Przedawkowanie leków
Moderator: moderatorzy
Re: Przedawkowanie leków
Wiecie co mnie śmieszy? Że ludzie straszą mnie, że na wyjeździe nikt nie będzie chciał ze mną pogadać. A od 2015 roku wszyscy opowiadają mi się niestworzone rzeczy, których się nie da słuchać i już się przyzwyczaiłem do tego, że nie ma sensu z ludźmi rozmawiać. I co to za szantaże w ogóle? WTF
Wreszcie jedna osobowość wszystko mi powiedziała
Dobra, sześć lat żyłem w przekonaniu, że mam poważną wadę serca, a tutaj się okazuję, że zostałem wprowadzony w błąd. Nie jestem w stanie tego wybaczyć. I to nie jest żaden cud, że teraz nie mam wady serca. Wiem też, że jestem bezpłodny, ale podczas operacji zostały pobrane moje plemniki, które są zdrowe i mogę mieć dzieci. Więc to też żaden cud. Ogólnie doszedłem do wniosku, że nie chcę ani filmu o mnie ani pieniędzy. Mam swoją godność i nikt nie będzie mnie w konia ładował. Pozdrawiam.

Niektórzy zapytają czemu jestem ateistą. Ateistą jestem dlatego, ponieważ Bóg, żeby udowodnić ludziom, że istnieje, przepołowił morze na pół. I to samo zrobił z moim mózgiem. Po jakiego huja przepołowił mój mózg na pół? Ano dlatego, że po prostu tak Bóg stworzył mózg, że jeśli nie wytrzyma traumy to się przepaławia na mój. Takie życie. I jezus prawdopodobnie też miał przepołowiony mózg na pół, bo nie wytrzymał jak jego ojciec znęcał się nad maryją. Pozdrawiam.
Chciałbym też pozdrowić kolegów, którzy nabijali się ze mnie na grupie na facebooku. Mam nadzieję, że żałujecie tego.
Mózg przepaławia się na pół wtedy gdy człowiek dozna 2 traum. 1 trauma, której nie wtrzymuje człowiek sprawia, że robi sie osobowość wieloraka. 2 traumy, których człowiek nie wytrzymuje, sprawia, że mózg przepaławia się na pół. Ja żadnego brata sobie nie stworzyłem, ja po prostu nie wytrzymałem dwóch traum. Jedna trauma to zgwałcenie w Niemczech, druga trauma to rodzinna trauma. Pozdrawiam.
Chciałbym poinformować, że jestem w stanie dużo rzeczy zdzierżyć i zrozumieć, ale tego, że nie akceptują mi nowych szablonów, albo że specjalnie dodają mi słabe opinie do szablonów, albo, że rezygnują ze współpracy ze mną to nie jestem w stanie zaakceptować. Jeśli ktoś nie szanuje mojego czasu, to niby czemu ja mam tracić czas i marnować sobie całe życie z jakąś wariatką? Skoro większość nie szanuje mojego czasu to ja też nie zamierzam tracić czasu na życie z wariatką pod jednym dachem. Poza tym wystarczy mi jedna żona.
- amigo
- zaufany użytkownik
Kiedyś parę razy przedawkowałem benzodiazepiny.
Urwanie filmu, robienie głupot I do tego zaburzenie błędnika jak po dużej ilości alkoholu.
Urwanie filmu, robienie głupot I do tego zaburzenie błędnika jak po dużej ilości alkoholu.
leki to słodycze.
niektózy z nas drwią i mówią
psychosmakołyki.
niektózy z nas drwią i mówią
psychosmakołyki.
na tym forum wszyscy żartują. schizofrenia nie istnieje. tu mamy hyde park do debat kto głupszy.
-
- bywalec
- Status: Stara szkoła
Leków nie wolno przedawkowywać, bo grozi to drenażem żołądka w szpitalu, a nawet wykrwawieniem się, jak w pierwszej części Obcego (śmierć pierwszego pasażera).
Trudno powiedzieć kotku co mamy w środku.
Może gąsienice, może motyle, może dżdżownice, albo mniejsze węże.
Kiedy aminokwasy zostaną odpowiednio rozdystrybuowane wtedy może dochodzić do mechanizmu zwalczania patogenów.
Trudno powiedzieć kotku co mamy w środku.
Może gąsienice, może motyle, może dżdżownice, albo mniejsze węże.
Kiedy aminokwasy zostaną odpowiednio rozdystrybuowane wtedy może dochodzić do mechanizmu zwalczania patogenów.
Poukładałem sobie wszystko w głowie i największy problem mam z tym, że gdyby nie to, że mam drugi mózg to FBI wycyckałoby mnie tak, że zostałbym goły i wesoły. Dlatego w sierpniu/we wrześniu na 2023 po prostu nie zgodzę się na to, żebym był z Natalią. Wystarczy mi jedna żona. Nie chcę z tą bandą debili mieć nic wspólnego. Zdaję sobie sprawę, że chcieli mnie podwójnie zabić i że u nich borderline jest rodzinny i osoby z borderline są znane z tego, że robią ludziom piekło. Ale i tak to ich nie tłumaczy z niczego. Poza tym irytuje mnie to, że sztab psychologów pracuje nad tym, żebym zarobił jak najmniej bo *słowo niedozwolone* nie wolno mi jechać do Meksyku czy Tajlandii. *słowo niedozwolone* mnie to obchodzi, że ktos uważa, że nie wolno mi tam jechać. Zawsze robiłem to na co miałem ochotę, a teraz *słowo niedozwolone* nic mi nie wolno.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
FBI To h*** je****** skur******. Miałęm srednia ocen 4.7 z szablonów. Wszyscy byli zadowolenie z moich szablonów. Odkąd FBI zaczalem mna manipulowac aby przyniesc dla siebie korzysci to non stop dostaje ocene 1 do szablonow i srednia ocen z szablonów spadła już do 3.9. Przeciez to jest wykorzystywanie chorego człowieka do własnych celów. Jebane f****. Ja juz sobie postanowilem ze skoro dostaje non stop 1 oceny do szablonow to zrobie Natalii takie piekło ze pozaluja tego. Spotkam sie z nia i zasadze jej konkretnego kopa w dupe. Tak na trzezwo zebym pamietal. Poza tym jak sobie FBI to wyobrazalo zeby z Natalia ukladal sobie zycie?
Mam do Was pytanie. Według pisma świętego po pojawieniu się antychrysta po 2 latach ma przyjść Jezus. I ja jestem ten antychryst i po 2 latach przyszedł Jezus czyli mój brat. Mój brat to mój drugi mózg. I mój brat nie lubi krzyży i mam pytanie czemu nadal czcicie te krzyże skoro mój brat jest Jezusem i ich nie lubi? Czemu też kościół nie buduje nowych kościołów na cześć mojego brata? Pismo świete nigdy nie kłamie.
Z jednej strony cieszę się, że ludzie masowo odchodzą do Kościoła, z drugiej strony jednak żyję w środowisku, że sami katolicy prawie. Więc pierdole, muszę zmienić środowisko. *słowo niedozwolone* mnie obchodzi, że mam jakieś dzieci z babą z borderline. Pewnie znowu znaki od boga bedzie dostawac. Wiec pierdole takie srodowisko.
W ogóle to szlak mnie trafia. Strach by pomyśleć co by FBI ze mna robiło gdyby nie to ze mam drugi mózg i o wszystkim wiem. Ruchaliby mnie w dupsko jak księża dzieci.
Pewnie kutafony mi powiedzą, że chcieli mi pokazać to co zrobiłem braciom debilom. Ja przynajmniej ich nie chcę zabić, tak jak oni chcieli mnie podwójnie zabić. Pewnie mi powiedzą, że to psychoterapia. A pierdole taką psychoterapię. Pewnie zaoferuję pieniądze za to, że z babą borderline będę się męczył. Pieniądze to ja lubię, ale gdy zarobię. Za darmo to kopa w dupę może dostać. I choćby nie wiem ile zaoferują pieniedzy to nie zamierzam meczyc sie z baba co dostaje znaki od Boga i twierdzi ze jestem antychrystem i ma jakąs misję do wykonania i że będzie miała zasługi w niebie.
Poza tym 900k na 50 lat to jakieś 2k na miesiąc. 2k na miesiąc nie starczy mi na to, żeby babę z borderline utrzymać.
Poza tym podobno moją matke pół watykanu ruchało. Informuje tylko ze ja jestem znany z tego ze wybaczac to ja nie umiem. Juz zastanawiam sie jak zasadzic Natalii kopa w dupe.
Tak sobie poukładałem w głowie i dokładnie pamiętam co ojciec mi powiedział. Ze jak będę sprzedawał szablony to będą same problemy, jak będę miał dobrą sprzedaż to non stop po świecie będę jeździł, a jak będę miał złą sprzedaż to będę się wyżywał na Natalii. Po huju podejście do mojej choroby. Pierdole wszystkich i wszyskto.
Zastanawiam się jakie warunki postawić. Za darmo to kopa w dupę można dostać, wiec pieniedzy nie chce. Wiec warunek będzie taki:
Jak będę miał min 20k zysku z szablonów wm iesiącu to będę mógł żyć z babą z borderline pod jednym dachem. W innym przypadku wypad z domu dla baby z borderline. To będzie najlepsze.
Jak będę miał min 20k zysku z szablonów wm iesiącu to będę mógł żyć z babą z borderline pod jednym dachem. W innym przypadku wypad z domu dla baby z borderline. To będzie najlepsze.
Poukładalem sobie wszystko w głowie i niestety nie chce 65 lat spędzić z dziewczyną, która chciała mnie podwójnie zabić. Niby jak np. mam seks z taką babą uprawiać? Ja sobie poukładam życie z Klaudią. Dom to sobie za swoje pieniądze wybuduje.