Dzięki. Wesołych Świąt.przegłosowany pisze: ↑śr gru 18, 2024 8:05 pmTrochę wyidealizowane to, bo życie jakie jest, takie jest i to nie tylko sielanka, ale cieszy mnie Twój wpis.Tak trzymaj!
![]()
Załamana
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Jeśli przychodzisz od razu z konkretnym pytaniem lub problemem, użyj raczej działu "Kto pomoże", lub odpowiedniego działu tematycznego w ogólnej dyskusji.
Proszę też starszych użytkowników o nie rozpoczynanie tu dłuższych dyskusji, a raczej w dziale "nasze środowisko"
Jeśli przychodzisz od razu z konkretnym pytaniem lub problemem, użyj raczej działu "Kto pomoże", lub odpowiedniego działu tematycznego w ogólnej dyskusji.
Proszę też starszych użytkowników o nie rozpoczynanie tu dłuższych dyskusji, a raczej w dziale "nasze środowisko"
Re: Załamana
Eddenie dlaczego ignorujesz moje posty, które zostały skierowane w twoim kierunku? Czekam na kontrargumenty.
proszę, czy możesz uciszyć ten zgiełk, próbuję choć trochę odpocząć
od tych wszystkich głosów nienarodzonych kurczaków w mojej głowie
Dzięki i nawzajem.canngurro pisze: ↑śr gru 18, 2024 9:18 pmdemony sa tam gdzie nie ma milosci. atakuja ludzi gdy sa najbardziej slabiEdden pisze: ↑śr gru 18, 2024 7:28 pm Że też chce się wam tak kłamać - i kolejne zaatakowanie Eddena. Czesław Miłosz i Biblia piszą, że jedyna nadzieja to uwierzenie, że schizofrenia to atak demonów na kogoś. Kłamstwa mają to do siebie, że nie żyje połowa ludzi na forum, następne umierają lub jadą do Zakładów - jesteście tylko b-ł-a-z-n-a-m-i.
Amen, w Imię Boga Najświętszego i Ducha Świętego.
Wesołych Świąt i Chemicznego Zdrowia Ducha.
nie obrazaj sie prosze Edenie. kazdy ma prawo do swojego zdania. my jestesmy usprawiedliwieni i dobrze o tym wiesz.
rowniez Wesolych Swiat bracie!
![Drool :drool:](./images/smilies/eusa/drool.gif)
Ja ci tłumaczę, moi lekarze byli zaproszeni i znają mnie z forum, że zawsze piszę jak osoba zdrowa. Nie zniszczysz mnie kłamstwami, że nie zgłaszam się na zastrzyki - ani nikt ci nie potwierdzi, że Mesjasz pisze jak chory.
Nie mam w zamiarach ciebie zniszczyć. Próbuje prowadzić sensowną rozmowę podając swoje argumenty. Oczekuje kontrargumentów a ich nie dostaję.
![Pray :pray:](./images/smilies/eusa/pray.gif)
Koleżanko, dobrze. Te twoje urojenia o mnie są tak nienormalne, że tu nie widzę możliwości dyskusji, a tylko do hospicjum ciebie - szczerze mówię.silje pisze: ↑śr gru 18, 2024 10:31 pmNie mam w zamiarach ciebie zniszczyć. Próbuje prowadzić sensowną rozmowę podając swoje argumenty. Oczekuje kontrargumentów a ich nie dostaję.![]()
Edden pisze: ↑śr gru 18, 2024 10:36 pmKoleżanko, dobrze. Te twoje urojenia o mnie są tak nienormalne, że tu nie widzę możliwości dyskusji, a tylko do hospicjum ciebie - szczerze mówię.
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Będziesz miłować Mesjasza, Pana swojego, a bliźniego swego traktować jak brata swojego. Nie po drodze ci koleżanko do tego. Kto ma uwierzyć w kłamanie co chwilę, że Mesjasz nie zgłasza się na przymusowe podwójne zastrzyki - kogo próbujesz okłamać?
Wesołych Świąt.
![Sad :(](./images/smilies/icon/sad.gif)
![Crying or Very Sad :cry:](./images/smilies/icon/cry.gif)
![Mad :x](./images/smilies/icon_mad.gif)
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
![Neutral :|](./images/smilies/icon_neutral.gif)
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
![Geek :geek:](./images/smilies/icon/geek.gif)
A Evot? Był przez ponad 21 lat , tłum chińskich botów udaje, że serwis nie upadł.
Jak moja rodzina zaśmiewała się ze Zbyszka. Bo człowiek tyje, dopóki nie poczuje się bezpiecznie. Najada się dopóki nie poczuje się bezpiecznie. Admin Evot usuwa żołądek i już nie je, aby czuć się bezpiecznie. Człowiek pije wodę z cukrem, aby czuć się wolnym człowiekiem. Teraz do żołądka zmieści się pół szklanki herbaty. Jak się śmiali aby zmniejszać żoładek trzeba najpierw być w-a-r-i-a-t-e-m i że raczej nie przeżyje dwa lata.
Ludzie, tutaj na Evot jest dwadzieścia osób i chińskie boty.
Jak moja rodzina zaśmiewała się ze Zbyszka. Bo człowiek tyje, dopóki nie poczuje się bezpiecznie. Najada się dopóki nie poczuje się bezpiecznie. Admin Evot usuwa żołądek i już nie je, aby czuć się bezpiecznie. Człowiek pije wodę z cukrem, aby czuć się wolnym człowiekiem. Teraz do żołądka zmieści się pół szklanki herbaty. Jak się śmiali aby zmniejszać żoładek trzeba najpierw być w-a-r-i-a-t-e-m i że raczej nie przeżyje dwa lata.
Ludzie, tutaj na Evot jest dwadzieścia osób i chińskie boty.
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Ale nie przeginaj kolego! Powinieneś się wstydzić tak zwracać się do damy, koleżanki z forum. Przeproś!
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
gówno w proszku na kijoszku
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Nie przeginaj, gdzie jest dama, jaka koleżanka z forum. Zbyszek wam to tłumaczył, Chrystus tak o was myśli, co ustalał na forum od 12 lat - dzisiaj jest już pewien, tak uważa, że g-ó-w-n-o to wy, wasze matki, wasze rodziny, wasi doktorzy i wasze pielęgniarki.
Prawda ustalana na forum przez 12 lat - przepraszam, nie chciałem aby kogoś obraziły prawdy tyle lat ustalane.
Ostrzegam, OSTRZEGAM:
![Ambulance :auto-ambulance:](./images/smilies/auto/ambulance.gif)
Prawda ustalana na forum przez 12 lat - przepraszam, nie chciałem aby kogoś obraziły prawdy tyle lat ustalane.
Ostrzegam, OSTRZEGAM:
Przypomnijmy, dlaczego jestem torturowany chemicznie na prośbę Evotu i Zbysia, dlaczego mam nie mieć zębów, dzieci i domu.
Językoznawcy Jezusa postrzegają jako wroga religii:
A ) Panie = pa nie
B ) Panowie = pa no wie
C ) LGBT (trzecia płeć) = po prostu jak kobieca fryzura
D ) mądrze = mą drze
E ) chłopaczek = chłopa czek
Szyfr w języku polskim jest nawet do odczytania.
1 ) prosty + tu + tka
2 ) spodoba + nie
wojsko + wy
3 ) homo + sex + u + all + nie
4 ) uwielbie + nie
5 ) zbocze + nie
6 ) mas + tu + r + bac + ja
7 ) ubliża + nie
8 ) mą + drze
9 ) ma + żenie
10 ) k + Romka
11 ) Boga + ty
12 ) bi + twa
13 ) ko + tka
14 ) po + ganie
15 ) zdjęcie = zdjąć
16 ) fil + my
17 ) ko + bi + e + ty
18 ) na + gość
19 ) zabija + nie
20 ) wymyśla + nie
21 ) u + myśl + nie
22 ) koniec + nie
23 ) nudy + sto
24 ) chorowa + nie
25 ) les + bij + ka
26 ) but + Elki
27 ) p + uszka
28 ) suk + no
29 ) suk + nie
30 ) bi + ją
31 ) bi + jemy
32 ) z + lipy
33 ) spod + enki
34 ) po + suwa
35 ) posuwa + nie
36 ) popija + nie
37 ) uzdrowie + nie
38 ) uzdrawia + nie
39 ) poucza + nie
40 ) odbyty: = ?
41 ) chłopa + czek
42 ) dzie + w + czyn + ka
43 ) wy + obraża
44 ) z + dr + o + wie
Jasny = ja + sny
jaśnie Pan = ja + śnie Pan
wyjaśnienie = wy + ja + śnienie
wyjaśniona = wy + ja + śni + ona
wyjaśnimy = wy + ja + śnimy
sny = prośby
Śliczni = liczni
Jezus to bajka i bajeczki, tak samo jak Księga Daniela.
Językoznawcy Jezusa postrzegają jako wroga religii:
A ) Panie = pa nie
B ) Panowie = pa no wie
C ) LGBT (trzecia płeć) = po prostu jak kobieca fryzura
D ) mądrze = mą drze
E ) chłopaczek = chłopa czek
Szyfr w języku polskim jest nawet do odczytania.
1 ) prosty + tu + tka
2 ) spodoba + nie
wojsko + wy
3 ) homo + sex + u + all + nie
4 ) uwielbie + nie
5 ) zbocze + nie
6 ) mas + tu + r + bac + ja
7 ) ubliża + nie
8 ) mą + drze
9 ) ma + żenie
10 ) k + Romka
11 ) Boga + ty
12 ) bi + twa
13 ) ko + tka
14 ) po + ganie
15 ) zdjęcie = zdjąć
16 ) fil + my
17 ) ko + bi + e + ty
18 ) na + gość
19 ) zabija + nie
20 ) wymyśla + nie
21 ) u + myśl + nie
22 ) koniec + nie
23 ) nudy + sto
24 ) chorowa + nie
25 ) les + bij + ka
26 ) but + Elki
27 ) p + uszka
28 ) suk + no
29 ) suk + nie
30 ) bi + ją
31 ) bi + jemy
32 ) z + lipy
33 ) spod + enki
34 ) po + suwa
35 ) posuwa + nie
36 ) popija + nie
37 ) uzdrowie + nie
38 ) uzdrawia + nie
39 ) poucza + nie
40 ) odbyty: = ?
41 ) chłopa + czek
42 ) dzie + w + czyn + ka
43 ) wy + obraża
44 ) z + dr + o + wie
Jasny = ja + sny
jaśnie Pan = ja + śnie Pan
wyjaśnienie = wy + ja + śnienie
wyjaśniona = wy + ja + śni + ona
wyjaśnimy = wy + ja + śnimy
sny = prośby
Śliczni = liczni
Jezus to bajka i bajeczki, tak samo jak Księga Daniela.
Głosy
Jakby przyszły inne demony, będą mówiły trochę inaczej. Proszę Pani, syna się nie bije za to, że słyszy głosy, tylko pacjentowi nie wolno rozpowiadać o tym, że słyszy. Chemiczne tortury potem są dlatego, że to osoba opętana i niebezpieczna, jeniec psów Chrystusa.
Oczywiście, że kłamał, że głosy znikły, bo się bał, żeby nie dali jeszcze gorszego leku. Jak też demony się uspokoiły, bo widziały, że pokonują go.
Nauczy się milczeć o głosach, na komisji o rentę przyzna się, bo się boi, czy kasę dadzą - żeby dali rentę nawet doda objawy o jakich słyszał od innych osób.
Głosy wszyscy ukrywają - a kiedy głosy odejdą, rozmaicie, po 15 latach, po 25 latach. Głosów nIe ma, jeśli ma się trochę radości, weźmie się w garść, żadnego narzekania czyja to wina i problemów.
Próbuje się to ukrywać, ale wśród młodzieży głosy ma co piąta osoba, po prostu głosów dostaje każdy, kto się martwi i narzeka czyja to wina. Jedynie uwolnione zostają osoby, które wygrały w życiu.
Spokojnie, syn się będzie bał prania chemicznego, będzie mówił, że głosów nie ma. Powiem Pani więcej, o czym pacjenci rozmawiają, po lekach głosy stają się jeszcze gorsze.
Chcemy mieć spacyfikowanego jeńca, rencistę inwalidę. I Pani w tym pomoże.
Odszedłem z forum aby powoli wyśnić wolę Mesjasza Michaela Lion: boski, wolny i triumfujący. Ten, który cokolwiek zechce, umie wyśnić to. Według Księgi Rodzaju przedostatni rozdział, Lion odzyskuje białe zęby i staje się milionerem, z żoną i dziećmi.![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Jakby przyszły inne demony, będą mówiły trochę inaczej. Proszę Pani, syna się nie bije za to, że słyszy głosy, tylko pacjentowi nie wolno rozpowiadać o tym, że słyszy. Chemiczne tortury potem są dlatego, że to osoba opętana i niebezpieczna, jeniec psów Chrystusa.
Oczywiście, że kłamał, że głosy znikły, bo się bał, żeby nie dali jeszcze gorszego leku. Jak też demony się uspokoiły, bo widziały, że pokonują go.
Nauczy się milczeć o głosach, na komisji o rentę przyzna się, bo się boi, czy kasę dadzą - żeby dali rentę nawet doda objawy o jakich słyszał od innych osób.
Głosy wszyscy ukrywają - a kiedy głosy odejdą, rozmaicie, po 15 latach, po 25 latach. Głosów nIe ma, jeśli ma się trochę radości, weźmie się w garść, żadnego narzekania czyja to wina i problemów.
Próbuje się to ukrywać, ale wśród młodzieży głosy ma co piąta osoba, po prostu głosów dostaje każdy, kto się martwi i narzeka czyja to wina. Jedynie uwolnione zostają osoby, które wygrały w życiu.
Spokojnie, syn się będzie bał prania chemicznego, będzie mówił, że głosów nie ma. Powiem Pani więcej, o czym pacjenci rozmawiają, po lekach głosy stają się jeszcze gorsze.
Chcemy mieć spacyfikowanego jeńca, rencistę inwalidę. I Pani w tym pomoże.
Odszedłem z forum aby powoli wyśnić wolę Mesjasza Michaela Lion: boski, wolny i triumfujący. Ten, który cokolwiek zechce, umie wyśnić to. Według Księgi Rodzaju przedostatni rozdział, Lion odzyskuje białe zęby i staje się milionerem, z żoną i dziećmi.
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Dlaczego Chrześcijanie nienawidzą LION:
Oto narodziło się Dziecko! Syn został nam dany! Władza spocznie na Jego ramieniu! Nazwą Go: Cudowny Doradca, Bóg Mocny, Ojciec Odwieczny, Książę Pokoju!
Izajasza 9,5
Apokalipsa Jana Rozdział 19
( więcej takich tekstów o Mesjaszu w nieczytanej przez Katolików Biblii )
11 Potem ujrzałem niebo otwarte:
a oto - biały koń,
a Ten, co na nim siedzi, zwany Wiernym i Prawdziwym,
oto sprawiedliwie sądzi i walczy.
12 Oczy Jego jak płomień ognia,
a wiele diademów na Jego głowie.
Ma wypisane imię, którego nikt nie zna prócz Niego.
13 Odziany jest w szatę we krwi skąpaną,
a imię Jego nazwano: Słowo Boga.
14 A wojska, które są w niebie, towarzyszyły Mu na białych koniach -
wszyscy odziani w biały, czysty bisior.
15 A z Jego ust wychodzi ostry miecz,
by nim uderzyć narody:
On paść je będzie rózgą żelazną
i On wyciska tłocznię wina zapalczywego gniewu Wszechmogącego Boga.
16 A na szacie i na biodrze swym ma wypisane imię:
KRÓL "KRÓLÓW" I PAN "PANÓW".
17 I ujrzałem innego anioła stojącego w słońcu:
I zawołał on głosem donośnym
do wszystkich ptaków lecących środkiem nieba:
«Pójdźcie, zgromadźcie się na wielką ucztę Boga,
18 aby pożreć trupy "królów", trupy wodzów i trupy mocarzy,
trupy koni i tych, co ich dosiadają,
trupy wszystkich -
wolnych i niewolników,
małych i wielkich!»
Oto narodziło się Dziecko! Syn został nam dany! Władza spocznie na Jego ramieniu! Nazwą Go: Cudowny Doradca, Bóg Mocny, Ojciec Odwieczny, Książę Pokoju!
Izajasza 9,5
Apokalipsa Jana Rozdział 19
( więcej takich tekstów o Mesjaszu w nieczytanej przez Katolików Biblii )
11 Potem ujrzałem niebo otwarte:
a oto - biały koń,
a Ten, co na nim siedzi, zwany Wiernym i Prawdziwym,
oto sprawiedliwie sądzi i walczy.
12 Oczy Jego jak płomień ognia,
a wiele diademów na Jego głowie.
Ma wypisane imię, którego nikt nie zna prócz Niego.
13 Odziany jest w szatę we krwi skąpaną,
a imię Jego nazwano: Słowo Boga.
14 A wojska, które są w niebie, towarzyszyły Mu na białych koniach -
wszyscy odziani w biały, czysty bisior.
15 A z Jego ust wychodzi ostry miecz,
by nim uderzyć narody:
On paść je będzie rózgą żelazną
i On wyciska tłocznię wina zapalczywego gniewu Wszechmogącego Boga.
16 A na szacie i na biodrze swym ma wypisane imię:
KRÓL "KRÓLÓW" I PAN "PANÓW".
17 I ujrzałem innego anioła stojącego w słońcu:
I zawołał on głosem donośnym
do wszystkich ptaków lecących środkiem nieba:
«Pójdźcie, zgromadźcie się na wielką ucztę Boga,
18 aby pożreć trupy "królów", trupy wodzów i trupy mocarzy,
trupy koni i tych, co ich dosiadają,
trupy wszystkich -
wolnych i niewolników,
małych i wielkich!»
Mnie się nie robi w h-u-j-a,
Tabu: Głosy słyszało co najmniej 20 % dzieci i młodzieży – każda osoba zmartwiona i narzekająca czyja to wina
Choć najczęsciej są obawy czy to schizofrenia, to słyszenie głosów jest częste i najczęściej nieleczone jako schizofrenia. (Schizofrenia to jest deficyt metabolizmu informacyjnego, pacjent jest po prostu osobą odrzuconą, odtrąconą, nie poinformowaną, czyli ma „urojenia”, błędne przekonania – i aby leczyć najczęściej Sąd rodzinny w nakazie leczenia zarzuca, że to skryty przestępca, lub myśli S, czyli niebezpieczny albo „żebrak”.)
U pacjentów schizofrenia bywa ostro. Pacjent opowiadał, że kilka lat temu ten sąsiad zamontował kamerki w łazience, wszystko oglądał i komentował. Tak wyszydzają głosy demonów. Pacjent nakrzyczał nawet na tego sąsiada, aby przestał kamerkami podglądać i komentować na pół osiedla.
Pacjentka natomiast czuła się podglądana podczas kąpieli – pojechała do sklepu i pytała, czy mają wykrywacze takich kamerek, bo ona nie widzi, gdzie one są.
Młodemu mężczyźnie demony wmówiły, że śmierdzi, co czują wszyscy na osiedlu.
Każdy z nich słyszy, jak go ludzie komentują, zdarza się nawet, że w radiu i Tv. Pies może o nim szczekać, ptaki o nim śpiewać, a lodówka i kaloryfer na niego warczeć, że został namierzony przez FBI.
Wyzdrowienie psychiatry Daniela Fishera znane jest z Youtube, abyło to mniej więcej tak:
„Szatan boi się ludzi radosnych.” — Jan Bosko włoski duchowny katolicki, święty 1815–1888
Czy jesteś w stanie zaprzeczyć takiemu zdaniu: Głosy demonów słyszy każda osoba, która się martwi i narzeka czyja to wina.
Przestań się martwić
i narzekać czyja to wina,
a głosów wtedy nie ma.
Weź się w garść
i nie narzekaj czyja to wina,
a głosy ucichną.
Według pewnych nieaktualnych badań, głosy słyszy 20 % ludzi. (Za granicą pytano się dzieci i młodzieży, dorośli nie chcieli odpowiadać na takie pytanie.)
Na co natomiast najczęściej czują się chorzy pacjenci – są to uczucia upokorzenia, odrzucenia, skrzywdzenia (wtedy przyznają, że są chorzy, od tego, jak ich życie potraktowało). Dawniej schizofrenię nazywano mieszanką histerii, opętania (nawiedzenia przez demony) i mylnych przekonań (urojenia po słyszeniu głosów). Schizofrenia jest co się ukrywa bardzo częsta, ludzie nie trafiają do poradni, bo leczy się na to tylko osoby odtrącone, konfliktowe (psychiczne) i będące pośmiewiskiem.
Tabu: Głosy słyszało co najmniej 20 % dzieci i młodzieży – każda osoba zmartwiona i narzekająca czyja to wina
Choć najczęsciej są obawy czy to schizofrenia, to słyszenie głosów jest częste i najczęściej nieleczone jako schizofrenia. (Schizofrenia to jest deficyt metabolizmu informacyjnego, pacjent jest po prostu osobą odrzuconą, odtrąconą, nie poinformowaną, czyli ma „urojenia”, błędne przekonania – i aby leczyć najczęściej Sąd rodzinny w nakazie leczenia zarzuca, że to skryty przestępca, lub myśli S, czyli niebezpieczny albo „żebrak”.)
U pacjentów schizofrenia bywa ostro. Pacjent opowiadał, że kilka lat temu ten sąsiad zamontował kamerki w łazience, wszystko oglądał i komentował. Tak wyszydzają głosy demonów. Pacjent nakrzyczał nawet na tego sąsiada, aby przestał kamerkami podglądać i komentować na pół osiedla.
Pacjentka natomiast czuła się podglądana podczas kąpieli – pojechała do sklepu i pytała, czy mają wykrywacze takich kamerek, bo ona nie widzi, gdzie one są.
Młodemu mężczyźnie demony wmówiły, że śmierdzi, co czują wszyscy na osiedlu.
Każdy z nich słyszy, jak go ludzie komentują, zdarza się nawet, że w radiu i Tv. Pies może o nim szczekać, ptaki o nim śpiewać, a lodówka i kaloryfer na niego warczeć, że został namierzony przez FBI.
Wyzdrowienie psychiatry Daniela Fishera znane jest z Youtube, abyło to mniej więcej tak:
- Weź się w garść i przestań narzekać.
- I głosów wtedy nie ma.
- Jeśli możesz, zacznij wtedy nowe życie, np w innym mieście (może wielu będzie nadal w-a-r-i-a-t-a-m-i, ale nie denerwuje ich już słyszenie głosów, kontynuować będą prostowanie mylnych przekonań na leku w umiarkowanej dawce.)
„Szatan boi się ludzi radosnych.” — Jan Bosko włoski duchowny katolicki, święty 1815–1888
Czy jesteś w stanie zaprzeczyć takiemu zdaniu: Głosy demonów słyszy każda osoba, która się martwi i narzeka czyja to wina.
Przestań się martwić
i narzekać czyja to wina,
a głosów wtedy nie ma.
Weź się w garść
i nie narzekaj czyja to wina,
a głosy ucichną.
Według pewnych nieaktualnych badań, głosy słyszy 20 % ludzi. (Za granicą pytano się dzieci i młodzieży, dorośli nie chcieli odpowiadać na takie pytanie.)
Na co natomiast najczęściej czują się chorzy pacjenci – są to uczucia upokorzenia, odrzucenia, skrzywdzenia (wtedy przyznają, że są chorzy, od tego, jak ich życie potraktowało). Dawniej schizofrenię nazywano mieszanką histerii, opętania (nawiedzenia przez demony) i mylnych przekonań (urojenia po słyszeniu głosów). Schizofrenia jest co się ukrywa bardzo częsta, ludzie nie trafiają do poradni, bo leczy się na to tylko osoby odtrącone, konfliktowe (psychiczne) i będące pośmiewiskiem.
Ja wam opowiem Pismo święte. Gdy odkrywają, że Michał to Chrystus, mówią, że ma s-y-f-a mózgu, biją chemicznie, wyszydzają. Chrystus negocjuje wojnę światową. Odczepiają się, gdy stwierdza, że Mesjaszem nie jest, piosenek metal i POP o sobie nie słucha, obiecuje, że papieża nie będzie żadnego. Potem nie ma już potworów, Chrześcijan i ateistów.
Wo Jezu, nawet papież ci powie, że mam s-y-f-a mózga, bo metal śpiewa, że Pan zwycięży. Popytaj po forum, boś nowa, E-d-e-n Measjasz to gówno za mało zbite.silje pisze: ↑śr gru 18, 2024 7:14 pm Edden chyba faktycznie nie wziął leków, ,,, Piszesz głupoty, człowieku. ,,, a nie psychotycznego bełkotu osoby, która najwyraźniej choruje, a nic o chorobie z punktu nauki nie wie. W schizofrenii jest zaobserwowane między innymi zmniejszenie istoty szarek w mózgu.
Wesołych Świąt,
No ba. Ja biblijny - sałata, rzygi, czyli Duch święty. Jak dynda na krzyżu, cieszą się, jak żeni się opluwają.silje pisze: ↑śr gru 18, 2024 8:16 pm
Masz schizofrenię na tle religijnym, ... Miesza ci się to na tyle, że powstają urojenia wielkościowe., bo wydaje Ci się, że odkrywasz prawdę przed światem. I to wszystko wynika z braku brania (poczwórnych) leków. Jesteś grubo w psychozie, ale nie przyznasz się do tego, bo z reguły - który ... za Antychrysta, który swoją samobójczą śmiercią ma zbawić świat...