A w blogu po prostu reklama znajomego właściciela firmymoi pisze: Z blogów - jeden blog (3 wpisy).

Moderator: moderatorzy
A w blogu po prostu reklama znajomego właściciela firmymoi pisze: Z blogów - jeden blog (3 wpisy).
Napisz na priv do mnie w tej sprawie.japalach pisze: Co do jakiejs grafiki - ktora jest czyjas - nie mialem wiedzy o tym - ktos z czatowiczow znalazl ja na google i przeslala mi, lub ja znalazlem w google np wpisujac jakas fraze - Jesli jest to czyjas praca to prosze napisac - od razu ja zdejme ze strony, jesli dana osoba tego sobie nie zyczy.
Przecież Ocean napisał Ci już, że to jego grafika. Chyba z grzeczności nie powinieneś się domagać, żeby pisał to do Ciebie osobiście?japalach pisze: Jesli jest to czyjas praca to prosze napisac - od razu ja zdejme ze strony, jesli dana osoba tego sobie nie zyczy.
Tak, wielokrotnie namawialiśmy Zbyszka na zbiórkę pieniędzy na evot lub nawet na umieszczanie reklam tu, by evot mógł się sam finansować. Ale Zbyszek woli utrzymac obecne status quo portalu i chwała Mu za to.japalach pisze: A WY MOI DRODZY EVOTOWICZE ZAPYTALISCIE KIEDYS ZBYSZKA, CZY MU STARCZA DO PIERWSZEGO GDY MUSI ZAPLACIC ZA PRAD ZA SERWER KUPIC CZESCI I WYKUPIC DOMENE?
Też tak myślęPetruccio pisze:mery, nie przesadzaj. Myślę, że nie ma co odchodzić z powodu jednej osoby.