Preóbuje sie dowiedziec co to moze byc moze ktos mi pomoże??

Dla osób szukających ogólnej pomocy i wstępnej orientacji dotyczącej choroby.
Kto umie dokładniej nazwać problem proszę pisać w działach tematycznych "Ogólnej dyskusji"

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
aniasw21
zarejestrowany użytkownik
Kontakt:

Preóbuje sie dowiedziec co to moze byc moze ktos mi pomoże??

Post autor: aniasw21 »

Witam . Ja mialam epizod w grudniu 2005 roku. stwierdzono u mnie zespół paranoidalny. Po pierwsze chcialabym wiedziec czy to jest schizofrenia a po drugie to wszystkie objawy mi minely poza jednym-mam niepokój nerwowy takie mierzenie jakby cos w srodku mnie gnębiło >nie wiem jaki lek może na to zadzialac. Może ktoś z was miał podobny problem ???
Bardo
moderator
moderator

Post autor: Bardo »

Witaj Aniu
Na tej stronie: http://www.centrum-psych.com.pl/informacje.html
jest troche informacji na temat zespołu paranoidalnego. Nie jest to to samo, co schizofrenia. Co do tego niepokoju, ktory odczuwasz, moze to byc objaw choroby, ale takze efekt uboczny leku. Najlepiej porozmawiaj o tym z lekarzem.
aniasw21
zarejestrowany użytkownik
Kontakt:

pytanko

Post autor: aniasw21 »

moze ktos mi powie ile moze trwac takie pobudzenie nerwowe czy jak to okreslic niepokój?????? :?: bo bardzo utrudnia mi to zycie nie czuje zadnej radości pozytywnych odczóć emocji
ODPOWIEDZ

Wróć do „kto pomoże”