Trzaski w głowie i kłopoty z usmiechaniem się

Proszę pisać w części ogólnej tego działu jeśli temat nie pasuje do żadnego z poddziałów.

Moderator: moderatorzy

geronimo
zaufany użytkownik

Trzaski w głowie i kłopoty z usmiechaniem się

Post autor: geronimo »

Nie wiem czy ktos z was ma podobne objawy do mocih. Od poczatku choroby mam takie nieprzyjmene przy ruchach głową trzaski i zgrzyty jak by w okolicy szyi lud dołu głowy.Po za tym mam ogromne trudności w uśmiechaniu się po prostu nie moge sie w pełni uśmiechnąć tzw. od ucha do ucha. Po prostu mój uśmiech jest bardzo jakiś malutki albo nie ma go wcale. Bardzo mi to przeszkadza w kontaktach z ludzmi. Chcę sie uśmiechnąć ale po prosty jakaś mam sztywną twarz i nie mogę. Czy ktos ma podobne problemy. Nadmieniam że biorę zolafren :cry:
wraith
zaufany użytkownik

Post autor: wraith »

Boże, kolejna ofiara zolafrenu... też to biorę i widzę, że moje skutki uboczne to nic takiego...

Słyszałam, że problemy z mięśniami twarzy mogą występować, ale ten objaw powinien szybko ustąpić.
New hired sword for undead warband.
Awatar użytkownika
Asim17
zaufany użytkownik

Post autor: Asim17 »

cześc ja miałam takie kłopoty z uśmiechaniem sie gdy byłam na rispolepcie miałam wszystko sztywne nietylko mimike tważy ale i całe ciało teraz jest wszystko oki mozna tak powiedziec niemam kłopatów ze usmiechaniem się ale z wieloma innymi problemami
Gość

Post autor: Gość »

problemy z miesniami to sa objawy pozapiramidowe
ODPOWIEDZ

Wróć do „dyskusja ogólna”