brak moderacji na forum evot - ankieta

Tu prosze wpisywać tylko uwagi do konkretnych moderatorów. Uwaga: ten dział ma inny, zmieniony styl !

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
To jest dział specjalny. Proszę umieszczać w nim tylko uwagi do sposobu moderowania forum oraz do modereatorów. Tu nie prowadzomy żadne innej dyskusji merytorycznej.

czy na evot potrzebna jest moderacja?

Czas głosowania minął sob sty 11, 2025 9:33 pm

tak
12
71%
nie
5
29%

Liczba głosów: 17

Awatar użytkownika
Dobro
zaufany użytkownik
Status: करुणा
Gadu-Gadu: bla bla

brak moderacji na forum evot - ankieta

Post autor: Dobro »

Czy na forum evot potrzebna jest moderacja?
Lepiej być samemu niż żyć z iluzją posiadania przyjaciół.
Awatar użytkownika
przegłosowany
zaufany użytkownik
Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu

Re: brak moderacji na forum evot - ankieta

Post autor: przegłosowany »

Ja pacnąłem tak, chociaż w sumie nie wiem. Na pewno co do moderowania przeze mnie się rozmyślilem. Nie chcę brzmieć jak buc. A w ogóle Zbyszsek i tak by mnie nie zrobil modem, bo mam inne poglądy polityczne od niego. Proste.
gówno w proszku na kijoszku
Awatar użytkownika
przegłosowany
zaufany użytkownik
Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu

Post autor: przegłosowany »

Bardziej niż moderacja jest potrzebna wyższa funkcjonalność forum, znaczy żeby opcja nowe posty i zobacz posty użytkownika działała
gówno w proszku na kijoszku
Awatar użytkownika
Dobro
zaufany użytkownik

Back to topic!
Awatar użytkownika
amigo
zaufany użytkownik

Post autor: amigo »

oczywiscie, ze tak. Jak na kazdym szanujacym sie forum . :icon-smile:
Awatar użytkownika
GagatkA
bywalec

Post autor: GagatkA »

Powinna być, zwłaszcza że widzę tu najazd spamerów z reklamami...
Powinno być też tak, że każdy ma możliwość usunięcia swoich treści i konta jeśli chce z forum odejść. Nie powinno się pozwalać na wyzwiska i obrażanie.
A stosunek do działania forum/moderowania/użytkowników nie powinien wynikać z sympatii politycznych admina. Ale no... wiemy jak jest. XD
Fabad
zarejestrowany użytkownik

Post autor: Fabad »

Proponuję, żeby w ogóle nie było moderacji tego forum, przynajmniej nie będzie miał kto odpowiadać, za szkalowanie ZUS-u, bo jak czytam niektóre wypowiedzi użytkowników tego forum to do tego część z Was chyba rentę z tytułu niezdolności do pracy lub inną sprowadza.
Awatar użytkownika
mateus
bywalec

Post autor: mateus »

Fabad pisze: wt gru 31, 2024 6:00 pm Proponuję, żeby w ogóle nie było moderacji tego forum, przynajmniej nie będzie miał kto odpowiadać, za szkalowanie ZUS-u, bo jak czytam niektóre wypowiedzi użytkowników tego forum to do tego część z Was chyba rentę z tytułu niezdolności do pracy lub inną sprowadza.
chcą wybierać a nie składać. TO NIE MIKOLAJ.
streszcze podreczniki i książki i publikacje słowami którymi antoni kępiński rozpoczyna książke pt. Schizofrenia:

Dla tych co czują więcej i więcej wiedzą.
Fabad

Post autor: Fabad »

Czyli chcą pacynki, którą będą mogli sterować?
Awatar użytkownika
Swine
bywalec

Post autor: Swine »

Czubki, wariaty, schizy, świry, na to trollowisko nie przychodzą nawet spamerzy w trosce o swoje zdrowie psychiczne.
🌈🦋 WRÓŻKA
Ricifi

Post autor: Ricifi »

Czytałem wiadomości na tym forum od dawna i widziałem jak ono się stacza ale w dalszym ciągu jest ono potrzebne. Chociażby dla ludzi którzy chcą się gdzieś wygadać i pochwalić osiągnięciami jak chociażby w temacie o nazwie "do moich sukcesów życiowych", albo w sytuacji kryzysów jakie przechodzą. Nie wszyscy chcą korzystać z portalu niebieskiego F. W związku z tym uważam, że to forum jest potrzebne. Co więcej jest potrzebna moderacja bo w niektórych miejscach można znaleźć informacje, że renty z ZUS to pieniądze na życie erotyczne co krzywdzi osoby będące na tych świadczeniach
Ostatnio zmieniony śr sty 01, 2025 12:57 am przez Ricifi, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
hvp2
zaufany użytkownik

Post autor: hvp2 »

Moderator jest potrzebny przede wszystkim do usuwania do "niechcianych" postów rozmaitych trolli, którzy od czasu do czasu zaśmiecają sensowne merytoryczne wątki.
Ricifi

Post autor: Ricifi »

Zgadzam się, kiedyś to forum dobrze funkcjonowało i może także teraz to osiągnąć.
Awatar użytkownika
canngurro
bywalec
Status: guru

Post autor: canngurro »

nie narzekajmy. cieszmy sie z tego co jest. to forum to wspaniale miejsce, przystan dla takich jak my od wielu wielu lat. narzekamy na brak moderacji, ok ale zapominamy ze ktos dla nas utrzymuje to forum z wlasnych srodkow, bez niczyjej pomocy i wsparcia. podziekujmy zatem w nowym roku za to ze to forum nadal istnieje bo moglo juz dawno przestac istniec gdyby nie nasz Pan Administrator Zbigniew! a reszta to juz sa sprawy drugorzedne

tworzymy tu jakby nie bylo rodzaj pewnej spolecznosci i tylko od nas zalezy jak sie w tym zorganizujemy. jest nas tu wielu, trolli jest znacznie mniej. wystarczy sie zorganizowac i polaczyc w jednym wspolnym zamierzeniu i w mig nastanie tu lad i porzadek
inna sprawa ze chyba nikt nie staje sie trollem bez powodu. zazwyczaj ktos wylewa pomyje dlatego, ze sam sie czuje ze soba z jakiegos konkretnego powodu bardzo zle. cos chyba bardzo boli od srodka. nikt nie jest taki bez przyczyny. troche zrozumienia i tolerancji i bedzie git
Awatar użytkownika
Dobro
zaufany użytkownik

Na forum tutaj nie będzie moderacji. Z prostego powodu, otóż, administracja musiałaby się zmierzyć z zarzutami o niesprawiedliwość spośród zwolenników antypsychiatrii i licznych foliarzy, a jak wiemy niedaleko pada jabłko od jabłoni. ;-)
Awatar użytkownika
GagatkA
bywalec

Post autor: GagatkA »

Dobro pisze: śr sty 01, 2025 8:22 pm Na forum tutaj nie będzie moderacji. Z prostego powodu, otóż, administracja musiałaby się zmierzyć z zarzutami o niesprawiedliwość spośród zwolenników antypsychiatrii i licznych foliarzy, a jak wiemy niedaleko pada jabłko od jabłoni. ;-)
Ups... :angelic-flying: :icon-mrgreen:
Galnin

Post autor: Galnin »

canngurro pisze: śr sty 01, 2025 3:12 pm nie narzekajmy. cieszmy sie z tego co jest. to forum to wspaniale miejsce, przystan dla takich jak my od wielu wielu lat. narzekamy na brak moderacji, ok ale zapominamy ze ktos dla nas utrzymuje to forum z wlasnych srodkow, bez niczyjej pomocy i wsparcia. podziekujmy zatem w nowym roku za to ze to forum nadal istnieje bo moglo juz dawno przestac istniec gdyby nie nasz Pan Administrator Zbigniew! a reszta to juz sa sprawy drugorzedne
Ty dziecięco naiwny idioto. On nie robi tego bezinteresownie. To pisowski działacz partyjny z misją od boga a to forum to miejsce szerzenia propagandy.
Awatar użytkownika
canngurro
bywalec
Status: guru

Post autor: canngurro »

Galnin pisze: śr sty 08, 2025 7:21 pm Ty dziecięco naiwny idioto. On nie robi tego bezinteresownie. To pisowski działacz partyjny z misją od boga a to forum to miejsce szerzenia propagandy.
a no coz ja tobie na to poradze? jestem jaki jestem, przeciez siebie nie zmienie :lol:

co do reszty to mi to akurat bardzo pasuje. jestem za pisem recami i nogami. sa swietni, duzo dobrego zrobili dla ludzi w Polsce. cenie ich i kocham dlatego jak najbardziej by mnie to cieszylo gdyby tak bylo ze Pan Administrator tego forum jest dzialaczem partyjnym z ramienia pis
Awatar użytkownika
Swine
bywalec

Post autor: Swine »

Nie będzie moderacji na tym forum dopóki wyszukiwarka nie działa, nikt się nie podejmie.
🌈🦋 WRÓŻKA
underachiever

Post autor: underachiever »

canngurro pisze: czw sty 09, 2025 12:59 pm cenie ich i kocham dlatego jak najbardziej by mnie to cieszylo gdyby tak bylo ze Pan Administrator tego forum jest dzialaczem partyjnym z ramienia pis
Dlatego partia powinna ze składek wdrożyć symulator swoich rządów na steamie.
Tam będziesz mógł praktykować swoją miłość do Pis.
Ale w trybie sandbox, żeby to to nie wydostało się do ogólnodostępnej sieci.
ODPOWIEDZ

Wróć do „o moderatorach”