![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
Jak ściemnić lekarza
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Re: Jak ściemnić lekarza
Jesli musisz go sciemniac zeby Ci przepisal to jak dla mnie nie potrzebujesz faktycznie tego leku, w kazdym badz razie nie w celu leczniczym...Anonymous pisze:Co mam powiedzieć psychiatrze, żeby wypisał mi receptę na Poltram
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
najlepiej udaj wariata. ręce mi opdają jak czytam takie posty...Anonymous pisze:Co mam powiedzieć psychiatrze, żeby wypisał mi receptę na Poltram
-
- zbanowany
- Kontakt:
bez sensu po co Ci toAnonymous pisze:Co mam powiedzieć psychiatrze, żeby wypisał mi receptę na Poltram
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
lepiej się piwa napij skoro zdrowy jesteś a nie się zamulać lekami
- Jaszczurka
- zaufany użytkownik
nie marnuj życia
wiem że robisz to żeby sobie polatać, ja tak robiłam, myślałam że minie mi strach po tym. robiłam tak: brałam dwie tabletki (poltram, tramal lub benalgin -- co było dostępne) i piłam. niestety po tych eksperymentach miałam halucynacje i mamusia zamknęła mnie na 4 tygodnie w Gnieźnie.
chccesz przeżyć to samo?
głupi.....
chccesz przeżyć to samo?
głupi.....