Hey
Moderator: moderatorzy
Hey
Cześć od jakiś 7 lat choruje na Schizofrenie. Aktualnie jestem w remisji. Biore Latude, Progabaline i Acritex. Staram sie nie poddawać chorobie. Chodze co 3 miesiace do lekarza psychiatry. Pracuje i mieszkam sam. O mojej chorobe wie tylko rodzina. Może jest tu ktoś kto chciałby popisać , poznać się. Czasami dobrze się wygadać komuś obcemu. Pozdrawiam
Re: Hey
Hej. Nie wiem czy to najlepsze miejsce na poznawanie nowych znajomości. To forum jest martwe. Chcesz się wygadać, nawiąż jakąś relacje w realu, tyle że będziesz musiał się postarać. Tu nie ma co szukać. No chyba że się mylę, to niech ktoś mnie poprawi.
mieszkasz sam? jestem ciekaw jak opłacasz rachunki z renty? jak jak zostanę sam to chyba sobie nie poradzędarq23 pisze: ↑pn lut 17, 2025 7:03 pm Cześć od jakiś 7 lat choruje na Schizofrenie. Aktualnie jestem w remisji. Biore Latude, Progabaline i Acritex. Staram sie nie poddawać chorobie. Chodze co 3 miesiace do lekarza psychiatry. Pracuje i mieszkam sam. O mojej chorobe wie tylko rodzina. Może jest tu ktoś kto chciałby popisać , poznać się. Czasami dobrze się wygadać komuś obcemu. Pozdrawiam
a sory umknęło mi że pracujesz
Okey dzięki za wskazówke pozdrawiam
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Cześć darq23! Forum wcale nie jest martwe, jak kolega powyżej napisał. 
Witaj na forum!

Chyba Aciprex? Też biorę pod inną nazwą - Escitalopram Bluefish. 20 mg. Bardzo fajny antydepresant.
Witaj na forum!

Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
- Alchemik Fioletu
- bywalec
Nie forum jest nieaktywne tylko internet, bioroboty zostały dezaktywowane przez smartfony i tylko przewijają zawartość, dlatego internet znacznie się przerzedził i więcej na forach jest prawdziwych ludzi.
Magnetyczne-Słońce Elektryczny-Księżyc
- Spokojny80
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 38754286
Witajdarq23 pisze: ↑pn lut 17, 2025 7:03 pm Cześć od jakiś 7 lat choruje na Schizofrenie. Aktualnie jestem w remisji. Biore Latude, Progabaline i Acritex. Staram sie nie poddawać chorobie. Chodze co 3 miesiace do lekarza psychiatry. Pracuje i mieszkam sam. O mojej chorobe wie tylko rodzina. Może jest tu ktoś kto chciałby popisać , poznać się. Czasami dobrze się wygadać komuś obcemu. Pozdrawiam

Michal
- TriumfalnaTurkawka
- zaufany użytkownik