dlaczego warto brac klozapol a nie zolafren?

klozapol, leponex

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
randy
bywalec

dlaczego warto brac klozapol a nie zolafren?

Post autor: randy »

(Zolafren mi nie pomaga)....Czy po innych lekach tez wystepuje parkinsonizm.U mnie np drza wszystkie miesnie, a najgorzej karku...bardzo mnie to krepuje...Help
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Status: webmaster
Kontakt:

Post autor: zbyszek »

akineton
Gość

Post autor: Gość »

zbyszek pisze:akineton
To rozwiązanie nie jest zbyt dobre, on pytał o neuroleptyk, a jedynymi mi znanymi ktore nie daja lub prawie nie dają tych objawow to klozapina i ketrel
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Kontakt:

tak, sorry za zdawkową odpowiedź, akineton to oczywiście nie neuroleptyk, który zastąpi zolafren, lecz środek zapobiegawczy przeciwko parkinsonizmowi. sam go brałem. u mnie wykręcenie karku było dość deprymujące, lecz akineton rozwiązał ten problem w ciągu dwudziestu minut.
Awatar użytkownika
randy
bywalec

Do Zbyszka

Post autor: randy »

zbyszek pisze:tak, sorry za zdawkową odpowiedź, akineton to oczywiście nie neuroleptyk, który zastąpi zolafren, lecz środek zapobiegawczy przeciwko parkinsonizmowi. sam go brałem. u mnie wykręcenie karku było dość deprymujące, lecz akineton rozwiązał ten problem w ciągu dwudziestu minut.
Mam prosbe do Ciebie Zbyszku...Czy mozesz mi napisac cos wiecej o tym leku, ile czasu go brales, czy jest na recepte i czy jest bardzo szkodliwy skutki uboczne itp
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Kontakt:

witaj, akineton bierze się doraźnie: http://akineton.kv.eyyy.info/
mogą to być ampułki, lub tabletki, musi przepisać ci go lekarz, porozmawiaj z nim, rozwiązanie tego parkingsonizmu istnieje i jest znane
Miś Uszatek
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 72943962

Re: dlaczego warto brac klozapol a nie zolafren?

Post autor: Miś Uszatek »

randy, a ile bierzesz klozapolu? Ja biore 75 mg. Mikroskopijną daweczke. Na niej nie odczuwam parkinsonizmu. Nie musze brać akinetonu. Lekarz powiedział mi że taka dawka działa rozlużniająco na mięśnie.
ODPOWIEDZ

Wróć do „clozapina”