Jak kogoś dobrze wku***ić?
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Re: Jak kogoś dobrze wku***ić?
nie przejmuj sie, kazdy ma jakies swoje demony z ktorymi musi zyc
- podniebnyromantyk
- zaufany użytkownik
Nic nie musi... Każdy robi co uważa za słuszne.
- amigo
- zaufany użytkownik
ja czasem wkur** kogos robiac mu glupie zarty. 

- amigo
- zaufany użytkownik
mnie wkur*** jak ktos krzyczy na mnie i sie czepia o byle co. Jest taka opiekunka na dziennym, ciagle ma jakies waty i sie czepia o byle co.
Bo ona myśli, że bez tego nie zrozumiesz.
Pracowałam "pod skrzydłami" takiej baby w ZAZ, dumna i ważna jak kogut na kupie gnojówki że mogła rozstawiać niepełnosprawnych ludzi po kątach.

Potem poszła na emeryturę i był spokój. Nikt jej w zakładzie nie lubił, ani niepełnosprawni ani pełnosprawni pracownicy.
Lekarz na forum.
Karuna chyba nie mówił o przerwie w braniu leków tylko o przerwie we wkur*** się.