Nie obrażaj Eden. Ciebie nikt nie obrażaEden pisze: ↑śr gru 14, 2022 1:37 pm Trole, hejterzy, nie wiem, o co wam chodzi. Poruszone zostały sprawy naszego środowiska, dlaczego na Evocie co chwilę nie działa wyszukiwarka nieprzeczytanych postów, dlaczego Evot czasami się wyłącza, jakie kłopoty ma nowe forum Kiciusia_XXL . To już rozmawiać i wypowiadać się nie można - nie rozumiem ataku na mnie, w ostatnich dwóch postach.
Moderowanie Złego Kiciusia XXL
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
To jest dział specjalny. Proszę umieszczać w nim tylko uwagi do sposobu moderowania forum oraz do modereatorów. Tu nie prowadzomy żadne innej dyskusji merytorycznej.
To jest dział specjalny. Proszę umieszczać w nim tylko uwagi do sposobu moderowania forum oraz do modereatorów. Tu nie prowadzomy żadne innej dyskusji merytorycznej.
Re: Moderowanie Złego Kiciusia XXL
- Catastrophique
- bywalec
Nie traktuj poważnie tego co pisze, Amannn, jakbyś go nie znał .Eden pisze: ↑śr gru 14, 2022 1:37 pm Trole, hejterzy, nie wiem, o co wam chodzi. Poruszone zostały sprawy naszego środowiska, dlaczego na Evocie co chwilę nie działa wyszukiwarka nieprzeczytanych postów, dlaczego Evot czasami się wyłącza, jakie kłopoty ma nowe forum Kiciusia_XXL . To już rozmawiać i wypowiadać się nie można - nie rozumiem ataku na mnie, w ostatnich dwóch postach.
Natomiast Pingui to jego multikonto.
Tik tak tik tak | "To boldly go where no one has gone before"
Podżegaj edena do złego podzegaj . Ciekawe jak się policji wytłumaczysz ze podżegała Andrzeja do nazywania mnie pedofilemCatastrophique pisze: ↑śr gru 14, 2022 4:14 pmNie traktuj poważnie tego co pisze, Amannn, jakbyś go nie znał .Eden pisze: ↑śr gru 14, 2022 1:37 pm Trole, hejterzy, nie wiem, o co wam chodzi. Poruszone zostały sprawy naszego środowiska, dlaczego na Evocie co chwilę nie działa wyszukiwarka nieprzeczytanych postów, dlaczego Evot czasami się wyłącza, jakie kłopoty ma nowe forum Kiciusia_XXL . To już rozmawiać i wypowiadać się nie można - nie rozumiem ataku na mnie, w ostatnich dwóch postach.
- Catastrophique
- bywalec
Biedny Amannn, wszyscy go obrazaja ;(.Amannn pisze: ↑śr gru 14, 2022 8:07 pmPodżegaj edena do złego podzegaj . Ciekawe jak się policji wytłumaczysz ze podżegała Andrzeja do nazywania mnie pedofilemCatastrophique pisze: ↑śr gru 14, 2022 4:14 pmNie traktuj poważnie tego co pisze, Amannn, jakbyś go nie znał .Eden pisze: ↑śr gru 14, 2022 1:37 pm Trole, hejterzy, nie wiem, o co wam chodzi. Poruszone zostały sprawy naszego środowiska, dlaczego na Evocie co chwilę nie działa wyszukiwarka nieprzeczytanych postów, dlaczego Evot czasami się wyłącza, jakie kłopoty ma nowe forum Kiciusia_XXL . To już rozmawiać i wypowiadać się nie można - nie rozumiem ataku na mnie, w ostatnich dwóch postach.
Moze budyń?
- Catastrophique
- bywalec
Kisiel?
Ciekawe co zaznasz na komisariacie czemu podżegałeś Andrzeja. Kara dla ciebie jest taka sama jak dla niego dwa lata pozbawienia wolności.
- Catastrophique
- bywalec
To jest tak samo realne jak Twoje wyzsze wyksztalcenie xD.
- Józef80
- zaufany użytkownik
Bierz leki, podlewaj roślinki i nie zapomnij o komisji bo renty nie będzie
Czemu ty się, zła godzino,
z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś - a więc musisz minąć.
(Wisława Szymborska)
(Wisława Szymborska)
Józef solian w dawce 1200 bo będzie źle
- Józef80
- zaufany użytkownik
Brakło mi solianu, nie mam za co wykupić recepty
(Wisława Szymborska)
(Wisława Szymborska)
- Józef80
- zaufany użytkownik
(Wisława Szymborska)
(Wisława Szymborska)
- Józef80
- zaufany użytkownik
(Wisława Szymborska)
(Wisława Szymborska)
Amankoono, przecież ty jesteś w psychozie tak wszyscy twierdzą XD jak tam marian i pies marta u ciebie?
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
A co znowu cię zostawili i ich nie ma. Po co zadajesz się z katastrofa jak on ma ochotę na seks z psem. Nie widzisz tego przecież on głośno o tym mówi
Trickster już 11 razy dzwonił do hycla żeby zabrali omama Martę bo wszędzie za nim chodzi. 6 razy grozili mu psychiatrykiem i dopiero po tym się uspokoił
Skarżył się też psychoterapeutce ze Marta go nie słucha a katastrofa rozwalił kamerę jak kręcili film o schizofreniku xxi wieku bo uważał ze zazdroszczą mu pseudo wykładów dla ograniczonych umysłowo
- pingui
- bywalec
- Status: Guru
Gorzej jak mu wskoczy na plery i już tak zostanie
Andrzej już tak ma demona na plecach. Byle by mu tak jak Andrzejowi nie uciskał kręgosłupa