Czy mam SCHIZOFRENIĘ (F20)?

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.

Czy myślisz, że jestem schizofrenikiem?

Zdecydowanie tak
20
41%
Raczej tak
5
10%
Raczej nie (np. masz tylko schizotypię, natręctwa, zespół Aspergera)
13
27%
Zdecydowanie nie (np. masz tylko schizotypię, natręctwa, zespół Aspergera)
11
22%

Liczba głosów: 49

Awatar użytkownika
kotek
zaufany użytkownik

Re: Czy mam SCHIZOFRENIĘ (F20)?

Post autor: kotek »

F20 nie daje tak wspaniałych koincydencji jak F21. Gdybym od dawna miał rozpoznania schizofrenii paranoidalnej zamiast zaburzeń schizotypowych, to nie byłoby niektórych filarów moich koincydencji.

Koincydencje 21.7 i 3, 6,9 są ze sobą powiązane. Siódmy wyraz ciągu zaczynającego się od 3, 6, 9 to dwadzieścia jeden.

W 2015 r. (chyba na wiosnę) zarejestrowała się na forum aspi.net.pl osoba o nicku F21, potem napisała ona kilkaset postów (nie w ciągu jednego roku).

Pewnej nocy w styczniu 2019 r. miałem pogawędkę na czacie z użytkownikiem o nicku 137, zauważyłem też, że 1, 3, 7 to cyfry powtarzające się w kilku sekwencjach liczb (często pierwszych):
- 11, 42, 73 i trzy inne ciągi arytmetyczne zbudowane z tych samych cyfr,
- 11, 73 i trzy inne pary liczb dwucyfrowych ułożonych z tych samych czterech cyfr, liczby te są skrajnymi wyrazami ciągów arytmetycznych wspomnianych powyżej,
- 13, 31, 7, 29 (różnice ciągów arytmetycznych wspomnianych powyżej),
- 7, 29, 139 (pierwszy tryplet związany z pierwszym rozdziałem świętej dla muzułmanów księgi),
- 7, 11, 13 (drugi tryplet związany z tą księgą).

1, 3, 7 - wśród cyfr jest siódemka (7), a w dodatku iloczyn tych cyfr wynosi 21.

Czy szatan wywołał cuda w tekście Koranu i w moim życiu, chcąc uczynić mnie wybitnym apostołem niechrześcijańskiej religii? Nie chcę być zgorszeniem dla kogokolwiek i być przyczyną grzechu dla innej osoby.
PKMAMKP
zarejestrowany użytkownik

Post autor: PKMAMKP »

Nie masz schizofrenii. Gdybys ja mial, to zatracilbys krytycyzm wobec swoich mysli i zachowan. Nie zadalbys nawet takiego pytania czy ja masz?
Awatar użytkownika
kotek
zaufany użytkownik

Dziś w Internecie oglądałem zdjęcia myszy. Niedługo po tym na pewnym forum zobaczyłem słowo "Mysza".

W tym miesiącu miałem już kilka koincydencji.
2.5.2019 słuchałem filmu z Januszem Korwinem-Mikkem i chyba podczas tego słuchania wpisałem w Google frazę "epoznań pyrkon" bez cudzysłowu, pierwszy link dotyczył właśnie tego polityka!

6.5.2019 był mecz, w którym jedna drużyna zdobyła bramki w 3 i 7 minucie, a druga w 21 minucie. Do przerwy było 2:1 dla gospodarzy. Druga połowa zakończyła się tym samym wynikiem i ostatecznie było 4:2. Liczby 3 i 7 dadzą iloczyn 21, a pierwszą bramkę goście zdobyli w 21 minucie. Wyniki: 2:1 i 4:2 kojarzą się z liczbami 21 i 42.
To nie była jedyna koincydencja z 6.5.2019. Tego dnia zobaczyłem na opakowaniu po herbatnikach liczbę 9037037111. Liczba ta skojarzyła mi się z liczbą 79733710037. Te same cyfry: 0, 1, 3, 7, 9. Podobna suma cyfr (10 i 11, suma ich to 21). Obydwie liczby mają jedną dziewiątkę i dwa zera, dwa razy w nich pojawia się też "fragment" 37 (dodatkowo może on się kojarzyć z 3 i 7 minutą meczu i liczbą 21).
Awatar użytkownika
kotek
zaufany użytkownik

14.10.2018 zobaczyłem (pierwsze) szczególne spotkanie w pewnej grze komputerowej. W nim było ciało mężczyzny, który miał czteroliterowe słowo na końcu swego "imienia" w tej grze. W 2019 roku zobaczyłem drugie, inne, szczególne spotkanie w tej samej grze i były w nim pozostałości ciała innego mężczyzny, który miał inne czteroliterowe słowo na końcu swojego imienia. Obydwa słowa nie tylko miały tę samą liczbę liter, ale i te same pierwsze i trzecie litery! Liczba czteroliterowych słów z tymi samymi pierwszymi i trzecimi literami (co słowa w "imionach" tych mężczyzn) jest względnie mała! Miałem duże koincydencje z powodu tych spotkań.

1. Dzisiaj (13.5.2019) zauważyłem, że autor piosenek, które słyszałem jakiś czas temu, ma czteroliterowe "imię" z tymi samymi pierwszymi i trzecimi literami. Po tym zauważyłem to słowo w pewnym programie telewizyjnym, około 21:30. Było to nazwisko. Osoba miała imię, które miało dwie takie same pierwsze litery co drugie słowo w nazwie drugiego spotkania szczególnego wspomnianego wcześniej.
2. Niedługo po ujrzeniu koincydentnego nazwiska, koincydentne imię było widoczne w telewizji - miało te same: pierwszą, drugą i czwartą literę, co słowo w "końcu" "imienia" mężczyzny z pierwszego spotkania wymienionego wcześniej, było ono także czteroliterowe.
3. To nie był koniec koincydencji z czteroliterowymi słowami na tę samą literę tego samego wieczora... Dziś myślałem o pewnym innym czteroliterowym słowie z tymi samymi literami: pierwszą i trzecią, co w przypadku słów w "imionach" mężczyzn z dwóch szczególnych spotkań wymienionych wcześniej, i zobaczyłem to słowo na pewnym forum około 22.
4. Nawet to nie było końcem koincydencji. Wpisałem pewną trzyliterową frazę po polsku około 22 i pod pierwszym linkiem zobaczyłem polski czasownik (w trzeciej osobie, w czasie teraźniejszym), który był czteroliterowym słowem, które miało te same trzy pierwsze litery, co słowo na końcu "imienia" mężczyzny w drugim z wymienionych wcześniej szczególnych spotkań!
5. Wpisałem także frazę związaną z innym "rodzajem" gry, w której te dwa spotkania wymienione wcześniej miały miejsce i w trzecim linku zobaczyłem... słowo, które było na końcu "imienia" mężczyzny z pierwszego spotkania szczególnego wymienionego wcześniej!
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

Post autor: Słonecznik1 »

nie sądze bys miał schizo.Może sie zablokowałeś i potrzebujesz wstrząsu?żartuje ale nie wiem nie staram sie badac wnikac itd .
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

Post autor: Słonecznik1 »

w sensie nie rozkminiam czy masz schize jeśli piszesz ze tak to chyba moge ci w tym zaufać...nie intryguje mnie to
Awatar użytkownika
kotek
zaufany użytkownik

Ostatnio dostrzegłem dużą koincydencję z trzema liczbami, które znalazłem na stronie o pewnej grze komputerowej, występowały w stosunkowo ważnym miejscu tej gry. W "pierwszej" (lewej) części pewnego loga pojawiały się liczby 5 i 23, a w drugiej (prawej) - liczba 421. Razem trzy liczby, mają razem sześć cyfr. Liczby są bardzo koincydentne.

5, 23, 421 - drugi "supertryplet", po wcześniej poznanym przeze mnie 7, 29, 139. Dużo łączy te dwa tryplety:
- mają te same liczby cyfr w poszczególnych liczbach (1 (5 i 7), 2 (23 i 29), 3 (421 i 139)),
- złożone są z liczb pierwszych,
- sumy cyfr w liczbach pierwszych, które budują te tryplety, są liczbami pierwszymi (5, 5 (2+3), 7 (4+2+1) i 7, 11 (2+9), 13 (1+3+9)),
- sumy cyfr w trypletach są liczbami pierwszymi (5+2+3+4+2+1 = 17; 7+2+9+1+3+9 = 31),
- sumy cyfr w sumach cyfr trypletów są liczbami pierwszymi (5+5+7 = 17; 7+1+1+1+3 = 13),
- cyfry w największej z liczb tych trypletów tworzą ciągi geometryczne (4, 2, 1 i 1, 3, 9)
- sumy niepowtarzających się cyfr w obydwu trypletach wynoszą 13 (5+3+4+2 i 7+2+1+3)
- zbudowane są z pięciu rodzajów cyfr (1, 2, 3, 4, 5 i 1, 2, 3, 7, 9).

To nie koniec koincydencji związanych z trypletem 5, 23, 421. Dwie pierwsze liczby mają tę samą sumę cyfr, będącą liczbą Thabita (5).
Suma cyfr w dwóch pierwszych liczbach wynosi 10, czyli tyle samo, co we frazie 21.7.
Co więcej, suma liczb 5 i 23 wynosi 28, tyle samo, co suma liczb 21 i 7.

Tryplet: 5, 23, 421 zbudowany jest z tych samych cyfr, co ciąg arytmetyczny 33, 42, 51 - 1, 2, 3, 4, 5, przy czym w przypadku 5, 23, 421 powtarza się cyfra 2, a w przypadku 33, 42, 51 - cyfra 3.

Ciąg arytmetyczny (malejący) tworzony przez cyfry w liczbie 421 ma sumę 7. Z cyfr liczby 421 można ułożyć liczbę 42 lub 21, można też ułożyć frazę 4 21 (iloczyn liczb 4 i 21 wynosi 84). Mamy więc koincydencję z ciągiem 21, 42, 84.

To jest po prostu niesamowite! Myślę, że to jakieś zjawisko nadprzyrodzone, a nie "przypadek" czy schizotypia lub schizofrenia.
Awatar użytkownika
kotek
zaufany użytkownik

W filmie z pewnej niemądrej gry komputerowej zobaczyłem 14.10.2018 spotkanie z Wielką Dziurą (Big Hole). Wygląda ono na nawiązanie do filmu "Ewolucja", gdzie użyto szamponu, aby pokonać obcą formę życia opartą na azocie. W spotkaniu były zwłoki Iry Kane'a, przy którym znaleziono szampon, były też lina (ang. rope) i kamień (ang. rock).

Chyba dopiero w 2019 r. zobaczyłem na tym samym kanale dwa filmy, na których były dwa inne spotkania specjalne: "Drogi John" ("Dear John") i "Następny" ("Next"). W obydwu spotkaniach był kamień (rock). "Drogi John" przyniósł sporą koincydencję 4.5.2019 około 17. Chciałem sprawdzić wtedy, czy na przedmiocie, który można było znaleźć w tym spotkaniu (przy zwłokach sierżanta Konga), jest czarny wizerunek kota (był czarny kotek, był). Oglądałem fragment filmu, który miał w tytule frazę "legendary legend", nieco później wpisałem w Google chicken-kicken (nawiązujące do kopania kurczaka w innej grze, chyba także niemądrej) i wśród wyników pojawił się od razu odnośnik do filmu zatytułowany "Legend of Big John".

Chyba po incydencie z chicken-kicken, możliwe, że nie tego samego dnia, zobaczyłem zrzuty ekranu z dwóch innych spotkań specjalnych w tej samej niemądrej grze. Były to: Wielkie Jajo (Giant Egg) i Skrzyżowanie (Crossroads). Na ekranie w pierwszym spotkaniu zauważyłem następujący tekst (prawdopodobnie):
*You see: Egg.
*This heavy egg stuck in the hole and now will not
move anywhere.
*You see: Hole.
*Obviously, a hole dug by animals. Hardly you'll fit
inside.

W spotkaniu "Skrzyżowanie" ponoć można było znaleźć liczby 14 i 6. Te dwie liczby to średnie arytmetyczne dwóch najbardziej koincydentnych dla mnie grup liczb: 21 7 i 3, 6, 9!

W spotkaniu "Wielka Dziura" był martwy Ira Kane, a w spotkaniu "Drogi John" - szczątki sierżanta Konga. Co łączy te dwie osoby? Na końcu ich "imion" są słowa mające tę samą liczbę liter (4), tę samą pierwszą literę (K) i tę samą trzecią literę (n)!

13.5.2019 miałem koincydencje ze słowami "Kane", "Kong" i podobnymi. Chyba około 18 pomyślałem o dwóch bardzo podobnych słowach - Kent i kont. Około 21:30 na pewnym kanale zobaczyłem napis "Jo Kent" (imię i nazwisko), chwilę potem w tym samym programie "Kate". Potem, około 22, zobaczyłem słowo "kont" na pewnym forum, po czym wpisałem w Google frazę rozkosz koincydencji epickich i w pierwszym opisie znalazłem słowo "kona". Zobaczyłem też link do filmu o bardzo podobnej grze do tej, w której była Wielka Dziura, tego samego wieczora. W nim było słowo "Kane".
the end
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: bla bla

Post autor: the end »

kotek pisze: śr maja 22, 2019 2:26 am *Obviously, a hole dug by animals. Hardly you'll fit
inside.
nie wiem, ale dobrze jest w ogóle? jak się czujesz Kotku?
nic
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

W odpowiedzi na pytanie tytułowe:
Masz remisje, ale zyjesz we wlasnym swiecie. Ja nie wyobrazam sobie abym marnowal czas na szukanie liczb i skojarzen.
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
Awatar użytkownika
PanSerduszko
zaufany użytkownik

Post autor: PanSerduszko »

Powoli godzę się z chorobą oraz pamiętam jednak, że przed chorobą zachowywałem się dziwnie i okropnie.
Powoli wybaczam najbliższym - przynajmniej lepiej też śpię, bo myśli przyszłościowe typu zejdę z leków i podbije świat, gdzieś uchodzą.
No tak.
a oto moja noga
Awatar użytkownika
kotek
zaufany użytkownik

Wielka Dziura (Big Hole) przyniosła kolejną koincydencję. 14.6.2019 zauważyłem, że w pewnej grze komputerowej, bardzo podobnej do tej, w której występowało spotkanie z Big Hole, dwie pierwsze lokacje na mapie (w angielskojęzycznej wersji gry) mają bardzo interesujące nazwy...

Obydwie nazwy mają dwa wyrazy: trzyliterowy i czteroliterowy (drugi). Pierwsze wyrazy na początku mają spółgłoskę, na drugim miejscu samogłoskę, a na trzecim litery, które w języku polskim oznaczają spółgłoski. Tak jak słowo "Big".
Jeszcze ciekawsze są drugie wyrazy. Mają one "H" jako pierwszą literę, "o" jako drugą i "e" jako czwartą, ostatnią. Jedna z nazw ma słowo "Hole", druga ma drugi wyraz różniący się od słowa "Hole" tylko jedną literą! Niesamowite!

W Kimberley w RPA jest atrakcja turystyczna nazwana Big Hole (Wielka Dziura). To miejsce, gdzie niegdyś wydobywano diamenty. Wielka Dziura z rosyjskiej gry komputerowej okazała się kopalnią koincydencji.

Na opakowaniu herbatników Petit Beurre z Biedronki zobaczyłem następujące liczby:
01/02/2020
9037037111
01-10
Jakie cyfry występują? 0, 1, 2, 3, 7, 9. Te same występują na slajdzie o liczbach pierwszych związanych z liczbami słów w rozdziałach świętej dla muzułmanów księgi. Szczególnie ciekawa jest tu dziesięciocyfrowa liczba 9037037111, mająca pięć cyfr tego samego rodzaju, co najdłuższa liczba ze slajdu o Koranie - 79733710037. Obydwie liczby łączy kilka faktów:
- zbudowane są z tych samych cyfr: 0, 1, 3, 7, 9,
- dwa razy występuje w nich zbitka 37 (9037037111 i 79733710037), iloczyn cyfr tej zbitki to 21, a suma cyfr - 10 (tyle, ile we frazie 21 7)
- występuje w nich po jednej dziewiątce,
- występują w nich po dwa zera.
Awatar użytkownika
kotek
zaufany użytkownik

16.6.2019 ok. 6:22 sprawdziłem w Google znaczenie angielskiego słowa "stuck", które było na zrzucie ekranu ze spotkania Wielkie Jajo. Tego samego dnia po 22 wpisałem w tłumaczu Google frazę "ошипана" w języku rosyjskim (transliteracja słowackiego słowa "ošípaná" oznaczającego świnię) i jako tłumaczenie na angielski uzyskałem słowo "stuck"! https://translate.google.pl/?hl=pl&tab= ... 0%BD%D0%B0
Na drugiej stronie wyników w Google dla słowa osipana znalazłem fragment z tekstem „anglicka velka biela osipana“ ("świnia wielka biała angielska") i link ze słowem "Russian" ("rosyjski").

Na pewnym forum zobaczyłem wątek dotyczący zabawy w skojarzenia, ok. 22:30 16.6.2019. W najnowszym poście było wówczas słowo "triplets"! Odpowiedziałem, podając dwa koincydentne tryplety: 7, 29, 139 i 5, 23, 421. W innym wątku (dotyczącym zabawy z pozostawianiem jednego z dwóch słów z poprzedniego posta) pojawiło się słowo "coincidence" (zobaczyłem je przed 23 dnia 16.6.2019), odpowiedziałem w tym wątku.

Około 23:25 16.6.2019 sprawdzałem wyniki w Google dla słowa cattus, które po łacińsku oznacza kota. Chwilę później wszedłem na stronę pewnego słownika i znalazłem hasło, w którego opisie i przykładzie użycia pojawiło się słowo "cat", które znaczy po angielsku kota.

Suma liczb trypletu 5, 23, 421 jest liczbą pierwszą 449. Suma cyfr tej liczby wynosi tyle samo, co suma cyfr w liczbach tego trypletu i wynosi 17. Sumy cyfr w liczbach trypletu 5, 23, 421 są addytywnymi liczbami pierwszymi: 5, 5, 7. Suma tych liczb wynosi 17. Przez konkatenację frazy 5, 5, 7 otrzymamy addytywną liczbę pierwszą 557. Liczby: 5, 5, 7 stanowią liczby z rozkładu na czynniki pierwsze liczby 175, sumy liczb trypletu 7, 29, 139.

Suma cyfr w tryplecie 7, 29, 139 wynosi 31, a suma cyfr w tryplecie 5, 23, 421 wynosi 17. Różnica liczb 31 i 17 wynosi 14, czyli 21-7. W dodatku z cyfr liczb 31 i 17 można ułożyć dwa rosnące ciągi arytmetyczne o sumie liczb 21 i średniej arytmetycznej 7: 1, 7, 13 i 3, 7, 11.

Suma powtarzających się cyfr w tryplecie 7, 29, 139 wynosi 18 (9+9), a suma powtarzających się cyfr w tryplecie 5, 23, 421 wynosi 4 (2+2). Różnica liczb 18 i 4 wynosi 14, tyle samo, co różnica liczb 21 i 7.
Awatar użytkownika
kotek
zaufany użytkownik

Tryplet 7, 29, 139 i tryplet 5, 23, 421 przyniosły mi jeszcze jedną sporą koincydencję, związaną głównie z liczbami 21 i 7.

Sumy pierwszych, drugich i trzecich liczb w tych trypletach:
- 7+5 = 12,
- 29+23 = 52,
- 139+421 = 560.
Otrzymaliśmy tryplet: 12, 52, 560. Coś ciekawego jest w sumach cyfr liczb tego trypletu...
1+2 = 3,
5+2 = 7,
5+6+0 = 11.
Sumy cyfr tworzą ciąg arytmetyczny utworzony z addytywnych liczb pierwszych, którego suma liczb wynosi 21, a średnia arytmetyczna liczb wynosi 7! Na dodatek iloczyn cyfr wynosi 21 (tyle co suma liczb) i z tego ciągu można ułożyć inny ciąg złożony z liczb niezłożonych o bardzo podobnych właściwościach: 1, 7, 13. Te dwa ciągi dają także koincydencję z 12 i 4 (dubletem wyraźnie podobnym do 21 7) - suma cyfr w nich wynosi 12, a liczba cyfr to 4.

Tryplet 12, 52, 560 ma razem 7 cyfr, których suma wynosi 21. Jest on wyraźnie podobny do innego trypletu, który związany jest z liczbami w kodach: F21, F42.2, F84.5. Jeżeli pomnożymy liczby przed kropkami przez te po kropkach i przepiszemy liczbę, po której nie ma kropki, jako taką, jaka jest, otrzymamy:
- 21 (po liczbie nie ma kropki),
- 84 (42x2),
- 420 (84x5).
Uzyskaliśmy tryplet: 21, 84, 420. Największa liczba ma trzy cyfry i ostatnią z nich jest 0, tak jak w przypadku trypletu 12, 52, 560. Dwie mniejsze liczby mają po dwie cyfry, tak jak w przypadku 12, 52, 560. Obydwa tryplety mają 7 cyfr, których suma wynosi 21.

Jeżeli wydzielimy dwie pierwsze cyfry z liczb trypletu: 21, 84, 420 i uporządkujemy otrzymane liczby rosnąco lub malejąco, to otrzymamy "cudowne ciągi geometryczne" - 21, 42, 84 i 84, 42, 21. Sumy cyfr w ich liczbach to 3, 6, 12 lub 12, 6, 3, tworzą one ciągi geometryczne o sumie 21 i średniej arytmetycznej 7. Jest też koincydencja z 12 i 4 - te ciągi mają cztery cyfry, których suma wynosi 12.
Awatar użytkownika
kotek
zaufany użytkownik

28.10.2019 na oddziale dziennym były po dwie osoby w grupie (razem cztery), które miały imiona lub ich zdrobnienia (które były zapisywane) mające taką samą liczbę liter i różniące się tylko jedną (środkową) literą. Dwie z tych czterech odeszły tego dnia z oddziału. Przyszły dwie, miały one imiona lub ich zdrobnienie (zapisane) na taką samą liczbę liter, różniły się one początkową i środkową literą. Większość mężczyzn w grupie na oddziale dziennym miało imiona (często będące zdrobnieniami) kończące się na dwie te same litery.

W tym tygodniu rozmawiałem z osobą, która powiedziała, że ma dzieci w wieku 7, 11 i 13 lat. 7, 11, 13 - wyraźnie koincydentny "drugi tryplet koraniczny".

Wcześniej pisałem o dwóch kwintetach, które łączyła środkowa liczba - 11. W tryplecie opisanym powyżej środkowa liczba to także 11. Pierwszy kwintet to ciąg arytmetyczny o pięciu wyrazach i pierwszym wyrazie równym 3 oraz różnicy 4. Drugi to pięć pierwszych liczb Tabita (zwanych także 321 numbers).

Ok. 19:58 31.10.2019 wpisałem w Google niegrzeczną frazę siarkowodór w du*** (bez cudzysłowu) i otrzymałem 9 360 wyników. Wśród cyfr w liczbie wyników są 3, 6 i 9, w dodatku te 4 cyfry uporządkowane rosnąco lub malejąco utworzą czterowyrazowy ciąg arytmetyczny o sumie liczb 18.

24.12.2018 odkryłem, że z cyfr ciągu 21, 42, 84 można utworzyć dwa ciągi arytmetyczne: 2, 8, 14 i 4, 8, 12. Ten drugi jest szczególnie interesujący - najmniejszy wyraz to 4, średnia arytmetyczna to 8 (średnia arytmetyczna liczb 12 i 4, ich różnica i iloczyn cyfr tworzących te liczby), największy wyraz to 12 - koincydentna z 12 4. Ostatnie cyfry (po dwie) w liczbach daty 24.12.2018 to 24, 12, 18, uporządkowane rosnąco tworzą ciąg arytmetyczny 12, 18, 24 - jest on koincydentny z 3, 6, 9 (sumy cyfr liczb tego ciągu to 3, 9, 6), ma on różnicę 6 (czyli średnią arytmetyczną ciągu 3, 6, 9) oraz wiąże się z liczbą 18, która jest sumą cyfr i liczb ciągu 3, 6, 9:
1. Suma cyfr w ciągu 12, 18, 24 to 18.
2. Średnia arytmetyczna liczb tego ciągu to 18.
3. Środkowy wyraz to 18.
4. Nawet iloczyny cyfr w liczbach mają sumę 18 (1x2, 1x8, 2x4 - 2, 8, 8 ).
To może być wyjątkowy ciąg!
Awatar użytkownika
kotek
zaufany użytkownik

Data 28.10.2019 jest ciekawa. Utwórzmy liczby z dwóch ostatnich cyfr liczb tej daty. Będą to: 28, 10, 19. Uporządkujmy te liczby rosnąco. Otrzymamy 10, 19, 28. Jest to ciąg arytmetyczny... Jak się okazuje, koincydentny z 21 7 i 3, 6, 9.

Sumy cyfr w liczbach ciągu: 10, 19, 28 to 1, 10, 10. Suma trzech liczb będących sumami cyfr we wspomnianym ciągu arytmetycznym wynosi 21, a średnia arytmetyczna tych trzech sum cyfr to 7. Wśród tych sum dwa razy pojawia się liczba 10 i jest to suma cyfr w dwóch liczbach wspomnianego ciągu geometrycznego innych niż 10! Skrajne wyrazy ciągu to 10 i 28 - 10 to suma cyfr we frazie 21 7, a 28 to suma dwóch liczb tworzących frazę 21 7.

Środkowa liczba i średnia arytmetyczna ciągu to 19 - liczba, która ma dla mnie pewne koincydentne znaczenie i która jest związana z cudami liczbowymi Koranu (dokładniej, dość dużą ich liczbą) - swoją drogą, cuda liczbowe są też w Biblii i może Szatan chciał udawać Boga, zamieszczając zależności matematyczne w księdze danej Mahometowi.

W ciągu: 10, 19, 28 jest 6 cyfr, a różnica tego ciągu wynosi 9. Są 3 liczby w tym ciągu. 3, 6, 9!
the end
zaufany użytkownik

tak, nie masz schizofrenii
nic
Awatar użytkownika
kotek
zaufany użytkownik

Spotkałem sporo osób ze schizofrenią i niejedna z nich lepiej funkcjonowała ode mnie, nie było też kogoś z taką dziwacznością jak ja. Dlaczego funkcjonuję gorzej od schizofreników, skoro prawdopodobnie nie mam schizofrenii? Muszę być jeszcze bardziej zaburzony niż schizofrenicy, skoro jestem taki nieporadny życiowo i osobliwy. Moją nienormalność bardzo podbijają dziwaczne zaburzenia preferencji seksualnych (powiedziałbym, że są nawet głębsze niż zwykła parafilia). Osoby z całościowymi zaburzeniami rozwoju przy podobnym rozwoju inteligencji i mowy raczej nie mają tak osobliwych objawów jak ja. Przeciętna schizofrenia może być gorsza od moich zaburzeń tylko wtedy, gdy wymaga oddziału zamkniętego, w remisji schizofrenicy powinni być mniej zaburzeni ode mnie. Nigdy nie miałem remisji. Moja psychika "zbuntowała się" przeciwko surowym religią i lubi się porządnie powygłupiać (swoją drogą, to wesołkowatość i wygłupianie się mogą być typowym objawem schizofrenii zdezorganizowanej (hebefrenii)). Mojej psychice nie żal aspergerowców i schizofreników, ale za osobami z zaburzeniami osobowości, upośledzeniem zdolności pozawerbalnego uczenia się lub nerwicą (przynajmniej tą z natręctwami) wstawiłaby się szczególniej.

Co jest gorsze? Mieć skłonności pedofilne i niezależne od woli pragnienie obcowania płciowego z dziećmi, które jest silne czy mieć schizofrenię paranoidalną? Myślę, że to pierwsze gorsze, bo nie dają chyba za to orzeczenia o niepełnosprawności i renty. Myślę, że bez sensu jest bezkrytycznie wierzyć w myśli urojeniowe związane ze schizofrenią.
the end
zaufany użytkownik

no bez sensu, ale bez przesady ..
nic
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

Skoro wiesz co w Tobie jest do "naprawy", wez sie za to zamiast staczac sie dalej, coraz glebiej.
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
ODPOWIEDZ

Wróć do „varia”