Zwiększone urojenia po abilify 7,5 mg
Moderator: moderatorzy
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 72943962
Zwiększone urojenia po abilify 7,5 mg
Witam
Biore klozapol 100 mg i od piątku zeszłego tygodnia 7,5 mg abilify. Mam obecnie o 200 % więcej urojeń niż zanim zacząłem brać abilify. Czy wy też tak macie?
Biore klozapol 100 mg i od piątku zeszłego tygodnia 7,5 mg abilify. Mam obecnie o 200 % więcej urojeń niż zanim zacząłem brać abilify. Czy wy też tak macie?
Re: Zwiększone urojenia po abilify 7,5 mg
nie ale slyszalam ze niektorym nie pomaga na pozytywne symptomy. JA mam dobre dzilalnie na pozytywne ale na negatywne rzadnych.
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 72943962
No to ja kompletnie odwrotnie. Na negatywy działa całkiem dobrze natomiast na urojenia nie działa wcale. Wręcz jest o 200, 300 procent gorzej niż zanim zacząłem brać to gówno. A każdego dnia jest jeszcze gorzej.
Potwierdzam.Miałam to samo na dawce 7,5 mg i 30 mg trilafonu.
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
U mnie abilify spowodowały nawrót psychozy. To dobry lek, ale u wielu osób powodował nawrót urojeń.
Pozdrawiam.m.
Pozdrawiam.m.
Dobry lek ale powoduje nawrót-to jest doskonałe stwierdzenie!
dla mnie abilify w połączeniu z wieczorną kwetiapiną jest najlepszym zestawem jaki miałam i od dawna nie było kryzysu.pomijając drobny fakt radia w głowie.ale do tego chyba sie przyzwyczaiłam.
To moze to nie radio tylko urojenia
Zbyt wiele osób deklaruje nasilenie się objawów, z lekiem ewidentnie musi być coś nie tak .Ja mam przecież dużą dawkę silnego leku antypsychotycznego, a mimo to w ten sposób na mnie zadziałał.