dlaczego warto brac klozapol a nie zolafren?
Moderator: moderatorzy
dlaczego warto brac klozapol a nie zolafren?
(Zolafren mi nie pomaga)....Czy po innych lekach tez wystepuje parkinsonizm.U mnie np drza wszystkie miesnie, a najgorzej karku...bardzo mnie to krepuje...Help
Do Zbyszka
Mam prosbe do Ciebie Zbyszku...Czy mozesz mi napisac cos wiecej o tym leku, ile czasu go brales, czy jest na recepte i czy jest bardzo szkodliwy skutki uboczne itpzbyszek pisze:tak, sorry za zdawkową odpowiedź, akineton to oczywiście nie neuroleptyk, który zastąpi zolafren, lecz środek zapobiegawczy przeciwko parkinsonizmowi. sam go brałem. u mnie wykręcenie karku było dość deprymujące, lecz akineton rozwiązał ten problem w ciągu dwudziestu minut.
- zbyszek
- admin
- Status: webmaster
- Kontakt:
witaj, akineton bierze się doraźnie: http://akineton.kv.eyyy.info/
mogą to być ampułki, lub tabletki, musi przepisać ci go lekarz, porozmawiaj z nim, rozwiązanie tego parkingsonizmu istnieje i jest znane
mogą to być ampułki, lub tabletki, musi przepisać ci go lekarz, porozmawiaj z nim, rozwiązanie tego parkingsonizmu istnieje i jest znane
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 72943962
Re: dlaczego warto brac klozapol a nie zolafren?
randy, a ile bierzesz klozapolu? Ja biore 75 mg. Mikroskopijną daweczke. Na niej nie odczuwam parkinsonizmu. Nie musze brać akinetonu. Lekarz powiedział mi że taka dawka działa rozlużniająco na mięśnie.