Chcę powiedzieć że...

miejsce na dowolną inną dyskusję nie dotyczącą schizofrenii

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Status: webmaster
Kontakt:

Re: Chcę powiedzieć że...

Post autor: zbyszek »

Kiciuś_XXL pisze: sob lut 18, 2023 5:27 pm Znam bardziej szkodliwe osoby od Catastrophique. Jakoś tak wszyscy się na niego uwzięli
Ależ ja się cieszę, że Catrastrophique jest tu z nami. Jednak muszę też dbać o innych.

Catrastrophique, przypisałeś osobie zbyt ambitne zadanie odpowiadania za innych. Zrezygnuj z niego. Pisz, co sam merytorycznie uważasz i pozostaw ocenę innym i wszystko będzie ok.

Widzisz, "dbając o innych" narzucasz im swoje oceny, a oni mają swoje. Nawet jeśli są takie same, nikt nie chce podlegać obcym ocenom.

Więc, spoko ! Odpuść to ocenianie i odpowiedzialność za innych.
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Status: webmaster
Kontakt:

Post autor: zbyszek »

Catastrophique pisze: ndz lut 19, 2023 1:58 am Jezeli kazdy sam odpowiada tutaj za swoje posty to po co jest moderacja, funkcja zglaszania postów i regulamin?
Głównym sensem tego forum powinno byc - nie szkodzic.
Świetnie, że postawiłeś ten problem !
Spójrz tu: viewtopic.php?t=5244 pkt. 2.2 !
Administracja forum nie przypisuje sobie prawa do merytorycznej oceny postów różnych użytkowników. Co wg. jednych szkodzi, wg innych pomaga. Naszym celem jest jedynie oferowanie platformy wymiany myśli, a nie ich ocenianie. Dbamy jedynie o niezaburzony obieg informacji ! A jakie one są - słuszne, niesłuszne, mądre, głupie ... na dodatek ludzie mogą zmieniać swoje poglądy ! Takie oceny nas przerastają, poza tym myślę, że lepiej oceni to społeczność forum, jeśli tylko każdy będzie mógł się swobodnie wypowiadać i słał spamu ani ideologii.

A poza tym - z zupełnie innych, a istotnych powodów - KAŻDY MA TU PRAWO PISAĆ GŁUPIE RZECZY JEŚLI TYLKO TAK SĄDZI. Wiemy też, że ludzie takie "głupie spojrzenia na sprawy" zmieniają, i się ich potem zupełnie niesłusznie wstydzą ! No, ale to już sprawa wątków osobistych.
Awatar użytkownika
Bright Angel
zaufany użytkownik

Post autor: Bright Angel »

Ale na forum powinien być porządek, wątki w odpowiednich działach, posty chorobowe, bezsensowne w koszu. Użytkownicy obrażający innych zbanowani.
A teraz to forum wygląda na porzucone.

Zapraszam na forum https://twoja-psychiatria.pl/
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

zbyszek pisze: ndz lut 19, 2023 11:37 am
Catastrophique pisze: ndz lut 19, 2023 1:58 am Jezeli kazdy sam odpowiada tutaj za swoje posty to po co jest moderacja, funkcja zglaszania postów i regulamin?
Administracja forum nie przypisuje sobie prawa do merytorycznej oceny postów różnych użytkowników. Co wg. jednych szkodzi, wg innych pomaga. Naszym celem jest jedynie oferowanie platformy wymiany myśli, a nie ich ocenianie. Dbamy jedynie o niezaburzony obieg informacji ! A jakie one są - słuszne, niesłuszne, mądre, głupie ... na dodatek ludzie mogą zmieniać swoje poglądy ! Takie oceny nas przerastają, poza tym myślę, że lepiej oceni to społeczność forum, jeśli tylko każdy będzie mógł się swobodnie wypowiadać i słał spamu ani ideologii.

A poza tym - z zupełnie innych, a istotnych powodów - KAŻDY MA TU PRAWO PISAĆ GŁUPIE RZECZY JEŚLI TYLKO TAK SĄDZI. Wiemy też, że ludzie takie "głupie spojrzenia na sprawy" zmieniają, i się ich potem zupełnie niesłusznie wstydzą ! No, ale to już sprawa wątków osobistych.
Mhm. Widze, ze olales to co napisalem i postanowiles dac Amannnowi zaufanego.
Brawo ;).
Szkodzisz tylko sobie i forum, Zbyszku, nie mi ;).
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

A, i Amannnowi, ktory dalej bedzie pielegnowal tutaj swoja nienawisc do innych. Z Twoim wsparciem i aprobatą.
"Pomożesz" jemu i ludziom, ktorym on tez "pomaga".
Tak jak w przypadku Digitala, widze, ze wiek nie obliguje jednak do zadnego rozsadku i madrosci.
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
Awatar użytkownika
pingui
bywalec
Status: Guru

Post autor: pingui »

On się nigdy nie zmieni, widzi Pan Panie Administratorze jak wygląda dyskusja z tym człowiekiem. Do niego zupełnie nic nie dociera.
Catastrophique pisze: ndz lut 19, 2023 12:31 pm Mhm. Widze, ze olales to co napisalem i postanowiles dac Amannnowi zaufanego.
Brawo ;).
A w jakie słowy pozwala sobie zwracać się do administratora? Za takie coś dawno by został wykopany z każdego innego forum. I jeszcze ma czelność do postulowania o moderację! Toż to śmiech na sali, oczywiście przez łzy.
Nie ma sensu dyskusja z nim, zawsze pokona doświadczeniem, po czym ściągnie do swojego poziomu. A następnie będzie robił z siebie ofiarę i biadolił, po czym wysuwał pretensje i zarzuty :lol: Brak słów
Bright Angel pisze: ndz lut 19, 2023 12:26 pm Ale na forum powinien być porządek, wątki w odpowiednich działach, posty chorobowe, bezsensowne w koszu. Użytkownicy obrażający innych zbanowani.

Heh, typowa krypto reklama :clap: Zasiać nieład, zburzyć porządek po czym przedstawić alternatywę :lol: doskonała manipulacja lecz nie z nami te numery. Gdzieś mam tamto forum, w dodatku prowadzone przez niestabilnego emocjonalnie jegomościa oraz jego pomagierów których sam wyznaczył. Człowiek który raz sam popełnia samobójstwo, a za chwilę namawia do niego innych :doh: To chyba gorzej niż dark net.

Każdy ma prawo pisać gdzie chce więc nikomu nic nie narzucam. Dla każdego to jego posty są najważniejsze i często to on właśnie decyduje gdzie w jakim dziale powinny się znajdywać. Moderatorzy zbyt wiele sobie przypisują, nie raz wywracają całe forum do góry nogami, przynajmniej jeśli mowa o tym tutaj. Zamykają watki lub je przesuwają kierując się własną subiektywną oceną sytuacji, często niestety mocno zaburzoną i nieadekwatną. Dziękuję bardzo za taki porządek. Wolę jak jest teraz. Każdy powie co mu leży na wątrobie, a inni go poprą albo i nie. Nie wiem czemu ludzie wolą gdy ktoś stoi nad nimi z batem i od czasu do czasu mocno przywali w ryj :think:
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Post autor: Amannn »

Catastrophique pisze: ndz lut 19, 2023 12:31 pm
zbyszek pisze: ndz lut 19, 2023 11:37 am

Mhm. Widze, ze olales to co napisalem i postanowiles dac Amannnowi zaufanego.
Brawo ;).
Zbyszek uważa ze posty które budzą twoja agresję i nienawiść są ciekawe i sensowne i nie chce ich usuwać. Ja mimo to proszę go o ich natychmiastowe usunięcie ze względu na twoje zachowanie. Zawsze szkodziłeś i krzywdzileś innych na różne wyszukane sposoby. Po to jesteś na forum I tak będzie tym razem poprzez odcięcie ich od wiedzy medycznej na rzecz twoich konfabulacji . Nie masz żadnej wiedzy żeby cokolwiek doradzać innym a cały czas to robisz.

Z uwagi natomiast na twój hejt oraz nienawiść skierowana w moja osobę i namawianie do takiej nienawiści innych ja nie zgadzam się na dalsza publikacje odnośników do badań naukowych i praktyk zagranicznych. Sam nie jestem już w stanie z racji upływu czasu ich usunąć i poprosiłem o to Zbyszka. Jawnie złamałeś prawo i przekroczyłeś wszelkie dopuszczalne granice swobody wypowiedzi.
Awatar użytkownika
pingui
bywalec

Gratuluję @Amannn statusu zaufanego, na który notabene dawno zasługiwałeś. Katafon jeszcze jest Ci winien przeprosiny. Od tego może powinien zacząć. I jeszcze kilku innym osobom.
Awatar użytkownika
Ratel
zaufany użytkownik

Post autor: Ratel »

Bright Angel pisze: ndz lut 19, 2023 12:26 pm Ale na forum powinien być porządek, wątki w odpowiednich działach, posty chorobowe, bezsensowne w koszu. Użytkownicy obrażający innych zbanowani.

chyba tam pójdę, bo tu jest ściek
Awatar użytkownika
Kiciuś_XXL
moderator
moderator

Post autor: Kiciuś_XXL »

pingui raczej wolę byś nie pisał na twoja-psychiatra. Twoja opinia o mnie wynika z tego że miałeś poprzednio tu inne konto kiedy byłem modem. Zachowywałeś się wulgarnie więc ci mocno nadepchnąłem na ego. Po to jest moderacja aby rozprawiać się z takimi typami jak ty.

Nigdy nie miałem oporów aby nie cyckać sie ze złymi typami, a stawałem w obronie tych co chcieli po prostu pisać i czuć się dobrze.

Oczywiście resztę zapraszam na https://twoja-psychiatria.pl/index.php
Awatar użytkownika
pingui
bywalec

Kiciuś_XXL pisze: ndz lut 19, 2023 4:01 pm pingui raczej wolę byś nie pisał na twoja-psychiatra. Twoja opinia o mnie wynika z tego że miałeś poprzednio tu inne konto kiedy byłem modem. Zachowywałeś się wulgarnie więc ci mocno nadepchnąłem na ego. Po to jest moderacja aby rozprawiać się z takimi typami jak ty.

Nigdy nie miałem oporów aby nie cyckać sie ze złymi typami, a stawałem w obronie tych co chcieli po prostu pisać i czuć się dobrze.

Oczywiście resztę zapraszam na https://twoja-psychiatria.pl/index.php
Jakimi takimi typami? Nie bawmy się w domysły tylko powiedz otwarcie tu i teraz jakie miałem inne konto i w jaki niby sposób mi nadepnąłeś na ego? Masz moją zgodę na to, pisz śmiało. Czy to raczej ja napisałem prawdę o Tobie i teraz wymyślasz jakieś niestworzone banialuki gdy nie masz co powiedzieć :lol:
Zawsze Ciebie szanowałem i podziwiałem Twoją pracę jako moderatora i tym bardziej byłem zaskoczony Twoją naganną postawą. Kolejna rzecz to po jaki kuj byłeś tu modem skoro miałeś swoje forum będąc tam adminem? Działanie na dwa fronty i kaptowanie sobie stąd klienteli? :naughty: Bardzo nieładnie, nieetycznie.
Fajnie że wyszło Twoje prawdziwe oblicze bo pewnie nawet dałbym się nabrać na Twoje "szczere rozprawianie się z takimi typami jak ja". Jeżeli się mylę, przyznaj się w tym miejscu do błędu oraz chwilowego, mam nadzieję, obłędu i oficjalnie przeproś Amannna. Zresztą to samo tyczy się Katafiona. Jeśli nie to patrz bym ja się tu z Tobą nie rozprawił.
Ratel pisze: ndz lut 19, 2023 3:09 pm

chyba tam pójdę, bo tu jest ściek
To wypad choćby już. Mała strata, nie napisałeś tutaj choćby nawet dwa mądre zdania. Założyłeś to konto w jednym celu, mącić i podjudzać ewentualnie pokarmić się fajną aferką, tak więc powtórzę, wypad i nara nikt tu za Tobą nie będzie tęsknić
Awatar użytkownika
pingui
bywalec

Choćby nie wiem jakbym się starał w życiu Tobie nie dorównam w wulgarności. Serio, jak sobie dziś przypomnę co wtedy wypisywałeś to uszy mi więdną i same zwijają się w rulonik :lol:

Pod każdym względem przewyższyłeś tych których podobno ścigałeś. Nigdy wcześniej tutaj na forum nie widziałem tak rynsztokowego poziomu i nie czytałem podobnych pato wpisów. Sięgnąłeś dna jak się patrzy. I jeszcze masz czelność coś przebąkiwać o mojej wulgarności, żal na sali i tyle człowieku
Awatar użytkownika
pingui
bywalec

Kwocie XXL na puocie
Awatar użytkownika
Kiciuś_XXL
moderator
moderator

Nic nie osiągniesz. Chcesz pouczać innych co twoim zdaniem robią źle co ci się nie podoba w ludziach ale by być w tym dobrym musisz koniecznie zacząć pracować nad sobą. Czujesz się mocny bezkarny bo pasuje ci forum gdzie mozesz puścić na wodzy swoje emocje. Byle co. Dużo ci brakuje do morałki i nie oczekuj żeby ludzie brali twoje słowa do siebie. Pracuj nad sobą a może coś z ciebie jeszcze będzie.
Na razie nie pokazałeś się z dobrej strony.
I zresztą powtarzasz się i ciągniesz w kółko to samo. Widać jak badzo coś cie boli. Ja ci nie pomogę. Sam musisz coś z tym zrobić.
Awatar użytkownika
Ratel
zaufany użytkownik

Post autor: Ratel »

Kiciuś_XXL pisze: ndz lut 19, 2023 5:51 pm Nic nie osiągniesz. Chcesz pouczać innych co twoim zdaniem robią źle co ci się nie podoba w ludziach ale by być w tym dobrym musisz koniecznie zacząć pracować nad sobą. Czujesz się mocny bezkarny bo pasuje ci forum gdzie mozesz puścić na wodzy swoje emocje. Byle co. Dużo ci brakuje do morałki i nie oczekuj żeby ludzie brali twoje słowa do siebie. Pracuj nad sobą a może coś z ciebie jeszcze będzie.
I zresztą powtarzasz się i ciągniesz w kółko to samo. Widać jak badzo coś cie boli. Ja ci nie pomogę. Sam musisz coś z tym zrobić.
z nim nie warto pisać, pingwinek to dno ;)
Awatar użytkownika
AgnieszkaSylwia
zaufany użytkownik

Post autor: AgnieszkaSylwia »

A czy ty się na czymkolwiek znasz? No, pochwal się...
Awatar użytkownika
pingui
bywalec

Kiciuś_XXL pisze: ndz lut 19, 2023 5:51 pm Nic nie osiągniesz. Chcesz pouczać innych co twoim zdaniem robią źle co ci się nie podoba w ludziach ale by być w tym dobrym musisz koniecznie zacząć pracować nad sobą. Czujesz się mocny bezkarny bo pasuje ci forum gdzie mozesz puścić na wodzy swoje emocje. Byle co. Dużo ci brakuje do morałki i nie oczekuj żeby ludzie brali twoje słowa do siebie. Pracuj nad sobą a może coś z ciebie jeszcze będzie.
Zauważyłeś, że wszystko co napisałeś, to tak na prawdę napisałeś o sobie? O sobie i o tym czego od siebie oczekujesz :D
"Nic nie osiągniesz kwocie na puocie. Chcesz pouczać innych co twoim zdaniem robią źle kwocie, co ci się nie podoba w ludziach ale by być w tym dobrym musisz koniecznie zacząć pracować nad sobą." "Czujesz się mocny bezkarny na tym puocie bo pasuje ci forum gdzie mozesz puścić na wodzy swoje kwocie emocje. Byle co. Dużo ci brakuje do morałki i nie oczekuj żeby ludzie brali twoje słowa do siebie, nawet jeśli zało,zyłeś nowe forum które i tak nigdy nie dorówna temu tutaj. Pracuj nad sobą Kwocie, a może coś z ciebie jeszcze będzie. Na razie nie pokazałeś się tutaj z dobrej strony, nawet moda straciłeś w przebrzydłych i wstydliwych okolicznościach. I zresztą powtarzasz się i ciągniesz w kółko to samo. Widać jak badzo to cie boli. Ja ci nie pomogę Kwocie. Sam musisz coś z tym zrobić."
Jesteś przynajmniej czasami zabawny w odróżnieniu od reszty patologii. choć nie do końca ze sobą szczery bo to forum Tobie pasowało i owszem gdy byłeś moderatorem, faktycznie czułeś się tu bezkarny, teraz natomiast gdy straciłeś immunitet mogę Tobie faktycznie bezkarnie wskazać gdzie jest Twoje miejsce na tym puocie. I nawet tu trochę miniemy się z prawdą gdyż w poprzednim moim poście wyjawiłem prawdziwe intencje Tobą tutaj kierujące.
Nie odpowiedziałeś natomiast na moje pytanie więc Twoje wyssane z małego palca u lewej niemytej po całym dniu kopania rowów szwaji zarzuty uważam za bezzasadny i pusty bełkot alkoholika. Widać to wszystko na co Ciebie stać - rzucanie pustych i obelżywych słów bez żadnego pokrycia. Jakie to przewidywalne i do Ciebie podobne. Teraz zapewne mi pociśniesz ze swojego drugiego sub konta he? :lol:

No i mamy to jak w banku:
Ratel pisze: ndz lut 19, 2023 5:54 pm z nim nie warto pisać, pingwinek to dno ;)
Nikt Tobie nie każe ze mną paskudo jedna pisać, zabieraj resztę swoich psu braci i won tam do tego swojego kurwidołka.
A pingui to jest guru! I dobrze to sobie zapamiętaj! Przyjrzyj się uważnie mojemu pięknemu awatarkowi! Widzisz kurna ten równie piękny co długi dzióbek? Chcesz by Ciebie dziobnął prosto w lewe oko? Nie, no to sobie lepiej uważaj myszoszczurze zapyziały jeden z drugim :lol:
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Andrzeju nie sadze żeby pinguini był wcześniej na tym forum pod innym nickiem kto narobił jakiegoś burdelu Mylisz go z kimś. Teraz też nie robi burdelu . Stara się często dyskutować merytorycznie a ze napisze czasem coś trochę wulgarnego w odpowiedzi na zaczepki i obrazy innych osób bardzo agresywnych i zaburzonych typu ratel Freshescape czy katastrofa to szczegół i dozwolony na tym forum patrząc po praktyce i jego historii. Zresztą z Freshescapem katastrofa i ratelem trudno jest rozmawiać w inny sposób: ile razy można w odpowiedzi na ich obelgi odsyłać ich do psychiatry i psychoterapeuty?
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Nie sadze też żeby pingui kogoś pouczał albo chciał coś szczególnego osiągać na tym forum. Po prostu bierze on udział w dyskusjach jak normalny użytkownik. Nadaje on też kolorytu forum jakiego brakuje twojej psychiatrii gdzie ludzie piszą o tym jak to ujął papuśny że maja mleko pod nosem. Zamieszcza często oryginalne posty. Nigdy nie spamuje i nie troluje. Nie przechwala się też i nie samochwali ani nie wypisuje nic o tym ze wykonuje jakieś prozaiczne codzienne czynności. Zwraca natomiast uwagę innym na wpisy obelżywe, pomawiające i obraźliwe, których jest niemało.
Awatar użytkownika
Kiciuś_XXL
moderator
moderator

Amannn pisze: ndz lut 19, 2023 8:07 pm Zwraca natomiast uwagę innym na wpisy obelżywe, pomawiające i obraźliwe, których jest niemało.
Zwraca uwagę innym a dokładnie to samo sam robi bo mu sie to podoba ale już jak to inni robią to niekoniecznie. Wie że ma braki ale przewala je na innych i udowadnia na siłę i uporczywie to inni je mają. Byle by innych odciągnąć od siebie, bo woli atakować niż być atakowanym, ech
ODPOWIEDZ

Wróć do „inne”