X factor
Moderator: moderatorzy
X factor
Gienek wygral!!!!
od pocztku na niego stawialam,facet ma kawal glosu
czasem go widywalam na Wrocławskim rynku
spiewal i bylo go wszedzie slychac taki glos
od pocztku na niego stawialam,facet ma kawal glosu
czasem go widywalam na Wrocławskim rynku
spiewal i bylo go wszedzie slychac taki glos
Nie tak łatwo jest rzecz: chcę być człowiekiem..
Zycie nie czeka na nikogo.
Zycie nie czeka na nikogo.
- JestemZerem
- bywalec
Re: X factor
tvn kombinuje wiec nie wiadomo Gdzies slyszalem, ze jakis pracownik tvn mowil znajomemu, ze nawet jesli ktos ma najwiecej glosow to i tak nie wygrywa, zeby w nastepnych edycjach wysylali jeszcze wiecej sms.
To co teraz jest normalne, dziś byłoby nie do zaakceptowania gdyby od początku człowiek myślał inaczej, bo to on narzuca myślenie przyszłym pokoleniom
Denerwują mnie ludzie którzy mnie nie rozumieją, dlatego będąc sam nie ma kto mnie nie rozumieć
Denerwują mnie ludzie którzy mnie nie rozumieją, dlatego będąc sam nie ma kto mnie nie rozumieć
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Ale ta teoria się kupy nie trzyma. Niby kiedy mają wysyłać więcej głosów, jak tylko w ostatnim programie wiadomo, kto wygrał. W poprzednich odcinkach kolejność była przypadkowa - nie wiadomo, kto ile dostał głosów, wiadomo było tylko, kto przechodził dalej.wbq pisze:tvn kombinuje wiec nie wiadomo Gdzies slyszalem, ze jakis pracownik tvn mowil znajomemu, ze nawet jesli ktos ma najwiecej glosow to i tak nie wygrywa, zeby w nastepnych edycjach wysylali jeszcze wiecej sms.
Moim zdaniem Ada Szulc była bardziej utalentowana od Gienka, ale sercem też kibicowałam Gienkowi. Michał Szpak za to był potwornie zmanierowany i jemu na pewno sodówka uderzyłaby do głowy, gdyby wygrał. Moim zdaniem drugie miejsce powinna zająć Ada Szulc, a tak można nazwać ją największą przegraną w tym programie.
Pozdrawiam.m.
- Clamo
- moderator
Ja za to jestem zadowolony z wyniku. W takiej kolejności bym sięgał po ich płyty. Ada miała największe umiejętności, ale jej głos mnie nie porywa. Michał Szpak ma niezłego kopa, ale nie wiem jaką muzykę chce tworzyć. Tymczasem Gienek zwala z nóg. Zaczarował mnie swoim występem w mam talent i od tamtej pory z niecierpliwością czekałem na dalszy rozwój wydarzeń. Teraz jego kariera powinna się rozkręcić. Nic, tylko czekać na płytę
"Roses are red, violets are blue, I'm schizophrenic, and so am I."
-Oscar Levant
-Oscar Levant
- JestemZerem
- bywalec
Oj ja to o mam talent czytalem, pomylilo mi sie :p
To co teraz jest normalne, dziś byłoby nie do zaakceptowania gdyby od początku człowiek myślał inaczej, bo to on narzuca myślenie przyszłym pokoleniom
- marek-sportowiec
- nadużywający
- Kontakt:
Jeden obrazek przychodzi mi na myśl jak słyszę o TVN tym całym.
Pierwsza wojna atomowa nadchodzi! Nie pomogą pojazdy czy broń palna! Armia jest zbyteczna! Wojacy się nie przydadzą! Zasobów coraz mniej, bo są marnotrawione bezlitośnie przez samego człowieka!
Puss djevel Dreng, øl rødhåret bjørn.
taurus-piskus
taurus-piskus
- Kamil Kończak
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Ja nie wiem co to znaczy mieć największy talent.Jak to niby mierzyć?Ada była najbardziej nijaka dlatego zajęła 3 miejsce.Gienek nie miał praktycznie żadnego słabego występu.Mało kto wie też,że jest głuchy na jedno ucho więc nie wiadomo czy to nie wływa na to jak śpiewa.To był jedyny człowiek,którego można nazwać artystą.Człowiek w pełni ukształtowany,świadomy i autentyczny.Przecież niektóre jego występy to była światowa jakość np."It's a Man's World".Szpak za to miał prawie każdy występ w finale słaby.W całym programie zresztą miał dobre może dwa występy.Ten na castingu,prawie cały program na nim jechał.Potem "Czas nas uczy pogody". Barwa jego głosu specjalnie mi się nie podoba,kiedy śpiewa góry to się drze.Nadrabia ekspresją.Niektórzy porównywali go do Edyty Górniak a ja do prawdy nie wiem dlaczego.Mi się wydaje,że ma szanse stać się męskim odpowiednikiem Maryli Rodowicz Ona też nie ma wielkiego głosu ale dobrze interpretuje.Co do osobowości Michała to też się nie zgadzam.On ma świetną osobowość sceniczną ale jak się wypowiadał nic ciekawego nie usłyszałem.Od Gienka czuć ten magnetyzm zarówno na scenie jak i poza nią.Obok Gienka największym talentem tych wszystkich programów jak dla mnie jest Piotr Lisiecki.Kamil Bednarek ma najlepszy głos ale ten jego zespół to porazka.Polecam piosenkę Piotra.Niebanalny artysta.
Pragniesz czegoś? - rób to bo zaczniesz o tym marzyć.
" May your love of the form culminite in the love of
the formless."
https://www.youtube.com/watch?v=0joS1fzwFcU
the formless."
- Kamil Kończak
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
To wykonanie Gienka obok "Mans World" najbardziej mi się podobało.Zaryzykuje stwierdzenie,że lepsze.
Led Zeppelin - Since I've been Loving You
Led Zeppelin - Since I've been Loving You
Pragniesz czegoś? - rób to bo zaczniesz o tym marzyć.
the formless."
the formless."
- marek-sportowiec
- nadużywający
- Kontakt:
Wyją jak zwierzęta!
Pierwsza wojna atomowa nadchodzi! Nie pomogą pojazdy czy broń palna! Armia jest zbyteczna! Wojacy się nie przydadzą! Zasobów coraz mniej, bo są marnotrawione bezlitośnie przez samego człowieka!
taurus-piskus
taurus-piskus