SAMOBÓJSTWO(wasze przezycia i mysli)

Moderator: moderatorzy

Chors

Post autor: Chors »

Zgadzam się z wami w 100 %. Szczególnie ten drugi o Jezusie Chrystusie. Jednak z tego pierwszego wybieram uduszenie się reklamówką, tylko że nie umiem sobie szyi na ślepo okleić taśmą.
marek12
zarejestrowany użytkownik

Post autor: marek12 »

przejzalem ten link jak napisal chors link O CHRYSTUSIE i mam pytanie do chorsa w co cisie tak niespodobalo chyba sie boisz tego imnienia krytkujesz bez pod stawy a tam w tym linku pisza prawde JEZUS ZYJE :)
Milosc to zwyciestwo
Chors

Jezus żyje i pomaga nam, jeśli go o to poprosimy. Mi się nie podoba w tym tekscie, że jest nawiedzonyi straszy nas ogniem piekielnym bo według niego jak ktoś nie wierzy Jezusa i nie idzie za nim to ma niby smażyć się w paszczy Belzebuba a to nie prawda. Można być muzułmaninen, jechową, buddystą i też się trafi do Nieba bo było się wporzo człowiekiem.
marek12

co do tego co napisal chors w bili jest napisane slowa pana Jezusa : ja jestem droga prawda i zycie , nikt nie przychodzi do Ojca // BOGA// jak tylko przez zemnie . ludzie wierza w allaha bude ale jest tylko jeden zywyBOG Jezus ktory jest miloscia i nikogo nie wysyla do piekla to czlowiek przez swoj grzech jest odzielony od BOGA on jest swiety i nieda sie z siebie nasmiewac dlatego ratunek jest tylko W CHRYSTUSIE ktory umarl na golgocie za twoje i moje grzechy niema wielu drog jest jedna tak mowi biblia a Jezus jest miloscia :D
Milosc to zwyciestwo
Chors

A ja tam jestem panteistą 8)
Chors

A poza tym wierzysz że w Biblii nie ma przekłamań i dezinformacji bo ja nie.
Tym bardziej na jakiej zasadzie kościół decydował jakie teksty są prawdziwe a jakie heretyckie ? Według własnych żywotnych interesów żeby sprawować władzę i kontrolę nad wiernymi, Żeby wmawiać ludziom jak mają żyć a tych co żyją inaczej napiętnować i napuszczać wszystkich nawzajem przeciwko sobie. Jeszcze do niedawna zakazane było czytanie Biblii przez niekapłanów.
I to nie są żadne moje wymysły tylko prawda historyczna niestety. Inkwizycja najlepszym tego przykładem. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Chors

A tak wogóle to Niebo jest przywilejem zarezerwowanym tylko dla katolików czy co :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Chors

A przed Chrystusem to niby wszyscy trafiali do piekła ?
p.n.e.=Hell :?: :!: :?: :!: :?: :!:
marek12

niebo niejest zarezerwane tylko dla katolikow ja wogole nie mowie o religi ja mowie o odpowiedzialnosci czlowieka przed BOGIEM w bibli niema przeklaman biblie pisano przez ok 2500lat autorzy sie nie znali ale pisali pod napelnieniem DUCHA SW a zydzi ktorzy ja przepisywali robili to t6ak dokladnie ze nawet jeden blad powodowal ze pisali jeszcze raz przed CHRYSTUSEM ludzie tez zyli zgodnie ztym co mowil imBog ale tylko niektorzy np NOE. M OJZESZ ABRACHAM pismo mowi ze napodstawie wiary zostali usprawiedlieieni w BOGA // ADONAJ// co znaczy PAN // zreszta BOG objawil sie pod roznymi imionami ktOre wskazywaly na jego charakter np SWIETY WSZECHMOCNY OJCIEC ZBAWICIEL KROL KROLOW WLADZCA A CO DO MANIPULACI MASZ RACIE wielu ludzi nia manipuluje i przekreca dla swojej korzysci to prawda to narazie tyle powodzenia :D
Milosc to zwyciestwo
Awatar użytkownika
Szukający prawdy
bywalec

Post autor: Szukający prawdy »

Witam, chciałem tylko zwrócic uwage na fakt że ten temat prowadzi w ilości pisanych postów moi drodzy uważajcie na siebie
W przedziale miedzy energią a materią są zawarte wszystkie możliwe konfiguracje rzeczywistości. Szukający prawdy
Chors

Ja chyba jestem potworkiem jakimś. Jak mówię matce i psychiatrze że się zabiję i jak to zrobię to się śmieję. Ale jak mam myśli samobójcze to z kolei czuję się tak okropnie zarówno psychicznie jak i fizycznie, że mam ochotę natychmiast umrzęć żeby mi wreszcie ulżyło. Sam nie wiem, z jednej skrajności w drugą ... :roll:
Chors

Chyba targnę się na życie przy najbliższej nadarzającej się okazji. Matcyne tabletki na tarczycę + Rispolept + Cilon powinny być w sam raz. Oczywiście mam uśmiech na twarzy jak o tym piszę. Jestem obżydliwy :twisted:
marek12

do wiktori niejestem swiadkiem Jechowy ani rzymsko katolikiem jestem chrsescijaninem no to narazie pozdrawiam :D
Milosc to zwyciestwo
Chors

Marek, ja też biorę Rispolept i od kiedy go biorę to mam myśli samobójcze i też marzę o spaniu i śpię czasem nawet 12 h i jestem kompletnie rozleniwiony i zamulony (vide: topic Rispolept).
Chors

Zapomniałem dodać, że najgorzej czuję się rano tak psychicznie jak i fizycznie, czuję,że nie mam po co wstawać z łóżka, jestem zrozpaczony i bez nadziei, chcę wtedy umrzeć. :cry: :cry: :cry:
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Status: webmaster
Kontakt:

Post autor: zbyszek »

witaj Chors, ja też miałem kłopoty rano, po prostu spałem do południa, lub dłużej. zauważyłem, że takie odczucie mija, gdy znajduję się nie w mieszkaniu, lecz gdzieś na dworze.
Chors

Ja też na dworze czuję się lepiej.
Chors

To Piotrele nie Marek pisał o tym Rispolepcie... Sorry, popieprzyło mi się coś :oops:
Chors

Wiktorio, to że ktoś ma Biblię w małym palcu nie znaczy że jest Świadkiem Jechowy. A nawet jeśli to co :?: Jechowi też ludzie, a według mnie ludzie są częścią Boga bo według mnie wszystko jest Bogiem więc im też się szacunek nalleży.
Chors

Znowu jest rano i znowu mam ochotę umrzeć :cry:
ODPOWIEDZ

Wróć do „autoagresja”