Przedawkowanie leków
Moderator: moderatorzy
Re: Przedawkowanie leków
Borderline 5 lat temu cieszllem sie ze bedziemy razem a teraz dzialsz mi tylko na nerwy i bede robil co moge zebys sobie zycie odebrala.
Borderline ja ciagle mam przejeba*** tylko dlatego ze masz borderline. Nie podoba mi sie to.
W 2015 roku robiłem tomografie głowy i tylko dlatego ze masz jeba*** borderline do tej pory nie znam prawdy. Zasadzie ci takiego kopa w dupe ze w kosmos wylecisz.
Ululu borderline 10 instytucji/osób chciało mnie zabić i z tego co widze to psychologowie licza na to ze nie mam ukladu limbicznego sie zgodze w zamian za miliard złotych ze zmarnuje sobie zycie z toba ale jedynie co zrobie to jebne ci takiego kopa w dupe ze wylecisz wk osmos.
Ogólne pasuej sobie uzbierac troche gotowki na wojne bo pewnie sila beda chcieli mnie zmusic zebym kochal borderline, ale nie *słowo niedozwolone* *słowo niedozwolone* nie pierdole hajs, pierdole natale. Obije jej ryja tak ze jej matka jej nie pozna.
Proboszcz przy spowiedzi mowil mi ze dobrze gdyby udalo mi sie cos naprawic z borderline wiec nawet probosczz ma cie w dupie borderline jebany. I wiele wiele innych rzezczy przychodiz mi do glowy i zrobie co moge zebys sobie zycie odebrala.
Tak se mysle ze koncze teraz szablon i pewnie FBI bedize mi kupowalo gdy bede sie ok zachowywal. Ale sram na taki układ. Zero satysfkacji z takiego ukladu. Jakis mi zwisa ten szablon. Jedyne co chce to konkrentie pobic natale tak zeb jej matka spierdolila na kosmos.
Jeba*** borderline. Kto wymyslil taka hu*** chorobe?
Tylko dlatego ze baba ma bordelrinne musze toczyc wojne z psychologami. Jednak ta wojne wygram i wpierdol** natali w ryja jak ja zobacze.
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Przemoc nigdy nie jest rozwiązaniem. A bicie kobiet jest bezeceństwem.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
Kumam, ale sztab psychologow siedzi nad tym zeby mnie wykorzystac zeby naprawic sytuacje z Kosciola. A co mnie ten Kosciol obchodzi? Teraz sztab ludzi psychologow siedzi zebym nie robil zadnych klopotow nie dostajac ani centa kasy za to ze mnie wykorzystali.
Poza tym jak dotkliwie pobije natale to mi ulzy bardzo.
Lubie wojny, kłopoty. Jakos musze sie odegrac za to ze gdyby nie Bóg to już by mien a swiecie nie bylo i ludzie smialiby sie ze mnie.