Świat
Moderator: moderatorzy
- TriumfalnaTurkawka
- zaufany użytkownik
Re: Świat
Moi przyjaciele już dawno pozakładali rodziny i wyprowadzili się do większych miast za pracą albo zagranicę nie mam z kim wychodzić.
Z każdą przeciwnoscia mozna wygrac.
- TriumfalnaTurkawka
- zaufany użytkownik
Chciałbym nauczyć się szkicu a potem na akwarele uderzyć. Tak narazie mysle
Moi tak samo. W pizdzie mają co się ze mna dzieje. Dlatego zainteresowania są dobrym wyjściem do budowania siebie i znalezienia interesujacych, ciekawych i serdecznych osób, bo choroba to może być coś o czym można rozmawiać, ale raczej glownie z ludźmi którzy tez to przeszli lub przechodzą.
Ja na akwarele się chyba nigdy nie zdobędę, chociaż jak już trochę porysowalem to moglbym spróbować i akwareli.TriumfalnaTurkawka pisze: ↑wt maja 27, 2025 6:39 pm Chciałbym nauczyć się szkicu a potem na akwarele uderzyć. Tak narazie mysle
- TriumfalnaTurkawka
- zaufany użytkownik
W sumie to mam kumpla ze szkoły średniej jest chory na borderline i schizofrenie. Siedzi na rencie tak jak ja i czasami do mnie przyjdzie .
No to też dobrze. Można się zrelaksować i pogadać przy kawce. On ma jakieś koleżanki?
- TriumfalnaTurkawka
- zaufany użytkownik
No to widzisz. Trzeba coś z tym czasem robić, a zainteresowania budują cię atrakcyjniejszym i zaraz się znajdzie jakaś osóbka tobą zainteresowana.