Załamana

Dział przeznaczony dla nowych użytkowników w celu przywitania się i uzyskanie wstępnych informacji co i jak.

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Jeśli przychodzisz od razu z konkretnym pytaniem lub problemem, użyj raczej działu "Kto pomoże", lub odpowiedniego działu tematycznego w ogólnej dyskusji.

Proszę też starszych użytkowników o nie rozpoczynanie tu dłuższych dyskusji, a raczej w dziale "nasze środowisko"
Awatar użytkownika
miś wesołek
zaufany użytkownik
Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu

Re: Załamana

Post autor: miś wesołek »

Edden pisze: śr gru 18, 2024 7:51 pm Nie możesz mieć żadnych zmartwień, narzekania, problemów - w życiu radość, szczęscie, szacunek, bezpieczeństwo, zdrowie.
Trochę wyidealizowane to, bo życie jakie jest, takie jest i to nie tylko sielanka, ale cieszy mnie Twój wpis. :D Tak trzymaj! :D
gówno w proszku na kijoszku
Awatar użytkownika
silje
bywalec
Kontakt:

Post autor: silje »

Edden pisze: śr gru 18, 2024 7:46 pm
canngurro pisze: śr gru 18, 2024 4:40 pm tyle punkto widzenia co zrodel odniesienia. kazdy ma prawo do wlasnego zdania. eden ma takie, ja mam inne. zreszta nikt tu nigdy nie mial racji i z jednym sie zgodze bo my tu wszystko czubki. lekarza trzeba sluchac i tyle
Zauważ, że przez 12 lat na forum odkrywaełm przed wami tyle faktów - że nie było mnie jak atakować.

Z drugiej strony pisałem - Mesjasz będzie miał zęby, dzieci i wnuki i miliony. Odpisywaliście - nie zgadzamy się, Eden ma być bez pieniędzy, bez zębów, bez dzieci.

A potem zdziwienie, jaki los was spotyka.
Masz schizofrenię na tle religijnym, i to nie jest już kwestia wiary, ale obsesji na punkcie boga i wiary. Miesza ci się to na tyle, że powstają urojenia wielkościowe., bo wydaje Ci się, że odkrywasz prawdę przed światem. I to wszystko wynika z braku brania leków. Jesteś grubo w psychozie, ale nie przyznasz się do tego, bo z reguły - który schizofrenik przyzna się, że to, co odczuwa w chwili psychozy jest nieprawdziwe?
Ja też kiedyś uważałam się za Antychrysta, który swoją samobójczą śmiercią ma zbawić świat...
proszę, czy możesz uciszyć ten zgiełk, próbuję choć trochę odpocząć
od tych wszystkich głosów nienarodzonych kurczaków w mojej głowie
Awatar użytkownika
Edden
bywalec

Post autor: Edden »

Boże, jaka ty jesteś głupia. Kilka twoich kłamstw. że jestem chory, ma mnie zniszczyć? Każdy kto mnie czytał na forum widział, że jestem zdrowy - chcesz mnie zabić kilkoma głupawymi kłamstwami, że nie zgłasza się na podwójne zastrzyki - uwierz, że leki przymusowe to wiele lat Piekła w życiu Chrystusa. Ja mam obiecane w Biblii.
Awatar użytkownika
Edden
bywalec

Jak ja was oceniam po dwunastu latach razem: sz-m-a-t-y, g-ł-u-p-i, g-o-w-n-a.

Wesołych świąt.
Awatar użytkownika
Edden
bywalec

Widzzicie jak jest - jak jest dowiadywałem się przez 18 lat - Mesjasza nikt nie umie zapuszkować za pisanie prawdy.
Awatar użytkownika
silje
bywalec
Kontakt:

Edden pisze: śr gru 18, 2024 8:41 pm Jak ja was oceniam po dwunastu latach razem: sz-m-a-t-y, g-ł-u-p-i, g-o-w-n-a.

Wesołych świąt.
Zacznijmy od tego, że nie życzę sobie, byś mnie obrażał, a poza tym to nie po bożemu. Z tego co pamiętam z lekcji religii to drugie przykazanie miłości brzmi: "Miłuj bliźniego jak siebie samego". Prędzej ci do poziomu piekieł dantego, i to tego w najgłębszych czeluściach.

Po drugie, nie próbuję Cię w żaden sposób zniszczyć. Kolejna oznaka psychozy - negowanie prawdy i prób przekonania, że chory żyje w odmiennej rzeczywistości i każdy chce do niego jak najgorzej.

I wiesz z czego to wynika? Z tego, że nie bierzesz leków. I będzie coraz gorzej, bo ta twoja "pobłażliwa" i płytka wiara w wyimaginowanego bożka sprawia, że zamiast być coraz lepszym człowiekiem, stajesz się człowiekiem pełnym jadu, co wskazuje na twój ostatni wpis o tym, jak jesteśmy "sz matami, głupcami i gównem".
Dziękuję za wysłuchanie.
Więcej nie potrzebuję.
Awatar użytkownika
Edden
bywalec

Zmarły Zły_Kicius_XXL, mój chłopak mówił, coś dzieje się dzieje się dziwnego, ludzie idą na Policję zgłosić, że Mesjasz Eden jest chory, a potem zmarli. Nie umiał tego wyjaśnić. Kto występował przeciwko Mesjaszowi, rozchorował się na Amen.

Wesołych Świąt.
Galnin
bywalec

Post autor: Galnin »

To "Wesołych Świąt" na koniec mnie kompletnie rozwaliło :lol: Jeszcze dodaj "Z Bogiem".
Awatar użytkownika
canngurro
bywalec
Status: guru

Post autor: canngurro »

Edden pisze: śr gru 18, 2024 7:28 pm Że też chce się wam tak kłamać - i kolejne zaatakowanie Eddena. Czesław Miłosz i Biblia piszą, że jedyna nadzieja to uwierzenie, że schizofrenia to atak demonów na kogoś. Kłamstwa mają to do siebie, że nie żyje połowa ludzi na forum, następne umierają lub jadą do Zakładów - jesteście tylko b-ł-a-z-n-a-m-i.
Amen, w Imię Boga Najświętszego i Ducha Świętego.
Wesołych Świąt i Chemicznego Zdrowia Ducha.
demony sa tam gdzie nie ma milosci. atakuja ludzi gdy sa najbardziej slabi gdy ludzie nie zyja w lasce uswiecajacej tylko w ciaglym grzechu

nikt nie pojedzie do zakladu dopoki grzecznie zazywa chocby dawki podtrzymujace

nie powinienes eden na nas zloscic. to nie tak, ze my jestesmy zaklamani i nie mowimy prawdy. zazywajac regularnie leki my po prostu tej prawdy nie widzimy i zapominamy o niej.
leki w jakis sposob zamykaja te bramy przez ktore wchodza demony wiec tak czy siak sa skuteczne.
nie kazdego stac na egzorcyzmy i nie zawsze tez duchowny podejmie sie tej drogi wiec w dzisiejszych czasach leki to jedyne sensowne rozwiazanie
owszem ze leki nie lecza, to jest wiadome nie od dzis ale pozwalaja na w miare normalne zycie dopoki sie je zazywa wiec o czym tu gadac. wyleczyc moze tylko Pan Bog i czlowiek sam siebie gdy pozna swoje slabosci, swoje mocne i slabe strony, w pelni zaakceptuje chorobe i zrozumie geneze powstania schizofrenii

nie obrazaj sie prosze Edenie. kazdy ma prawo do swojego zdania. my jestesmy usprawiedliwieni i dobrze o tym wiesz. rowniez Wesolych Swiat bracie!
Awatar użytkownika
silje
bywalec
Kontakt:

canngurro pisze: śr gru 18, 2024 9:18 pm
Edden pisze: śr gru 18, 2024 7:28 pm Że też chce się wam tak kłamać - i kolejne zaatakowanie Eddena. Czesław Miłosz i Biblia piszą, że jedyna nadzieja to uwierzenie, że schizofrenia to atak demonów na kogoś. Kłamstwa mają to do siebie, że nie żyje połowa ludzi na forum, następne umierają lub jadą do Zakładów - jesteście tylko b-ł-a-z-n-a-m-i.
Amen, w Imię Boga Najświętszego i Ducha Świętego.
Wesołych Świąt i Chemicznego Zdrowia Ducha.
demony sa tam gdzie nie ma milosci. atakuja ludzi gdy sa najbardziej slabi gdy ludzie nie zyja w lasce uswiecajacej tylko w ciaglym grzechu

nikt nie pojedzie do zakladu dopoki grzecznie zazywa chocby dawki podtrzymujace

nie powinienes eden na nas zloscic. to nie tak, ze my jestesmy zaklamani i nie mowimy prawdy. zazywajac regularnie leki my po prostu tej prawdy nie widzimy i zapominamy o niej.
leki w jakis sposob zamykaja te bramy przez ktore wchodza demony wiec tak czy siak sa skuteczne.
nie kazdego stac na egzorcyzmy i nie zawsze tez duchowny podejmie sie tej drogi wiec w dzisiejszych czasach leki to jedyne sensowne rozwiazanie
owszem ze leki nie lecza, to jest wiadome nie od dzis ale pozwalaja na w miare normalne zycie dopoki sie je zazywa wiec o czym tu gadac. wyleczyc moze tylko Pan Bog i czlowiek sam siebie gdy pozna swoje slabosci, swoje mocne i slabe strony, w pelni zaakceptuje chorobe i zrozumie geneze powstania schizofrenii

nie obrazaj sie prosze Edenie. kazdy ma prawo do swojego zdania. my jestesmy usprawiedliwieni i dobrze o tym wiesz. rowniez Wesolych Swiat bracie!
A to dlaczego jesteście usprawiedliwieni? Bo wierzycie w jedną książkę, uważacie ja za święta a nawet w połowie jej nie przeczytaliście? Myślicie, że takie przekonanie o waszej wyższości tylko dlatego, że wierzycie w jakaś wyższa siłę sprawia, że jesteście lepsi. To egoizm. A egoizm jest grzechem.
Galnin
bywalec

silje pisze: śr gru 18, 2024 9:25 pm A to dlaczego jesteście usprawiedliwieni? Bo wierzycie w jedną książkę, uważacie ja za święta a nawet w połowie jej nie przeczytaliście? Myślicie, że takie przekonanie o waszej wyższości tylko dlatego, że wierzycie w jakaś wyższa siłę sprawia, że jesteście lepsi. To egoizm. A egoizm jest grzechem.
Niech sobie myślą co chcą. Niech uprawiają ten schizofreniczny egocentryzm. Taki ich sposób na poczucie się normalnymi. Żałosne dupki. Są na marginesie marginesu społecznego.
Awatar użytkownika
canngurro
bywalec

nie uwazam bym byl lepszy od kogokolwiek tutaj lub gdziekolwiek indziej
jestem totalnym beztalenciem i nie mam asow w rekawie
przeczytalem dokladnie zarowno Nowy Testament jak i Stary. ciekawa ksiega. bardzo poruszajaca i pouczajaca
moja wiara pochodzi z serca
czuje Boga wszedzie wokol mnie. w kazdym zywym stworzeniu ktore jest moim bratem albo siostra i w pieknie otaczajacego mnie swiata

dlaczego jestesmy usprawiedliwieni? chyba to wyjasnilem, tak mi sie wydaje. moze nie przeczytalas uwaznie
Awatar użytkownika
canngurro
bywalec

Galnin pisze: śr gru 18, 2024 9:34 pm Niech sobie myślą co chcą. Niech uprawiają ten schizofreniczny egocentryzm. Taki ich sposób na poczucie się normalnymi. Żałosne dupki. Są na marginesie marginesu społecznego.
chce tylko powiedziec, ze bardzo zanizasz poziom forum od kiedy sie pojawiles w swoim drugim czy tam ktorym wcieleniu. chyba ze sie myle i jestes nowy na forum. w co jednak szczerze watpie. dla mnie jestes zwyklym trollem i niczym wiecej.
nie przeczytalem jeszcze zadnego sensownego posta z twojej strony
ale trolle tez sa potrzebni by nie bylo tu zbyt nudo. tym bardziej tak paskudnie toksyczni, ze az milo :lol:
Awatar użytkownika
Edden
bywalec

canngurro pisze: śr gru 18, 2024 9:55 pm dlaczego jestesmy usprawiedliwieni? chyba to wyjasnilem, tak mi sie wydaje.
Ja to rozumiem tak. Jesteście JEŃCAMI. Mesjasz kazał jeńcom dać renty. Gdy się nakłamie, że to choroba, a nie chemiczna niewola z opętywaniem, usprawiedliwia was to. Jesteście też WYKLĘTYMI. W szpitalu zapraszają na dyskotekę: jeśli chcesz żony może to być tylko pacjentka, my dla Mesjasza wybieramy grubą, zezowatą schizofreniczkę. Lekarzy usprawiedliwia co robią Jezusowi - nawet żonę wybrali.
Galnin
bywalec

Dzięki za komplementy kangurze, ale ja się nawet nie starałem. Tym bardziej mi miło. Wiesz dlaczego to co napisałem jest dla ciebie toksyczne i cię boli? Dlatego, że to szczera prawda. Pozdrawiam wszystkich Mesjaszy na tym forum ze Zbysiem administratorem na czele.
Awatar użytkownika
Edden
bywalec

Ile ja wiem o sprawie. Mesjasz mówi, to jeńcy Diabła. Diabeł mówi, że Szatana. Szatan prostuje, że to jeńcy Mesjasza. Biblia dopisuje, Mesjasz każe ich wszystkich rozwalić: Apokalipsa Jana Rozdział 19. Razem z ich doktorami. Amen.
Awatar użytkownika
canngurro
bywalec

kazda kobieta jest piekna bez wyjatku, kazda po swojemu i kazda jest zupelnie wyjatkowa. jakbys ja pokochal, a ona ciebie to by dla ciebie schudla jak modelka. zeza dzis bardzo latwo sie koryguje bez sladu

Edenie, zyj i daj zyc innym. przemawia do mnie w jakis dziwny sposob to co piszesz ale nie chce sie w to zaglebiac. nie czuje bym musial nad tym myslec. to nie jest takie istotne w rzeczy samej. wazniejsze jest by starac sie byc lepszym soba i nie czynic zla blizniemu. a jak sie da, to robic w zyciu cos dobrego

osobiscie zdrowej bym nie chcial za zone. nie dogadalibysmy sie
Awatar użytkownika
canngurro
bywalec

nigdy sie nie czulem mesjaszem. jesli juz to antychrystem jak kolezanka wyzej. mysle ze wszyscy jestesmy antychrystami. stad te kajdany by zaden sie nie przedostal i nie narobil siary
Awatar użytkownika
canngurro
bywalec

mroczne pomioty forum evot :D :mrgreen:
Awatar użytkownika
Edden
bywalec

Jednej rzeczy wam forumowiczom nigdy nie zapomnę - nie zgadzacie się, aby Romek miał białe zęby, dzieci i piękny dom.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nowi użytkownicy”