Dowody wyślij e-mailem na adres lucyferiusz@666.hellschizofreniarec pisze: ↑sob cze 28, 2025 8:19 pm Kłamcy, kłamcy, kłamcy.
Mogę udowodnic że jestem kamerowany wszedzie, i przez wszystkich nawet najbliższych przyjaciol. Jak rowniez mogę udowodnic że każdy slyszy moje myśli.
Kłamcy nie kłamcie nowych użytkowników forum bo tak jest i to jest prawda na 100%.
I przez elektroniczne urządzenie w głowie po lewej stronie w uchu są mi wysylane głosy do głowy najczęściej wulgarne niestety.
schizofrenia paranoidalna
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Re: schizofrenia paranoidalna
Re: schizofrenia paranoidalna
no i? i co to zmienia?schizofreniarec pisze: ↑sob cze 28, 2025 8:19 pm Kłamcy, kłamcy, kłamcy.
Mogę udowodnic że jestem kamerowany wszedzie, i przez wszystkich nawet najbliższych przyjaciol. Jak rowniez mogę udowodnic że każdy slyszy moje myśli.
Kłamcy nie kłamcie nowych użytkowników forum bo tak jest i to jest prawda na 100%.
I przez elektroniczne urządzenie w głowie po lewej stronie w uchu są mi wysylane głosy do głowy najczęściej wulgarne niestety.
dzis kazdy jest kamerowany. kamery sa praktycznie wszedzie. tak samo glosy. glosy docieraja do nas praktycznie zewszad. glosy ludzi, telewizji radia, krzyki dzieci, rozmowy ludzi wokol bo ludzie sa wszedzie wokol nas i nic tego nie zmieni. pytanie co ty z tym zrobisz i dlaczego to sie tobie nie podoba albo tak bardzo cie drazni. na to pytanie postaraj sie sobie odpowiedzec sam
dzis w sumie kazdy chce byc na swieczniku. kazdy pragnie zostac slawny albo przynajmniej zauwazony. to zwykla ludzka potrzeba byc w centrum czegos. kazdy potrzebuje uwagi. to jest zwykla ludzka potrzeba, potrzebna do zycia i by moc normalnie funkcjonowac i sie rozwijac. gdy tej uwagi permanentnie zabraknie dorabiamy sobie do tego teorie spiskowe. gdy nikt sie nami nie interesuje, nikt nas nie zauwaza, nik nie slucha, nasz mozg rzuca nam kolo ratunkowe w postaci sledzacych nas kamer i urzadzen nasylajacych glosy albo mysli
co jest tego przyczyna?
najwiesze zlo swiata. SAMOTNOSC