Odwołanie się od decyzji zusu...
Moderator: moderatorzy
Odwołanie się od decyzji zusu...
Witam!!!
Czy jest na forum jakaś osoba której odmowili renty lub jej przedłużenia i się odwoływała od decyzji zusu??? Jesli tak to prosiłbym by mi napisała jak mam dokładnie napisać profesjonalne pismo. W Necie jakoś nie mogłem dokładnych informacji znaleźć tylko pobierznie a chciałbym usłyszeć o Waszych doświadczeniach z autopsji.
Z góry dzięki
Ralf.
P.S. Za miesiąc mam komisje i sie strasznie boje... ((
Czy jest na forum jakaś osoba której odmowili renty lub jej przedłużenia i się odwoływała od decyzji zusu??? Jesli tak to prosiłbym by mi napisała jak mam dokładnie napisać profesjonalne pismo. W Necie jakoś nie mogłem dokładnych informacji znaleźć tylko pobierznie a chciałbym usłyszeć o Waszych doświadczeniach z autopsji.
Z góry dzięki
Ralf.
P.S. Za miesiąc mam komisje i sie strasznie boje... ((
"Żyjemy w świecie przyjemności pozbawionych radości"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
-
- zaufany użytkownik
Re: Odwołanie się od decyzji zusu...
Witaj, Ralf!
Ja byłem ostatnio na komisji. Bardzo się kobita czepiała. W końcu kazała donieść jeden papier i powiedziała, że decyzja przyjdzie pocztą. Coś czuję, że będzie odmowa. Zobaczymy. Ja planuję w ewentualnym odwołaniu napisać, że mam dokumentację medyczną od 3 różnych lekarzy, biorę regularnie leki, objawy jednak występują itd. Jakbyś miał jakieś inne pomysły to pisz.€
Pozdrawiam,
adammat1990
Ja byłem ostatnio na komisji. Bardzo się kobita czepiała. W końcu kazała donieść jeden papier i powiedziała, że decyzja przyjdzie pocztą. Coś czuję, że będzie odmowa. Zobaczymy. Ja planuję w ewentualnym odwołaniu napisać, że mam dokumentację medyczną od 3 różnych lekarzy, biorę regularnie leki, objawy jednak występują itd. Jakbyś miał jakieś inne pomysły to pisz.€
Pozdrawiam,
adammat1990
"Oddech weż, już najgorsze jest za Tobą
W końcu gdzieś, bedzie lepiej, daje słowo
nie bój sie uwierz w siebie masz juz wszystko
poczuj więc , ze przed Tobą cała przyszłość
przecież wiesz "
przecież wiesz "
Ok. Mimo wszystko trzymam za Ciebie kciuki !!! Trzeba miec nadzieje ze Ci sie uda dostac. A ja bede miał komisje na poczatku lipca ktorej strasznie sie boje ((( Ale tez staram sie byc dobrej mysli... jak tej renty nie dostane to chyba sie zabije.....
-
- zaufany użytkownik
Ralf, również 3mam za Ciebie kciuki. Daj znać jak Ci poszło.
"Oddech weż, już najgorsze jest za Tobą
przecież wiesz "
przecież wiesz "
-
- zaufany użytkownik
Nie masz sie czego bać. Ważne jest pismo od lekarza prowadzącego. Co on rokuje?Ralf pisze:Witam!!!
Za miesiąc mam komisje i sie strasznie boje... ((
Ty jeżeli masz schizofrenie, na pytanie o obecny stan zdrowia mozesz powiedzieć jak sie naprawdę czujesz z zaznaczeniem,że nie jestes pewien co może nastapić po wyjściu. W tej chwili jest mozliwie, ale.........
Ważna jest szczera rozmowa z orzecznikiem.
Powodzenia
Nie chcę przyjaciół, a z wrogiem sobie poradzę.
Jak to już ktoś Ci powiedział, zawsze można iść do pracyRalf pisze:jak tej renty nie dostane to chyba sie zabije.....
.
Ostatnio zmieniony pt lut 07, 2014 11:24 pm przez mei, łącznie zmieniany 1 raz.
Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
Moje intencje są, jak zawsze, szczere i z dobrego serca
Lekarz prowadzacy napisal ze aktualnie jestem calkowicie niezdolny do pracy
A jesli nie dostane tej renty to mam kolo ratunkowe - praca w ochronie jako portier. 24 h na dobę :/ nie wiem jak ja to wytrzymam przy moich lekach, ale moze jakos sie uda. Ale to jest czarny scenariusz.
Pozdrawiam i życzę wszystkim powodzenia na wszelakich komisjach !!! ^^
A jesli nie dostane tej renty to mam kolo ratunkowe - praca w ochronie jako portier. 24 h na dobę :/ nie wiem jak ja to wytrzymam przy moich lekach, ale moze jakos sie uda. Ale to jest czarny scenariusz.
Pozdrawiam i życzę wszystkim powodzenia na wszelakich komisjach !!! ^^