Otylość - MAM DOŚĆ ! Latuda ratunek?
Moderator: moderatorzy
Re: Otylość - MAM DOŚĆ ! Latuda ratunek?
To dziwne bo BMI masz prawidlowe , ja waze tyle ile mam wzrostu bez 100 . No i pytanie zasadnicze , jesz slodycze?
Hejka. leczę się od prawie 3 lat. przez prawie cały ten okres byłem na solianie i zolafrenie. sporo przytyłem bo do 117kg przy wzroście 165. mój lekarz postanowił działać i dał mi abilify . początki były ok bo w 2tyg schudłem jakieś 5kg ale pojawiło się bardzo wysokie ciśnienie 180/120 i tachykardia 120 wiec trzeba było zmienić znów lek. teraz dostałem Latude którą biorę od ok 2 tyg w dawce 37 jedną rano. wagę znów zbijam z 112 do 108 w 2tyg. skutków ubocznych nie mam poza bezsennością która mnie strasznie irytuje. damy radę! pozdrawiam
- aspagnito
- zaufany użytkownik
- Status: byk z zaświadczeniem o niekaralności, płeć księżycowa
Ostatnio zmieniony sob lut 04, 2023 9:54 pm przez aspagnito, łącznie zmieniany 1 raz.
FLEHTI
No latuda to jedyny ratunek Jest ponoć jeszcze jeden lek który nie wywołuje przyrostu masy ciała Inaczej zostaje ci Norwegia i ich free drug treatment.cbx1992 pisze: ↑czw sty 19, 2023 5:38 am Hejka. leczę się od prawie 3 lat. przez prawie cały ten okres byłem na solianie i zolafrenie. sporo przytyłem bo do 117kg przy wzroście 165. mój lekarz postanowił działać i dał mi abilify . początki były ok bo w 2tyg schudłem jakieś 5kg ale pojawiło się bardzo wysokie ciśnienie 180/120 i tachykardia 120 wiec trzeba było zmienić znów lek. teraz dostałem Latude którą biorę od ok 2 tyg w dawce 37 jedną rano. wagę znów zbijam z 112 do 108 w 2tyg. skutków ubocznych nie mam poza bezsennością która mnie strasznie irytuje. damy radę! pozdrawiam