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
Awatar użytkownika
Piotrek007
zaufany użytkownik

Ogarnij się trochę.Na to nigdy nie jest za późno.
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
FanKanapek
bywalec

Wiem jak was to boli - tym bardziej bardziej że wiecie że to wszystko o was prawda. Jesteście w 90% symulantami i nierobami...
Buk, humor, dziczyzna!
Awatar użytkownika
Piotrek007
zaufany użytkownik

FanKanapek pisze: śr kwie 26, 2023 2:07 pm Wiem jak was to boli - tym bardziej bardziej że wiecie że to wszystko o was prawda. Jesteście w 90% symulantami i nierobami...
Wchodzisz na forum i wygarniasz innym że są leniami,śmiejesz się z ułomności innych I uważasz siebie za dojrzałego i ogarniętego faceta ? Nie rozśmieszaj mnie.Jeszcze raz ci napiszę ogarnij się dzieciaczku.
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
FanKanapek
bywalec

Piotrek007 pisze: śr kwie 26, 2023 2:53 pm
FanKanapek pisze: śr kwie 26, 2023 2:07 pm Wiem jak was to boli - tym bardziej bardziej że wiecie że to wszystko o was prawda. Jesteście w 90% symulantami i nierobami...
Wchodzisz na forum i wygarniasz innym że są leniami,śmiejesz się z ułomności innych I uważasz siebie za dojrzałego i ogarniętego faceta ? Nie rozśmieszaj mnie.Jeszcze raz ci napiszę ogarnij się dzieciaczku.
Możesz sobie pisać do woli :lol:
Buk, humor, dziczyzna!
Awatar użytkownika
Piotrek007
zaufany użytkownik

FanKanapek pisze: śr kwie 26, 2023 2:55 pm
Wiesz jak ja się czuje jak wracam z pracy gdzie miałem do czynienia z poważnymi ludźmi ,zaglądam na forum I mam do czynienia z takimi przygłupami jak ty? To dla mnie jest uwłaczające.Z mojej strony to koniec dyskusji.
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
FanKanapek
bywalec

Piotrek007 pisze: śr kwie 26, 2023 3:18 pm
FanKanapek pisze: śr kwie 26, 2023 2:55 pm

Wiesz jak ja się czuje jak wracam z pracy gdzie miałem do czynienia z poważnymi ludźmi ,zaglądam na forum I mam do czynienia z takimi przygłupami jak ty? To dla mnie jest uwłaczające.Z mojej strony to koniec dyskusji.
Tam jest wtyczka sieciowa, podłącz się do życia a szacunek będziesz miał jak przestaniesz pobierać renty :lol:
Buk, humor, dziczyzna!
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

Post autor: Słonecznik1 »

siedzi i narzeka i się chwali nie wiem czym , katastrofa rozładuj se emocje gadasz jak pojeban..y . Myślisz ze jestes Bilem Gatesem czy coś? raczej zwykłym sępem na dodatek gardzącym klientami którzy są o 5% bardziej upośledzeni od ciebie. Jesteś na szczycie możesz mnie wołać ja dziękuje :)postoje.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

Co to za bełkot, Słonecznik?
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
FanKanapek
bywalec

Cfaniaki którzy symulują i wyłudzają kasę od państwa bardzo nie lubią jak się ich nazywa nierobem i pasożytem :lol: wiecie w końcu że to o was chodzi i nie potraficie w głębi duszy o tym zapomnieć :lol:

Myślicie że jesteście lepsi bo nie musicie pracować, całymi dniami oddajecie się chorym zajęcia i tworzycie chore treści bo się wam nudzi bo nie pracujecie.

Prawie każdy z was to mitoman :lol: myślicie że jesteście twardzi a jesteście tylko życiowo pokurwieni.

Twardość nie bierze się z nikąd cipeczki moje. Tak jak mięśnie rosną tylko z wysiłku tak charakter bierze się z pracy i działań. Więc jak mogę was słuchać wy zatłuszczone prosiaczki? :lol:
Buk, humor, dziczyzna!
Awatar użytkownika
pingui
bywalec
Status: Guru

Post autor: pingui »

FanKanapek pisze: śr kwie 26, 2023 8:17 am Wytłumaczyć to należy tobie - jesteś urojeniem, całe życie to fikcja a rzeczywistość to ból przed którym uciekasz. Z harakteru jesteś pizdą i całe życie to pizda więc tu śmieciu możesz sobie tylko fantazjować :lol:
Albo jesteś upośledzony, albo masz poważne problemy ze sobą żeby pisać takie rzeczy i internetach. Lecz się debilku.
ODPOWIEDZ

Wróć do „inne”