Chad- owiec od 13 lat

Dział przeznaczony dla nowych użytkowników w celu przywitania się i uzyskanie wstępnych informacji co i jak.

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Jeśli przychodzisz od razu z konkretnym pytaniem lub problemem, użyj raczej działu "Kto pomoże", lub odpowiedniego działu tematycznego w ogólnej dyskusji.

Proszę też starszych użytkowników o nie rozpoczynanie tu dłuższych dyskusji, a raczej w dziale "nasze środowisko"
pbg86
zarejestrowany użytkownik

Chad- owiec od 13 lat

Post autor: pbg86 »

Leczę się na chad od roku 2013 zdiagnozowano u mnie pod koniec 2012. Zdiagnozowany w psychozie już. Ciężko to wspominam totalnie odklejony zaplatany z mania przesiladowczą. Przyjmuje leki : lamitrin 200 mg dziennie oraz abilify 15mg raz dziennie, raczej staram się brać. Przez ten okres leczenia chodziłem do czterech różnych psychiatrów. Od 2 lat jestem po za kontrola psychiatry, leki wypisywane mam w przychodni rodzinnej. Leki które biorę w kratkę, a związane jest to najczęściej z moimi skłonnościami do alkoholu oraz narkotyków. Coraz częściej zdarza mi się nie brać leków do tygodnia czasu. Pracuje zawodowo i jak na razie tryb mojego życia nie wpływa negatywnie na w pracy. Mam świadomość że jeśli sobie pofolguje z alkoholem, narkotykami i z braniem leków może się to źle skończyć. Chciałbym znaleźć jakoś pomoc, lekarza który by mnie pokierował lub osoby o podobnych problemach o rozmowę.
Awatar użytkownika
miś wesołek
zaufany użytkownik
Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu

Re: Chad- owiec od 13 lat

Post autor: miś wesołek »

Cześć, witaj! Fajne i szczere wprowadzenie. Ja się leczę na schizę i borderline i też mam skłonność do używek. Jednak jestem czysty od alkoholu od prawie roku (rok pyknie w marcu) i powiem Ci, że jest lepiej. Gra nie warta świeczki ten alkohol, powoduje takie górki i doły, takie wahania nastroju, że leki są po prostu nieskuteczne. Jeszcze raz witaj! Rozgość się na forum. Tylko się nie przestrasz - na forum praktycznie nie ma moderacji i jest sporo śmiecia, ale i tak jest to fajne miejsce myślę. :)
gówno w proszku na kijoszku
gratis
zaufany użytkownik
Kontakt:

Post autor: gratis »

Moze spróbuj meetingów anonimowych narkomanów w twoim mieście bo tak to długo nie pociagniesz
Awatar użytkownika
miś wesołek
zaufany użytkownik
Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu

Post autor: miś wesołek »

Poznałem jednego chadowca w szpitalu. Też miał tak, że u niego wespół w zespół chad był sprzężony z uzależnieniem od alkoholu. Jedno napędzało drugie.
gówno w proszku na kijoszku
Awatar użytkownika
Alchemik Fioletu
bywalec

Post autor: Alchemik Fioletu »

Chadowcy częściej dobrowolnie poddają się ubezwłasnowolnieniu niż schizofrenicy, ze względu na kredyty.
Magnetyczne-Słońce Elektryczny-Księżyc
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nowi użytkownicy”