On się nigdy nie zmieni, widzi Pan Panie Administratorze jak wygląda dyskusja z tym człowiekiem. Do niego zupełnie nic nie dociera.
Catastrophique pisze: ↑ndz lut 19, 2023 12:31 pm
Mhm. Widze, ze olales to co napisalem i postanowiles dac Amannnowi zaufanego.
Brawo
.
Szkodzisz tylko sobie i forum, Zbyszku, nie mi
.
A w jakie słowy pozwala sobie zwracać się do administratora? Za takie coś dawno by został wykopany z każdego innego forum. I jeszcze ma czelność do postulowania o moderację! Toż to śmiech na sali, oczywiście przez łzy.
Nie ma sensu dyskusja z nim, zawsze pokona doświadczeniem, po czym ściągnie do swojego poziomu. A następnie będzie robił z siebie ofiarę i biadolił, po czym wysuwał pretensje i zarzuty
Brak słów
Bright Angel pisze: ↑ndz lut 19, 2023 12:26 pm
Ale na forum powinien być porządek, wątki w odpowiednich działach, posty chorobowe, bezsensowne w koszu. Użytkownicy obrażający innych zbanowani.
A teraz to forum wygląda na porzucone.
Zapraszam na forum
https://twoja-psychiatria.pl/
Heh, typowa krypto reklama
Zasiać nieład, zburzyć porządek po czym przedstawić alternatywę
doskonała manipulacja lecz nie z nami te numery. Gdzieś mam tamto forum, w dodatku prowadzone przez niestabilnego emocjonalnie jegomościa oraz jego pomagierów których sam wyznaczył. Człowiek który raz sam popełnia samobójstwo, a za chwilę namawia do niego innych
To chyba gorzej niż dark net.
Każdy ma prawo pisać gdzie chce więc nikomu nic nie narzucam. Dla każdego to jego posty są najważniejsze i często to on właśnie decyduje gdzie w jakim dziale powinny się znajdywać. Moderatorzy zbyt wiele sobie przypisują, nie raz wywracają całe forum do góry nogami, przynajmniej jeśli mowa o tym tutaj. Zamykają watki lub je przesuwają kierując się własną subiektywną oceną sytuacji, często niestety mocno zaburzoną i nieadekwatną. Dziękuję bardzo za taki porządek. Wolę jak jest teraz. Każdy powie co mu leży na wątrobie, a inni go poprą albo i nie. Nie wiem czemu ludzie wolą gdy ktoś stoi nad nimi z batem i od czasu do czasu mocno przywali w ryj