Przedawkowanie leków
Moderator: moderatorzy
Re: Przedawkowanie leków
czyli pierwsza rozmowa bedzie taka:
psychologowie twierdza ze zakochalem sie w tobie tylko dlatego ze masz na imie natala a teraz tak patrze na cb i niezly pasztet z cb w dodatku z borderline
psychologowie twierdza ze zakochalem sie w tobie tylko dlatego ze masz na imie natala a teraz tak patrze na cb i niezly pasztet z cb w dodatku z borderline
i podobno takie przypadki borderline jak ty to tak z 60 na cala polske
czyli ogolnie przerzuce cala swoja zlosc na natale. innego wyboru nie ma bo mnie wszystko denerwuje
poza tym wiem jak juz peirwszy sezon Mr. Robot bedzie wygladal i jest on nudny jak nie wiem. Nie podoba mi sie ten serial. Mogliby cos ciekawszego nakrecic o mnie. Wiec nie musze ogladac nawet tego badziewnego serialu
ja rozumiem ze choruja na borderline i osobowosc narcystyczna maja ale sa pewne granice, ktore przekroczyli i wole reszte zycia spedzic w szpitalu niz z baba ktora mnie denerwuje
Hello borderline
Hello Armagedon.
Ja sobie tak wszystko dzisiaj poukładałem i widzę, że natala zdrów jak ryba. Czyli niezłą furorę zrobiłem na świecie z 7 mózgami
W sumie jak jest zdrowa to dobrze byłoby gdyby psychologowie zdecydowali, że nie bedziemy razem. Bo jakoś mnie denerwuje cały czas, a nie uśmiecha mi sie całę zycie chodzic wkurwion*** przez jedna osobe.
Nie no w sumie to jestem juz na 100% pewny ze nie bedziemy razem to jestem ciekaw ile zon bede mial ile dzieci, jakie zony itd..
W sumie tak patrzę na zdjęcia Natalii to ona mnie tak denerwuje że zrobię co moge żeby sobie życie odebrala
Tak analizujac to będę chciał mieć jedną żonę w Tajlandii i chciałbym tam co roku pół roku w okresie zimowym przebywać.
A w sumie to speirdal*** jeban* borderline. W ogole ludzi pojeba*** nabijac sie z chorego czlowieka.
W sumie pokaze debilom jakim zydem jestem Zastanawiam sie czy celowo robilem sobie z tego jaja czy po prostu mam niedoje(*(( mozg.
ciekawe co sobie teraz borderline wymysli, ze pewnie ja przeprosze bo tak sobie jeban&& borderline wymarzyl?
Hello borderline. Jak tylko zaczeniesz mnie denerwowac to od razu ci ryj obije.
W sumie skonczylo mi sie idealizowane kobiet, pewnie to taki mechanizm obronny byl.
Jeba* baby z borderline. To jest najwieksze zlo na tym swiecie!
W dodatku jezusa chytrusa zes ukrzyzowala!! Nie wiem jak ludzie ci to wybaczyli
bardzo podkrecasz sobie agresje. moim zdaniem zupelnie niepotrzebnie. naucz sie odpuszczac, a nie nakrecac sie tym bardziej. do tego modlitwa dziala cuda. i koniecznie odstaw alko bo to prosta droga do szpitala ziom