pomocyy!?...
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
pomocyy!?...
no wiec poczatek... niewiem... czuje sie zle... wszyscy wokoło wmawiaja mi schizofrenie i mnie przesladuja... patrza na mnie podsluchuja to co mowie nagrywaja... chca mnie zniszczyc... i jeszcze te głosy... i ludzie... ale przeciez oni sa chorzy... boje sie o siebie... bo moze naprawde jestem chora?... a przeciez nie ja... ja nie moge... zbyt normalnie wokol mnie... czy przez to ze widze niezywych ludzi... słysze głosy... nie chce mi sie jesc nie chce mi sie spac... moge byc chora na schizofrenie?... pomozcie mi... jesli nie jestem chora co wiec jest ze mna nie tak?
Re: pomocyy!?...
Vilu ja tez jestem z jaworzna i tez mam schizofrenie jesli czytasz ten post mozemy sie na kiedys umowic porozmawiac o dreczacych cie problemach to czy chcesz sie leczyc czy nie zalezy wylacznie od ciebie pamietaj ja zaakceptuje cie takim jakim jestes jako czlowieka masz moje gg 1414434Vilu pisze:no wiec poczatek... niewiem... czuje sie zle... wszyscy wokoło wmawiaja mi schizofrenie i mnie przesladuja... patrza na mnie podsluchuja to co mowie nagrywaja... chca mnie zniszczyc... i jeszcze te głosy... i ludzie... ale przeciez oni sa chorzy... boje sie o siebie... bo moze naprawde jestem chora?... a przeciez nie ja... ja nie moge... zbyt normalnie wokol mnie... czy przez to ze widze niezywych ludzi... słysze głosy... nie chce mi sie jesc nie chce mi sie spac... moge byc chora na schizofrenie?... pomozcie mi... jesli nie jestem chora co wiec jest ze mna nie tak?
Idź do lekarza, nie zwlekaj, nie odkładaj na później
Vilu pisze:... dla mnie to tragedia... runie wszystko o czym dotychczas myslalam ze jest prawdziwe....
- zbyszek
- admin
- Status: webmaster
- Kontakt:
Vilu, zwróć uwagę, że schizofrenia prawie nigdy nie jest widoczna dla osoby, która jest nią dotknięta, trzeba wyjątkowej odwagi i świadomości, że pomimo tego coś z nią zrobić.
dlatego tylko dobry lekarz może rozwiać twoje wątpliwości, zaufaj mu jednak jeśli powie, że to choroba.
napisz nam proszę co z tego wynikło
dlatego tylko dobry lekarz może rozwiać twoje wątpliwości, zaufaj mu jednak jeśli powie, że to choroba.
napisz nam proszę co z tego wynikło