>>> CIUCHY, UBRANIA, MODA <<<

miejsce na dowolną inną dyskusję nie dotyczącą schizofrenii

Moderator: moderatorzy

______X
bywalec

>>> CIUCHY, UBRANIA, MODA <<<

Post autor: ______X »

.,
Ostatnio zmieniony ndz cze 10, 2012 5:15 pm przez ______X, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
marcelinka
zaufany użytkownik
Kontakt:

Re: >>> CIUCHY, UBRANIA, MODA <<<

Post autor: marcelinka »

Ja kocham szmateksy - uwielbiam się w nich ubierać :) Moja mama się śmieje, że gdy poszukuję jakiegoś ciuszka - to patrzę globalnie i zawsze coś wynajdę. BO taka jest prawda, nienawidzę patrzeć wieszak po wieszaku, co sklep ma do zaoferowania :) A po drugie, bądźmy szczerzy - nie dostanę na siebie ciuchów w normalnych sklepach, gdzie rozmiary kończą się na 42 lub ewentualnie na 44, no taka jest prawda. Jest jeszcze u nas sklep 5 XXL ale mimo iż tam są też fajne ciuchy, to ten sklep jest drogi, bo jest monopolistą w naszym miasteczku i choć lubię tam chodzić - rzadko coś tam kupuję, no chyba że już nie mam co na siebie włożyć :) Za to bardzo podobają mi się sklepy odzieżowe w Holandii - tam u mojej siostry, są WSZYSTKIE rozmiary po tej samej cenie i jest naprawdę duży i fajny wybór. Dlatego, zawsze oszczędzam sobie kasę, aby móc się obkupić w Holandii w nowe i orginalne ciuchy. Np. ostatnio kupiłam sobie spodnie za całego 1 euraka, bo były akurat w promocji. Także się opłacało :) A lubię nosić spodnie (każdego rodzaju) i do tego bluzy dresowe z kapturem, lub bez i różnego rodzaju tuniki ;) Nienawidzę golfów ;)

Ps. Fajny temat nie powiem :)
Każdy zachód jest zapowiedzią poranka, Uśmiechaj się codziennie bo warto, niezależnie od pory dnia :)
______X
bywalec

.,
Ostatnio zmieniony ndz cze 10, 2012 5:15 pm przez ______X, łącznie zmieniany 1 raz.
Zagubiona we mgle
zaufany użytkownik

Post autor: Zagubiona we mgle »

Ja chodzę tylko do lumpeksów, bo to, co oferują w normalnych sklepach to wybaczcie! Nic mi się nie podoba, a raczej ubieram się inaczej niż wszyscy, bo nie lubię wyglądać tak jak większość ludzi.
Awatar użytkownika
dan
moderator
moderator

Post autor: dan »

Lumpy! :D

To z tych sklepów posiadam w swojej szafie ciuchy takich marek, jak Armani (głównie spodnie), Marlboro Classics, Dolce Gabbana, Tommy Hilfiger, River Island (uwielbiam ich spodnie) i inne, jakościowo dobre rzeczy, które nie szeleszczą jak reklamówka i nie da się ich czytać jak gazetę (brak metek i oznaczeń firmowych na zewnątrz). Poza tym, jeśli ktoś ma cierpliwość do grzebania w "szmatlandach", to znajdzie nierzadko nowe ubrania, wyrzucone przez bogatego angola, bo mają przykładowo urwany guzik, lub dlatego, że tydzień temu wyszły już z mody ;).

Ja tej cierpliwości oczywiście nie posiadam, ale moja dziewczyna jest w tym rewelacyjna.
Cieszę się, że jest tutaj tylu miłośników ciuchów z lumpeksów.

Pozdrawiam
Zapraszam do rozmowy na czacie.
______X
bywalec

.,
Ostatnio zmieniony ndz cze 10, 2012 5:18 pm przez ______X, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Kamil Kończak
zaufany użytkownik
Kontakt:

Post autor: Kamil Kończak »

Kiedyś przywiązywałem wagę to ubioru,teraz kupuje buty poniżej 100 zł,spodnie za 40 zł i czuje się w nich bardzo dobrze.
Pragniesz czegoś? - rób to bo zaczniesz o tym marzyć.

" May your love of the form culminite in the love of
the formless."

https://www.youtube.com/watch?v=0joS1fzwFcU
Tytus
bywalec

Post autor: Tytus »

Kiedyś w miarę dbałęm o wygląd a teraz gdy przytyłęm to kupuję tylko rzeczy , które na mnie wejdą . Z moimi gabarytami nie mam zbyt wielkiego wyboru ...
Awatar użytkownika
moi
moderator
moderator
Gadu-Gadu: 9
Kontakt:

Post autor: moi »

Ja lubię ten sklep:
http://vintageshop.pl/
Lubię styl vintage. Ale ubieram się bardzo różnie. Raczej stawiam na wygodę, niż elegancję.
Z fajnych ciuchów i dodatków, to kupiłam sobie ostatnio tę torbę:
Obrazek
Od jakiegoś czasu rzadko sobie coś kupuję. Jeśli już trafię do sklepu, to staram się obkupić na zapas i kupuję kilka rzeczy jednocześnie. Staram się korzystać z okazji - obniżek, promocji i wyprzedaży.
Z lupmeksów mam parę naprawdę fajnych rzeczy, włącznie z butami, ale ostatnio zrobiłam się wygodna i lubię, jak mnie ktoś obsługuje, doradza, itd. Jednak gdyby obok mnie był jakiś fajny lumpeks, pewnie częściej bym w nich bywała.

Pozdrawiam.m.
Awatar użytkownika
savior
bywalec
Status: zawód? jeszcze nikt się na mnie nie zawiódł

Post autor: savior »

Polowałem na kurtkę skórzaną, ale straciłem cierpliwość - to co było to niestety poza wszelka krytyką.
Swoją drogą przydałyby się jakieś bojówki i płaszcz skórzany. 8)
______X
bywalec

.,
Ostatnio zmieniony ndz cze 10, 2012 5:19 pm przez ______X, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
savior
bywalec
Status: zawód? jeszcze nikt się na mnie nie zawiódł

Post autor: savior »

No no, stronka ciekawa:) niezła reklama, tylko wolno się ładuje.
Gosa
zaufany użytkownik

Post autor: Gosa »

Ja się raczej ubieram nielumpeksowo, ale i nie firmowo. Trochę House, trochę F&F, ostatnio raczej bardziej elegancko, ale mam też spodnie od dresu i bluzę z kapturem. Mam jedną czapkę z zakopanego z daszkiem, ale w ogóle nie noszę nakryć głowy - tylko zimą. Raczej nie płacę dużo za ubrania, nie lubię tego.
Awatar użytkownika
małomówiąca
zaufany użytkownik

Post autor: małomówiąca »

A ja jestem typową lumpeksową dziewczyną :P Uwielbiam ciuchy za grosze, są unikalne i nie szkoda na nie wydać :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „inne”