Jak ludzie domyślają się mojej choroby?
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
- piotrs
- zaufany użytkownik
Re: Jak ludzie domyślają się mojej choroby?
mieć to gdzieś co ludzie o tobie mysla brać tabletki
jak nie masz objawów to nikt nie wie o chorobie
nie przejmować sie tym
jak nie masz objawów to nikt nie wie o chorobie
nie przejmować sie tym
- amigo
- zaufany użytkownik
Dobrze powiedziane. Na lekach jestesmy normalnymi ludzmi. Jak sie nie zdradzimy z choroba to nawet mozna po nas nie poznac ze mamy jakies problemy psychiczne.
a jak to wiedza to co? jeden kuj. nie ma sie prawa byc chorym? czy przez to jest sie gorszym czlowiekiem? gorszego sortu
dawno mam to gdzies. wazne jest jakim sie jest dla ludzi, dla siebie, a nie na co sie choruje
ludzie uwielbiaja sensacje i ploteczki. wazne by nie dawac im pozywki, nie karmic trolli i wtedy rzuca sie sami na siebie
dawno mam to gdzies. wazne jest jakim sie jest dla ludzi, dla siebie, a nie na co sie choruje
ludzie uwielbiaja sensacje i ploteczki. wazne by nie dawac im pozywki, nie karmic trolli i wtedy rzuca sie sami na siebie

uważaj bo duchowni twierdzą że to opętanie?
streszcze podreczniki i książki i publikacje słowami którymi antoni kępiński rozpoczyna książke pt. Schizofrenia:
Dla tych co czują więcej i więcej wiedzą.
to nie prawda. chorzy z zaburzeniami psychicznymi sami zjawiaja sie u duchownych twierdzac, ze sa opetani i proszac o egzorcyzmy. gdy zazwyczaj wystarcza regularne zazywanie lekow. jest to na dzis dzien najskuteczniejsza, a przy okazji najprostsza metoda
- amigo
- zaufany użytkownik
bycie opentanym to sa urojenia. wlasnie jak napisales, leki i tyle. w ostatecznosci szpital psychiatryczny.
na dzień dzisiejszy to nikt nic nie wie o SCHIZOFRENII poza pacjentami i lekarzami.
streszcze podreczniki i książki i publikacje słowami którymi antoni kępiński rozpoczyna książke pt. Schizofrenia:
-
- zaufany użytkownik
A może jeszcze czytają wam w myślach?
w myslach moze nie ale z mimiki twarzy idzie sporo wyczytac. widac po twarzy prawie wszystko, zlosc, frustracje, zmeczenie, depresje, przygnebienie i ogolnie nieradzenie sobie z problemami. widac to doskonale na twarzy, dlatego nawet czasem nie potrzebne jest czytanie w myslach
Choroby psychicznej nie widać czasami ale to nie,znaczy że jej nie ma. Ja np z domu nie wychodzę nie interesuje mnie znajomi i nawet się nie kapie. Czasami idę do sklepu ale jestem z małej miejscowości ok 300 mieszkańców. Mówię zawsze dzień doby, dziękuję i dowidzenia. Jakby ktoś posiedział że mną parę godzin to może by się skapną że,że mną coś nie tak, ale nie daje nikomu takiej szansy