Bardzo polecam film "Głosy" (Some voices) to nie t
Moderator: moderatorzy
- burn
- zarejestrowany użytkownik
Bardzo polecam film "Głosy" (Some voices) to nie t
produkcja: Wielka Brytania gatunek: Dramat, Komedia
Opowieść o rodzinnych kłopotach i miłości. Ray jest pogodnym i pełnym ciepła schizofrenikiem. Wychodząc ze szpitala, trafia pod opiekę swego brata Pete. Wprowadza w życie zabieganego brata kompletny zamęt, lecz również parę nieznanych Pete'owi uczuć. Gdy jednak Ray zakochuje w Laurze i odstawia leki, spirala wydarzeń wymyka się spod jakiejkolwiek kontroli.
Widzialem ten film w telewizji polskiej ale nigdzie niestety nie moge go dostac. Jesli ktos ma ten film na DVD blagam o kontakt. icetq@poczta.onet.pl
Opowieść o rodzinnych kłopotach i miłości. Ray jest pogodnym i pełnym ciepła schizofrenikiem. Wychodząc ze szpitala, trafia pod opiekę swego brata Pete. Wprowadza w życie zabieganego brata kompletny zamęt, lecz również parę nieznanych Pete'owi uczuć. Gdy jednak Ray zakochuje w Laurze i odstawia leki, spirala wydarzeń wymyka się spod jakiejkolwiek kontroli.
Widzialem ten film w telewizji polskiej ale nigdzie niestety nie moge go dostac. Jesli ktos ma ten film na DVD blagam o kontakt. icetq@poczta.onet.pl
-
- zarejestrowany użytkownik
- Kontakt:
Re: Bardzo polecam film "Głosy" (Some voices) to nie t
Fabuła wygląda bardzo interesująco. Kiedyś widziałam ten film w programie tv, ale jakoś wydawało mi się, ze to horror lub thriller i nie oglądnęłam.
- antygratis
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
ah, ah, ogłądałem to kiedyś w TV. Rzeczywiście był dobry. I James Bond świetnie wypadł w tej roli.
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
witam, ostatnio szukalem tego filmu bo tez chcialem se go odswiezyc, znalazlem 3 lub 4 źrodla w tym jedno DVD niestety bylo w 18 czesciach z czego ostatniej po prostu nie bylo i jedyne dzialajace źrodelko jakie jest dostepne w necie to to:
http://rapidlibrary.com/download_file_i ... 0.avi+.004
film jest w 7 czesciach ktore po sciagnieciu trzeba scalic total comanderem lub programem hjsplit itp.
aha wszystkie 7 plikow trzeba umiescic w folderze zanim sie bedzie je sklejac to tak dla nie wtajemniczonych
fajny film na popoludnie do wciągniecia, tez widzialem go już jakis bardzo dlugi czas temu, tylko ciagle nie potrafie zrozumiec czemu mam wrazenie jakby Craig stał w deszczu, moze mi sie filmy pomylily, ale tez pamietam ze gosciu mial blond wlosy wiec to musial byc ten film
a moze inny ?
wersja angielska
jakby komus sie nie chcialo czekac (te dlugie limity na rapidshare) to polecam tą strone http://www.rapid8.com/ mozna sciagnac 6 czesci w godzine, wystarczy skopiowac i wkleic jeden z linkow na dole strony i po 1,5 godzinie film jest gotowy
http://rapidlibrary.com/download_file_i ... 0.avi+.004
film jest w 7 czesciach ktore po sciagnieciu trzeba scalic total comanderem lub programem hjsplit itp.
aha wszystkie 7 plikow trzeba umiescic w folderze zanim sie bedzie je sklejac to tak dla nie wtajemniczonych

fajny film na popoludnie do wciągniecia, tez widzialem go już jakis bardzo dlugi czas temu, tylko ciagle nie potrafie zrozumiec czemu mam wrazenie jakby Craig stał w deszczu, moze mi sie filmy pomylily, ale tez pamietam ze gosciu mial blond wlosy wiec to musial byc ten film

wersja angielska
jakby komus sie nie chcialo czekac (te dlugie limity na rapidshare) to polecam tą strone http://www.rapid8.com/ mozna sciagnac 6 czesci w godzine, wystarczy skopiowac i wkleic jeden z linkow na dole strony i po 1,5 godzinie film jest gotowy
Ostatnio zmieniony pt cze 17, 2011 12:01 am przez lukasz29, łącznie zmieniany 3 razy.
probuje sciagnac ten film na torrentach i prawie nie idzie,moze ktos zna jakas stronke na ktorej mozna go ogladnac?
Nie tak łatwo jest rzecz: chcę być człowiekiem..
Zycie nie czeka na nikogo.
ma ktos moze ten film "Glosy" bardzo bym prosila o przeslanie,oczywiscie zwroce koszty przekazu
Nie tak łatwo jest rzecz: chcę być człowiekiem..
możesz go ściągnąć ze strony którą podałem 2 posty wyżejEmocja pisze:probuje sciagnac ten film na torrentach i prawie nie idzie,moze ktos zna jakas stronke na ktorej mozna go ogladnac?

pozdrawiam