Dlaczego według lekarzy z Radomia choroba nie istnieje, i ja, tylko wedłig nich, jestem chory na schizofrenię

Proszę pisać w części ogólnej tego działu jeśli temat nie pasuje do żadnego z poddziałów.

Moderator: moderatorzy

persino
bywalec

Dlaczego według lekarzy z Radomia choroba nie istnieje, i ja, tylko wedłig nich, jestem chory na schizofrenię

Post autor: persino »

Bo lekarze zgłupieli!
Edden
bywalec

Re: Dlaczego według lekarzy z Radomia choroba nie istnieje, i ja, tylko wedłig nich, jestem chory na schizofrenię

Post autor: Edden »

Przeczytaj temat pt.
Czy schizofrenia to psychoza?
viewtopic.php?t=43401

Schizofrenia to psychoza.
Psychoza w psychologii to znaczy poczuć się obco w swoim otoczeniu. A ozdrowienie to poczuć się jednością ze światem i ludźmi. W psychiatrii psychoza jednak oznacza, że ktoś jest wymęczony, niewypoczęty - często z winy demonów lub ich głosów.
Uważam, że shizofrenia jako psychoza to nawiedzenie przez demony - psychoza to słyszenie głosów, czasami krótkie opętania, jak również okłamywanie cię przez "duchy" (urojenia).
Schizofrenia to poczulismy się dziwnie - psychoza, jako nawiedzenie, opętanie, głosy.
persino
bywalec

Re: Dlaczego według lekarzy z Radomia choroba nie istnieje, i ja, tylko wedłig nich, jestem chory na schizofrenię

Post autor: persino »

Dla mnie lekarze gadali do mnie niestworzone historie nie z tego świata!
Edden
bywalec

Post autor: Edden »

Zdrowie psychiczne
zależy od tego,
czy los ich popierał.

Powodem podawania się za chorego jest BRAK CHWAŁY. Abyś podawał się za zdrowego wystarczyłoby chwalić cię i popierać, i kochać ludzi.

Nie ma czegoś takiego jak schizofrenia, po prostu jak ktoś nie spodoba się rodzinie i ludziom, na ich prośbę wmawia się mu i zniszczy lekami.
ODPOWIEDZ

Wróć do „dyskusja ogólna”