Co z centrami zdrowia psychicznego
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W dyskusji ogólnej proszę używać działu powyżej, tutaj tylko o konkretnych szpitalach, przychodniach, etc.
W dyskusji ogólnej proszę używać działu powyżej, tutaj tylko o konkretnych szpitalach, przychodniach, etc.
- AgnieszkaSylwia
- zaufany użytkownik
Re: Co z centrami zdrowia psychicznego
Pamal, nikt ci nie odpisze, bo jesteś popier..olona. A linkami, do których sama się w żaden sposób nie odnosisz, możesz sobie dupę podetrzeć.
nie kloccie sie! swiat i tak jest zly i okrutny, przynajmniej my tutaj powinnismy sie wspierac!
tym bardziej nasze kochane dwie ostatnie sprawiedliwe dziewoje na tym forum
tym bardziej nasze kochane dwie ostatnie sprawiedliwe dziewoje na tym forum
- AgnieszkaSylwia
- zaufany użytkownik
To po co dubluje tematy?
Myslę bardzo podobnie jak Canngurro to miejsce powinno służyć do wzajemnego wsparcia i szacunku, może Pamal nie zauważyła nawet, że dubluje temat, ponadto kwestia tego pilotażowego programu jest niewykle ważna, zwłaszcza, że likwidowanie go będzie istotnym krokiem w tył w rozwoju i postępie psychiatrii środowiskowej i modelu otwarcia się na chorych i ich potrzeby, które obecnie są coraz bardziej spychane ma margines z powodu drastycznego wzrostu problemów psychicznych wśród społeczeństwa, jeżeli mogę Cię prosić Meduzola...odpuść trochę, chociaż może to czasem trudne, kiedy w grę wchodzą emocje...
- karuna
- zaufany użytkownik
- Status: करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
Czepiacie się Pamal jakbyście nie mieli innych problemów.
a i trochę prywaty, przepraszam Canngurro za to, że nie odpisałam ostatnie tygodnie i miesiące są dla mnie bardzo trudne, nastrój porawia się na parę dni i znowu załamuje, ja też odpuszczam walkę choć pewnie powinnam mimo wszystko walczyć i dawać z siebie więcej ...
- AgnieszkaSylwia
- zaufany użytkownik
Pamal dobrze wiedziała, że dubluje temat, w którym się dość obficie wypowiadałam, wiem, że mnie nie lubi ze względu na to, że od początku otwarcie mówię o problemach, przeżyciach i przemyśleniach, raz już wyraziła swoje poirytowanie. Do tej pory prawie nikt tutaj nie pisał o centrach zdrowia psychicznego, choć są one już sześć lat, ale nie będę się merytorycznie wypowiadać w zdublowanym wątku. Jakiś proces został zatrzymany, zobaczymy, co czas przyniesie, zmiany w sposobie finansowania pod tym samym szyldem, tą samą nazwą mogą przyprawić o zawrót głowy zarówno personel jak i osoby z zaburzeniami psychicznymi.
jestes bardzo mila, dziekuje! nie masz zupelnie za co przepraszac. ja to wszystko doskonale rozumiem. sam to przerabialem nie raz i nie dwa albo przerabiam. my tak mamy ze czasem potrzebujemy sie wyciszyc, skryc sie, schronic, ulotnic, zaszyc gdzies w kacie. ludzie czasem zle to odbieraja ale nie ma w tym naszej winy tak mysle. tak to z nami po prostu wyglada, ze gdy zycie nas przerasta troche sie izolujemy. po to przetrwac i wrocic do gry z nowymi silamiBuszra82 pisze: ↑pt gru 06, 2024 1:23 pm a i trochę prywaty, przepraszam Canngurro za to, że nie odpisałam ostatnie tygodnie i miesiące są dla mnie bardzo trudne, nastrój porawia się na parę dni i znowu załamuje, ja też odpuszczam walkę choć pewnie powinnam mimo wszystko walczyć i dawać z siebie więcej ...
pozdrawiam bardzo serdecznie!!!
warto zdac sobie sprawe, ze ktos bywa niemily nie dlatego ze nas nie lubi lecz dlatego, ze zmaga sie ze swoimi trudnymi problemami
chyba nie mamy czasem za latwo
Pamal to bardzo serdeczna osoba ale ma swoje trudne sprawy. jestem pewien, ze nie miala zlych intencji Meduzko
badzmy wyrozumiali dla siebie
swiat nas niszczy ale my przynajmniej nie niszczmy sie tutaj wzajemnie
strajmy sie odpuszczac bo to dziala w dwie strony. wtedy nam tez latwiej i lepiej sie zyje
chyba nie mamy czasem za latwo
Pamal to bardzo serdeczna osoba ale ma swoje trudne sprawy. jestem pewien, ze nie miala zlych intencji Meduzko
badzmy wyrozumiali dla siebie
swiat nas niszczy ale my przynajmniej nie niszczmy sie tutaj wzajemnie
strajmy sie odpuszczac bo to dziala w dwie strony. wtedy nam tez latwiej i lepiej sie zyje
Po co drążysz ten temat kangurze?
Rozumiem, że trochę tu nudno, ale zostaw mnie z łaski swojej w spokoju.
Rozumiem, że trochę tu nudno, ale zostaw mnie z łaski swojej w spokoju.
dobrze, masz racje
- piotrs
- zaufany użytkownik
nie czytałem nie wchodzę na linki
ale czy to cos zmieni dla nas pacjętów
ale czy to cos zmieni dla nas pacjętów