Trochę wyidealizowane to, bo życie jakie jest, takie jest i to nie tylko sielanka, ale cieszy mnie Twój wpis.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon/biggrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon/biggrin.gif)
Moderator: moderatorzy
Trochę wyidealizowane to, bo życie jakie jest, takie jest i to nie tylko sielanka, ale cieszy mnie Twój wpis.
Masz schizofrenię na tle religijnym, i to nie jest już kwestia wiary, ale obsesji na punkcie boga i wiary. Miesza ci się to na tyle, że powstają urojenia wielkościowe., bo wydaje Ci się, że odkrywasz prawdę przed światem. I to wszystko wynika z braku brania leków. Jesteś grubo w psychozie, ale nie przyznasz się do tego, bo z reguły - który schizofrenik przyzna się, że to, co odczuwa w chwili psychozy jest nieprawdziwe?Edden pisze: ↑śr gru 18, 2024 7:46 pmZauważ, że przez 12 lat na forum odkrywaełm przed wami tyle faktów - że nie było mnie jak atakować.
Z drugiej strony pisałem - Mesjasz będzie miał zęby, dzieci i wnuki i miliony. Odpisywaliście - nie zgadzamy się, Eden ma być bez pieniędzy, bez zębów, bez dzieci.
A potem zdziwienie, jaki los was spotyka.
Zacznijmy od tego, że nie życzę sobie, byś mnie obrażał, a poza tym to nie po bożemu. Z tego co pamiętam z lekcji religii to drugie przykazanie miłości brzmi: "Miłuj bliźniego jak siebie samego". Prędzej ci do poziomu piekieł dantego, i to tego w najgłębszych czeluściach.
demony sa tam gdzie nie ma milosci. atakuja ludzi gdy sa najbardziej slabi gdy ludzie nie zyja w lasce uswiecajacej tylko w ciaglym grzechuEdden pisze: ↑śr gru 18, 2024 7:28 pm Że też chce się wam tak kłamać - i kolejne zaatakowanie Eddena. Czesław Miłosz i Biblia piszą, że jedyna nadzieja to uwierzenie, że schizofrenia to atak demonów na kogoś. Kłamstwa mają to do siebie, że nie żyje połowa ludzi na forum, następne umierają lub jadą do Zakładów - jesteście tylko b-ł-a-z-n-a-m-i.
Amen, w Imię Boga Najświętszego i Ducha Świętego.
Wesołych Świąt i Chemicznego Zdrowia Ducha.
A to dlaczego jesteście usprawiedliwieni? Bo wierzycie w jedną książkę, uważacie ja za święta a nawet w połowie jej nie przeczytaliście? Myślicie, że takie przekonanie o waszej wyższości tylko dlatego, że wierzycie w jakaś wyższa siłę sprawia, że jesteście lepsi. To egoizm. A egoizm jest grzechem.canngurro pisze: ↑śr gru 18, 2024 9:18 pmdemony sa tam gdzie nie ma milosci. atakuja ludzi gdy sa najbardziej slabi gdy ludzie nie zyja w lasce uswiecajacej tylko w ciaglym grzechuEdden pisze: ↑śr gru 18, 2024 7:28 pm Że też chce się wam tak kłamać - i kolejne zaatakowanie Eddena. Czesław Miłosz i Biblia piszą, że jedyna nadzieja to uwierzenie, że schizofrenia to atak demonów na kogoś. Kłamstwa mają to do siebie, że nie żyje połowa ludzi na forum, następne umierają lub jadą do Zakładów - jesteście tylko b-ł-a-z-n-a-m-i.
Amen, w Imię Boga Najświętszego i Ducha Świętego.
Wesołych Świąt i Chemicznego Zdrowia Ducha.
nikt nie pojedzie do zakladu dopoki grzecznie zazywa chocby dawki podtrzymujace
nie powinienes eden na nas zloscic. to nie tak, ze my jestesmy zaklamani i nie mowimy prawdy. zazywajac regularnie leki my po prostu tej prawdy nie widzimy i zapominamy o niej.
leki w jakis sposob zamykaja te bramy przez ktore wchodza demony wiec tak czy siak sa skuteczne.
nie kazdego stac na egzorcyzmy i nie zawsze tez duchowny podejmie sie tej drogi wiec w dzisiejszych czasach leki to jedyne sensowne rozwiazanie
owszem ze leki nie lecza, to jest wiadome nie od dzis ale pozwalaja na w miare normalne zycie dopoki sie je zazywa wiec o czym tu gadac. wyleczyc moze tylko Pan Bog i czlowiek sam siebie gdy pozna swoje slabosci, swoje mocne i slabe strony, w pelni zaakceptuje chorobe i zrozumie geneze powstania schizofrenii
nie obrazaj sie prosze Edenie. kazdy ma prawo do swojego zdania. my jestesmy usprawiedliwieni i dobrze o tym wiesz. rowniez Wesolych Swiat bracie!
Niech sobie myślą co chcą. Niech uprawiają ten schizofreniczny egocentryzm. Taki ich sposób na poczucie się normalnymi. Żałosne dupki. Są na marginesie marginesu społecznego.silje pisze: ↑śr gru 18, 2024 9:25 pm A to dlaczego jesteście usprawiedliwieni? Bo wierzycie w jedną książkę, uważacie ja za święta a nawet w połowie jej nie przeczytaliście? Myślicie, że takie przekonanie o waszej wyższości tylko dlatego, że wierzycie w jakaś wyższa siłę sprawia, że jesteście lepsi. To egoizm. A egoizm jest grzechem.
chce tylko powiedziec, ze bardzo zanizasz poziom forum od kiedy sie pojawiles w swoim drugim czy tam ktorym wcieleniu. chyba ze sie myle i jestes nowy na forum. w co jednak szczerze watpie. dla mnie jestes zwyklym trollem i niczym wiecej.
Ja to rozumiem tak. Jesteście JEŃCAMI. Mesjasz kazał jeńcom dać renty. Gdy się nakłamie, że to choroba, a nie chemiczna niewola z opętywaniem, usprawiedliwia was to. Jesteście też WYKLĘTYMI. W szpitalu zapraszają na dyskotekę: jeśli chcesz żony może to być tylko pacjentka, my dla Mesjasza wybieramy grubą, zezowatą schizofreniczkę. Lekarzy usprawiedliwia co robią Jezusowi - nawet żonę wybrali.