Bardzo polecam film "Głosy" (Some voices) to nie t

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
burn
zarejestrowany użytkownik

Bardzo polecam film "Głosy" (Some voices) to nie t

Post autor: burn »

produkcja: Wielka Brytania gatunek: Dramat, Komedia
Opowieść o rodzinnych kłopotach i miłości. Ray jest pogodnym i pełnym ciepła schizofrenikiem. Wychodząc ze szpitala, trafia pod opiekę swego brata Pete. Wprowadza w życie zabieganego brata kompletny zamęt, lecz również parę nieznanych Pete'owi uczuć. Gdy jednak Ray zakochuje w Laurze i odstawia leki, spirala wydarzeń wymyka się spod jakiejkolwiek kontroli.

Widzialem ten film w telewizji polskiej ale nigdzie niestety nie moge go dostac. Jesli ktos ma ten film na DVD blagam o kontakt. icetq@poczta.onet.pl
marta1313
Kontakt:

Re: Bardzo polecam film "Głosy" (Some voices) to nie t

Post autor: marta1313 »

Fabuła wygląda bardzo interesująco. Kiedyś widziałam ten film w programie tv, ale jakoś wydawało mi się, ze to horror lub thriller i nie oglądnęłam.
Awatar użytkownika
antygratis
zaufany użytkownik
Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu

Post autor: antygratis »

ah, ah, ogłądałem to kiedyś w TV. Rzeczywiście był dobry. I James Bond świetnie wypadł w tej roli.
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
jakotako
zaufany użytkownik
Kontakt:

Post autor: jakotako »

lukasz29

Post autor: lukasz29 »

witam, ostatnio szukalem tego filmu bo tez chcialem se go odswiezyc, znalazlem 3 lub 4 źrodla w tym jedno DVD niestety bylo w 18 czesciach z czego ostatniej po prostu nie bylo i jedyne dzialajace źrodelko jakie jest dostepne w necie to to:

http://rapidlibrary.com/download_file_i ... 0.avi+.004

film jest w 7 czesciach ktore po sciagnieciu trzeba scalic total comanderem lub programem hjsplit itp.
aha wszystkie 7 plikow trzeba umiescic w folderze zanim sie bedzie je sklejac to tak dla nie wtajemniczonych :roll:

fajny film na popoludnie do wciągniecia, tez widzialem go już jakis bardzo dlugi czas temu, tylko ciagle nie potrafie zrozumiec czemu mam wrazenie jakby Craig stał w deszczu, moze mi sie filmy pomylily, ale tez pamietam ze gosciu mial blond wlosy wiec to musial byc ten film :? a moze inny ?
wersja angielska

jakby komus sie nie chcialo czekac (te dlugie limity na rapidshare) to polecam tą strone http://www.rapid8.com/ mozna sciagnac 6 czesci w godzine, wystarczy skopiowac i wkleic jeden z linkow na dole strony i po 1,5 godzinie film jest gotowy
Ostatnio zmieniony pt cze 17, 2011 12:01 am przez lukasz29, łącznie zmieniany 3 razy.
Awatar użytkownika
Emocja
zaufany użytkownik

Post autor: Emocja »

probuje sciagnac ten film na torrentach i prawie nie idzie,moze ktos zna jakas stronke na ktorej mozna go ogladnac?
Nie tak łatwo jest rzecz: chcę być człowiekiem..
Zycie nie czeka na nikogo.
Awatar użytkownika
Emocja
zaufany użytkownik

Post autor: Emocja »

ma ktos moze ten film "Glosy" bardzo bym prosila o przeslanie,oczywiscie zwroce koszty przekazu
Nie tak łatwo jest rzecz: chcę być człowiekiem..
Zycie nie czeka na nikogo.
lukasz29

Post autor: lukasz29 »

Emocja pisze:probuje sciagnac ten film na torrentach i prawie nie idzie,moze ktos zna jakas stronke na ktorej mozna go ogladnac?
możesz go ściągnąć ze strony którą podałem 2 posty wyżej :) chyba w internecie ciezko Ci bedzie znalezc strone na ktorej mozna go obejrzec online
pozdrawiam
ODPOWIEDZ

Wróć do „filmy”