Czat dla chorych
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
- Alchemik Fioletu
- bywalec
Czat dla chorych
Mars
-
- zaufany użytkownik
Re: Czat dla chorych
Tylko dla chorych? Toć to dyskryminacja.
- Alchemik Fioletu
- bywalec
- piotrs
- zaufany użytkownik
ja w linki nie klikam podejrzane
po co mnozyc czaty
po co mnozyc czaty
- amigo
- zaufany użytkownik
Ja jestem na pircu.
- amigo
- zaufany użytkownik
wczoraj caly dzien byl problem z dostawa pradu. Dzisaj od 8 rano mam.
-
- zarejestrowany użytkownik
Niby w nazwie jest czat dla chorych a powinno być czat dla chorych w remisji albo z urojeniami religijnymi których na całe szczęście nie mam. Bo jak ktoś wszystko olewa i ma gdzieś to jest atakowany i nawet admin tego serwera jest stronniczy jeśli chodzi o poglądy polityczne mimo młodego wieku. I utworzyli tam dział polityka gdzie jest syf i patologia. Tego nie powinno być. A jak ktoś jest nieremisyjny i ma ciągle urojenia i omamy to co rozstrzelać? Pisze czat dla chorych a taka dyskryminacja. Żalił mi się znajomy z tamtąd i to jest nie do pomyślenia. I można takimi komentarzami w takim kimś wywołać psychozę czy myśli S. I to jest nie w porządku. Już nie można podyskutować o lekach czy innych rzeczach bo wszędzie ta polityka. I jeszcze te zalecenia żeby się wziął za robotę a nie. A jak ktoś nie może? Ja mogę te połowę wymiaru dudnić basem w kinie albo puszczać filmy to ok ale jak ktoś nie może to co? Do odstrzału? A choroba chorobie nierówna nawet grypę czy covid każdy przechodził inaczej jeden lżej drugi gorzej to samo z tym. Są ludzie którzy nie mogą dorabiać do renty i im też należy się szacunek. Właśnie wszystko się złazi na ten czat tylko nie psychiczni ale za to maniacy religii i polityki. Bo dla chorego w gorszym stanie miejsca tam nie ma z resztą nigdzie nie ma. Bo tu też był pewien użytkownik co wszystkich wyzywał od przegrywów itp bo ciężko zrozumieć że nie każdy ma remisję i może funkcjonować.
grypkawypalona żarówa 15w pisze: ↑ndz maja 04, 2025 6:29 pm Niby w nazwie jest czat dla chorych a powinno być czat dla chorych w remisji albo z urojeniami religijnymi których na całe szczęście nie mam. Bo jak ktoś wszystko olewa i ma gdzieś to jest atakowany i nawet admin tego serwera jest stronniczy jeśli chodzi o poglądy polityczne mimo młodego wieku. I utworzyli tam dział polityka gdzie jest syf i patologia. Tego nie powinno być. A jak ktoś jest nieremisyjny i ma ciągle urojenia i omamy to co rozstrzelać? Pisze czat dla chorych a taka dyskryminacja. Żalił mi się znajomy z tamtąd i to jest nie do pomyślenia. I można takimi komentarzami w takim kimś wywołać psychozę czy myśli S. I to jest nie w porządku. Już nie można podyskutować o lekach czy innych rzeczach bo wszędzie ta polityka. I jeszcze te zalecenia żeby się wziął za robotę a nie. A jak ktoś nie może? Ja mogę te połowę wymiaru dudnić basem w kinie albo puszczać filmy to ok ale jak ktoś nie może to co? Do odstrzału? A choroba chorobie nierówna nawet grypę czy covid każdy przechodził inaczej jeden lżej drugi gorzej to samo z tym. Są ludzie którzy nie mogą dorabiać do renty i im też należy się szacunek. Właśnie wszystko się złazi na ten czat tylko nie psychiczni ale za to maniacy religii i polityki. Bo dla chorego w gorszym stanie miejsca tam nie ma z resztą nigdzie nie ma. Bo tu też był pewien użytkownik co wszystkich wyzywał od przegrywów itp bo ciężko zrozumieć że nie każdy ma remisję i może funkcjonować.
streszcze podreczniki i książki i publikacje słowami którymi antoni kępiński rozpoczyna książke pt. Schizofrenia:
Dla tych co czują więcej i więcej wiedzą.
Dla tych co czują więcej i więcej wiedzą.
- Alchemik Fioletu
- bywalec
-
- zarejestrowany użytkownik
No właśnie co rok te wybory jak nie prezydenckie to parlamentarne to znów samorządowe to znów do eurokibla. I kasa idzie na te kampanie itp z naszych podatków. Jeszcze powinny być wybory babek klozetowych do kompletu jakby się nie dało ustawić tego tak że całą tą złodziejską hołotę się wybiera powiedzmy co 5 lat. A jest to samo bo popis wygrywa a reszta w tyle. Ja na to nie chodzę i przynajmniej mam czyste sumienie że ręki nie przykładam do tej patologii. Bo i tak sfałszują że popis wygra i tak. Dla mnie jako punkowca polityk to synonim złodzieja bo k***a spod latarni to chociaż za tą kasę robi dobrze ludziom a taki to nakradnie naobiecuje nakręci namota i tyle. A jakby tego nie było byłoby dużo lepiej bez tych ograniczeń ustaw przepisów itp. Patologia i tyle. Niech już się to uspokoi bo normalnie rzygać się chce.Alchemik Fioletu pisze: ↑śr maja 07, 2025 5:11 pm Jak idą wybory to jest więcej polityki a po wyborach mniej.
- Alchemik Fioletu
- bywalec
- Alchemik Fioletu
- bywalec
Niestety adminem jest jakiś dzieciak który po zakończeniu dyskusji na dany temat kasuje wszystkie posty.
Mars