Chcę powiedzieć że...
Moderator: moderatorzy
- Słonecznik1
- bywalec
Re: Chcę powiedzieć że...
Natalio Gross byłaś miłością mojego życia którą zostawiłem i dlatego cierpie po dziś dzień
- Słonecznik1
- bywalec
śniłaś mi się nie wiem ile razy , setki .Przepraszam .Wybacz mi.
- Słonecznik1
- bywalec
śniłaś mi się niewyobrażalną ilość razy .
rekord świata

- Słonecznik1
- bywalec
chciałbym to poprostu wyznać ja niczego nie potrzebuje
- Słonecznik1
- bywalec
wycierpiałem więcej niż możesz pojąć bo ciągle o tobie pamiętałem i zniszczyłem sam siebie
- Słonecznik1
- bywalec
.........
- Słonecznik1
- bywalec
tikitaka
- Słonecznik1
- bywalec
- Słonecznik1
- bywalec
Ostatnio gorzej się czuję fizycznie i psychicznie, ale staram się myśleć pozytywnie, że to niedługo minie. Dobrze że teraz weekend to trochę odsapnę.
Pewnie masz demotywujacych ludzi wokół siebie? Też tak się czuję, gdy nie ma przestrzeni.
Dziewczyny są jebniete. Niezalezy mi już na wyfiokowanych srokach co myślą tylko o sobie i maja burdel w głowie. Niech se ida do zakonu albo żyją w porzadeczku o ile coś im się na leb nie zawali a wtedy będą potrzenbowac i skamlac i pomoc. Chvja.do.dupy im pomoge
a ja uwazam ze sa slodkie kochane totalnie przeurocze i bez nich zycie nie mialo by sensu
masz zle nastawinie. jestes wyraznie nastawiony by brac i dlatego czujesz sie zawiedziony i sfrustrowany. zapamietaj, ze znacznie przyjemniej jest dawac niz brac
a tobie chyba zalezy wylacznie na uszczesliwianiu samego siebie. milosc nie na tym polega. najwieksza frajda jest uszczesliwianie drugiej osoby. i jeszcze poznawanie ale nie ocenianie
masz zle nastawinie. jestes wyraznie nastawiony by brac i dlatego czujesz sie zawiedziony i sfrustrowany. zapamietaj, ze znacznie przyjemniej jest dawac niz brac
a tobie chyba zalezy wylacznie na uszczesliwianiu samego siebie. milosc nie na tym polega. najwieksza frajda jest uszczesliwianie drugiej osoby. i jeszcze poznawanie ale nie ocenianie
Wez juz skoncz bo rzygać się chce
Szkoda, że nikt tak na serio nie zadbał o moją edukację za małolata, bo fajnie jest umieć pisać i liczyć, ale reszta to syf i zmarnowane lata życia. Już lepiej by było uczyć się jednej profesji przez te co najmniej 13 lat edukacji np. tworzenia realistycznego rysunków i obrazów malarskich. Tak to wszystko spadło na moją głowę. Ktoś kto lubił się uczyć bo wiedział że to mu może być potrzebne jest naukowcem, reszta to plebs co pracuje w ochronie.
Nie jest w sumie tak źle, bo miałem dużo więcej szczęścia niż niektórzy, ale gdybym miał sam wykorzystać ten zmarnowany przez edukację czas to bym siebie najpierw zapytał: co chciałbyś robić w życiu? I odpowiedź byłaby jasna: grać w zespole Metallica.
Bez kitu. Sami debile siedzą w Internecie poza paroma wyjątkami. Typowe nolifey. Kiedyś nie miałem tylu problemów z ludźmi co w czasie gdy przesiadlem się na rzeczywistość wirtualną z reala.
Dobrze by było sobie gdzieś wyjść na sloneczko poodpoczywac od pracy a potem wrócić do własnego domu i rysować. Tutaj tego nie ma. Pozostaje irytacja.
Ja to chciałbym takie coś: https://www.facebook.com/share/1U372kMq52/