Dzień matki.
Moderator: moderatorzy
- TriumfalnaTurkawka
- zaufany użytkownik
Dzień matki.
Chce kupić książkę dla mojej mamy na dzień matki tylko nie wiem jaka.pomozcie
Z każdą przeciwnoscia mozna wygrac.
- amigo
- zaufany użytkownik
Re: Dzień matki.
Schizofrenia - Antoni Kępiński . Zeby mama zrozumiala twoja chorobe .TriumfalnaTurkawka pisze: ↑czw maja 01, 2025 5:47 pm Chce kupić książkę dla mojej mamy na dzień matki tylko nie wiem jaka.pomozcie

-
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Mój syn alkoholik. Życie po śmierci.
- TriumfalnaTurkawka
- zaufany użytkownik
https://allegro.pl/listing?string=%E2%8 ... %20BarbaroKsiążka „Czuła przewodniczka. Kobieca droga do siebie” autorstwa Natalii de Barbaro to poruszający przewodnik po kobiecej tożsamości, emocjach i potrzebie bliskości z samą sobą. Autorka, psycholożka i felietonistka magazynu „Wysokie Obcasy”, łączy psychologię z osobistymi refleksjami, tworząc bardzo intymną narrację. Książka potrafi dać ukojenie i zrozumienie w trudnych momentach. Nie brakuje w niej też trafnych obserwacji społecznych. To lektura, która zostaje z czytelniczką na długo
W książce de Barbaro przedstawia trzy archetypy kobiece: „Potulna”, „Męczennica” i „Królowa Śniegu”, które symbolizują różne aspekty kobiecej osobowości. Poprzez refleksje, ćwiczenia i przykłady z życia codziennego, autorka zachęca czytelniczki do odkrywania własnej drogi, słuchania intuicji i budowania autentycznych relacji z innymi
Czuła przewodniczka to inspirująca lektura dla kobiet poszukujących głębszego zrozumienia siebie i pragnących żyć w zgodzie z własnymi wartościami. Książka zdobyła dużą popularność w Polsce i stała się ważnym głosem w dyskusji o kobiecej tożsamości i samorealizacji .
-
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
I nie zaruchasz
To jest przestarzała książka! Nie warto jej kupować!!amigo pisze: ↑czw maja 01, 2025 6:18 pmSchizofrenia - Antoni Kępiński . Zeby mama zrozumiala twoja chorobe .TriumfalnaTurkawka pisze: ↑czw maja 01, 2025 5:47 pm Chce kupić książkę dla mojej mamy na dzień matki tylko nie wiem jaka.pomozcie![]()
- TriumfalnaTurkawka
- zaufany użytkownik
ThxCynamon pisze: ↑czw maja 01, 2025 7:10 pmhttps://allegro.pl/listing?string=%E2%8 ... %20BarbaroKsiążka „Czuła przewodniczka. Kobieca droga do siebie” autorstwa Natalii de Barbaro to poruszający przewodnik po kobiecej tożsamości, emocjach i potrzebie bliskości z samą sobą. Autorka, psycholożka i felietonistka magazynu „Wysokie Obcasy”, łączy psychologię z osobistymi refleksjami, tworząc bardzo intymną narrację. Książka potrafi dać ukojenie i zrozumienie w trudnych momentach. Nie brakuje w niej też trafnych obserwacji społecznych. To lektura, która zostaje z czytelniczką na długo
W książce de Barbaro przedstawia trzy archetypy kobiece: „Potulna”, „Męczennica” i „Królowa Śniegu”, które symbolizują różne aspekty kobiecej osobowości. Poprzez refleksje, ćwiczenia i przykłady z życia codziennego, autorka zachęca czytelniczki do odkrywania własnej drogi, słuchania intuicji i budowania autentycznych relacji z innymi
Czuła przewodniczka to inspirująca lektura dla kobiet poszukujących głębszego zrozumienia siebie i pragnących żyć w zgodzie z własnymi wartościami. Książka zdobyła dużą popularność w Polsce i stała się ważnym głosem w dyskusji o kobiecej tożsamości i samorealizacji .
- TriumfalnaTurkawka
- zaufany użytkownik
Jest na emeryturze była nauczycielem .nauczanie początkowe.teraz zajmuje się ogródkiem działkowym i podróżuje czasami
- TriumfalnaTurkawka
- zaufany użytkownik
Wielka ksiazka ogrodnika i działkowca. Myślałem coś takiego.
- TriumfalnaTurkawka
- zaufany użytkownik
Kupiliśmy z siostrą grill ogrodowy dla mojej mamy na prezent Dzień matki.