Catastrophique - Ankieta: wysoce szkodliwy i bardzo niebezpieczny użytkownik
Moderator: moderatorzy
Re: Catastrophique - Ankieta: wysoce szkodliwy i bardzo niebezpieczny użytkownik
Katastrofa obudź się.
Re: Catastrophique - Ankieta: wysoce szkodliwy i bardzo niebezpieczny użytkownik
Coraz więcej osób widzi cię w szpitalu lub na mocniejszych lekach Pomyśl może maja rację.
Coś katastrofa cie zatkało.
Katastrofa dalej pomawia i obraża. Amoglby już mieć szpital.
Jeszcze by w pasach umarł jak wielu.
Jak byłby taki agresywny jak na forum to na pewno by w pasy trafił
On potrzebuje psychoterapii żeby przestał nienawidzić ludzi. My to za mało żeby go naprostować Miałem nadzieje ze w babińskim mu pomogą
Nowe info o prawdopodobnych stanach psychotycznych katastrofy
viewtopic.php?p=691175#p691175
Szkoda ze nie mówi on o tym swojej psychiatrze tylko nam
Jak my mamy mu pomóc inaczej niż odsyłając go do lekarza?
viewtopic.php?p=691175#p691175
Szkoda ze nie mówi on o tym swojej psychiatrze tylko nam
Jak my mamy mu pomóc inaczej niż odsyłając go do lekarza?
-
- zaufany użytkownik
A wy to kto? Kochany troskliwy Amannn?
Cezary Meduzola digital Andrzej pingui u wielu wielu innych
Ty nie chcesz mu pomóc jak widać wolisz żeby miał psychozy i urojenia?
Ty nie chcesz mu pomóc jak widać wolisz żeby miał psychozy i urojenia?
- Chłopiec Papuśny
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 46660127
Ty catastrofe po prostu prześladujesz Ammannn.
- Catastrophique
- bywalec
Zazdrosny, zawistny i nienawidzący człowieczek, ale nie moze nic zrobic poza niedorzecznymi postami , wyzwiskami i pomówieniami na forum.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

Podejrzewam, że przyczyną wojny jest jakaś ostra uraza między nimi, zlekceważona, bo to internet i anonimowość, przypadkowi obcy dla siebie ludzie itd. Ktoś komuś dokopał, ktoś oddał i myślą, że teraz rozwiąże się przez wzajemną pogardę i dalsze niszczenie przeciwnika.
Niestety to będzie się jątrzyć, nie trzeba było ufać, że w internecie można tak pogrywać z niby
obcymi "randomami", którzy znikną jak postaci z gier komputerowych.
Niestety to będzie się jątrzyć, nie trzeba było ufać, że w internecie można tak pogrywać z niby
Nie zauważyłem Papuśny Ja go nie wyzywam tak jak ty od głąbów i innych. Ja go proszę żeby udał się do psychoterapeuty i powiedział prawdę o sobie swojemu psychiatrze. Ty natomiast próbowałeś go prześladować rzeczywiście i zostałeś za to przez Zbyszka spektakularnie ukarany odebraniem ci moda. Jeśli dbałość o czyjeś zdrowie psychiczne nazywasz prześladowaniem to wybacz . Czym były twoje wyzwiska ostrzeżenia i grożenie katastrofie banem Tylko ze on cię załatwił.
Oczywiście katastrofa łże i pomawia i nęka mnie tym samym jak zawsze Ja go nigdy nie wyzwałem czego nie można powiedzieć o nim w stosunku do mnie.
Boli cię papuśny ze katastrofa szanuje mnie bardziej niż ciebie . Dlatego pomawiasz A ty jesteś ostatnia osoba która by chciała pomoc katastrofie w jego urojeniach nienawiści agresji pomawianie i obrażaniu innych . Pewnie liczysz na to ze to mu się przekształci w ostra psychozę przed czym ja go chce uchronić.
Oczywiście katastrofa łże i pomawia i nęka mnie tym samym jak zawsze Ja go nigdy nie wyzwałem czego nie można powiedzieć o nim w stosunku do mnie.
Boli cię papuśny ze katastrofa szanuje mnie bardziej niż ciebie . Dlatego pomawiasz A ty jesteś ostatnia osoba która by chciała pomoc katastrofie w jego urojeniach nienawiści agresji pomawianie i obrażaniu innych . Pewnie liczysz na to ze to mu się przekształci w ostra psychozę przed czym ja go chce uchronić.
Ostatnio zmieniony śr lut 08, 2023 8:00 pm przez Amannn, łącznie zmieniany 1 raz.
Zważ Cezary ze ja nie odpowiadam złem na zło katastrofy . Ja staram skierować się go do lekarza tylko tyle i aż tyle. Wszystkie moje prośby są kulturalne a ze strony katastrofy i jego przyjaciela ratela same obrazy i wyzwiska.cezary123 pisze: ↑śr lut 08, 2023 7:55 pm Podejrzewam, że przyczyną wojny jest jakaś ostra uraza między nimi, zlekceważona, bo to internet i anonimowość, przypadkowi obcy dla siebie ludzie itd. Ktoś komuś dokopał, ktoś oddał i myślą, że teraz rozwiąże się przez wzajemną pogardę i dalsze niszczenie przeciwnika.
- Catastrophique
- bywalec
Poza tym, Papusny, spójrzmy prawdzie w oczy - jak taka karykatura człowieka jak Amannn moze kogokolwiek prześladować? 
Jedyna osoba na którą ma negatywny wpływ jest on sam.

Jedyna osoba na którą ma negatywny wpływ jest on sam.
Tik tak tik tak

I dalsze wyzwiska Czy ten człowiek nie potrzebuje pomocy psychoterapeutycznej i psychiatrycznej?
I kim jest ktoś papuśny kto go od niej odwodzi?
- Catastrophique
- bywalec
Wyzwiska?
Tylko fakty o których wszyscy wiemy.
Nie za bardzo potrafisz się z tym kryć.
Tylko fakty o których wszyscy wiemy.
Nie za bardzo potrafisz się z tym kryć.
Tik tak tik tak