Siemanko, oto ja.

Dział przeznaczony dla nowych użytkowników w celu przywitania się i uzyskanie wstępnych informacji co i jak.

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Jeśli przychodzisz od razu z konkretnym pytaniem lub problemem, użyj raczej działu "Kto pomoże", lub odpowiedniego działu tematycznego w ogólnej dyskusji.

Proszę też starszych użytkowników o nie rozpoczynanie tu dłuższych dyskusji, a raczej w dziale "nasze środowisko"
Awatar użytkownika
Eulalia
zarejestrowany użytkownik

Siemanko, oto ja.

Post autor: Eulalia »

Oto moja osoba.
Lat 29, imię Patrycja, lekkoduch, kolorowy ptak.
Uwielbiam czytać, pisać, dowiadywać się, rysować coś tam, tworzenie, praca, ale...
Cierpię na zaburzenie schizoafektywne.
Pierwszą diagnozą była schizofrenia paranoidalna, potem okazało się że mam problemy z nastrojem. Naprzemienn hipo, manie i depresje.
Na koncie kilka psychoz i hospitalizacji.
Nie lubię identyfikować się z chorobą. Opisuje jak to wygląda z punktu "naukowego"
Leki biorę, ale raczej słabo mnie leczą. Brałam prawie wszystko i zostaje na tym co jest. Rzucać nie rzucę, bo nie lubię być w psychozie i w szpitalu.
Po ostatniej chorej jeździe odcięłam się od ludzi, taki trochę aspoleczniak jestem, ale ludzi lubię.

Obecnie dokuczają mi urojenia, halucynacji i glosow nigdy nie miałam. Ale utratę z rzeczywistością.... Tak. I do tego ta derealizacja..
No cóż, jestem trochę takim kosmicznym tworem.

Uwielbiam fora, więc pozostanę z Wami. Chyba tu ciekawie.
Pozdrawiam :angelic-blueglow:
Awatar użytkownika
gratis
bywalec
Kontakt:

Re: Siemanko, oto ja.

Post autor: gratis »

Cześć.
the end
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: bla bla

Post autor: the end »

Siemanko:-)
nic
Awatar użytkownika
amigo
zaufany użytkownik

Post autor: amigo »

hejka. tez mam 29 lat. Choruje na schizofrenie paranoidalna. Bylem kilkanascie razy w szpitalu i mam nawroty na lekach .
obys u na dlugo zagoscila patrycja. :icon-smile:
Awatar użytkownika
GagatkA
bywalec

Post autor: GagatkA »

Hej.
Też lubię pić Red Bulla. Ale w moim wieku już się nie powinno, więc unikam bo mnie potem boli żołądek xd
kosziro1986

Post autor: kosziro1986 »

Cześć Wam

To ja Krzyś choć mam 38 lat, prawie wszystko się zgadza jak w bajce o Misiu Puchatku :)
Najbardziej lubię postacie z tej bajki - kłapouchy i prosiaczek.... Tak to działa w schizofrenii paranoidalnej
Na co dzień rano szukam wyjścia z łóżka, potem kawa i tak co dzień :(
Jak ktoś chce możemy utworzyć grupę trzymająca kawę we władzy - o 8:00 zasiadamy do kawy i piszemy sobie... :)

Pozdrawiam :auto-ambulance:
Zdrowaśny
zaufany użytkownik

Post autor: Zdrowaśny »

kosziro1986 pisze: pn lis 25, 2024 7:09 pm Cześć Wam

To ja Krzyś choć mam 38 lat, prawie wszystko się zgadza jak w bajce o Misiu Puchatku :)
Najbardziej lubię postacie z tej bajki - kłapouchy i prosiaczek.... Tak to działa w schizofrenii paranoidalnej
Jak ktoś chce możemy utworzyć grupę trzymająca kawę we władzy - o 8:00 zasiadamy do kawy i piszemy sobie... :)

Wiesz, zawsze mnie zastanawia czemu nikt nie chce być królikiem? :angelic-cyan:
Awatar użytkownika
GagatkA
bywalec

zdrowy pisze: pn lis 25, 2024 8:47 pm
kosziro1986 pisze: pn lis 25, 2024 7:09 pm Cześć Wam

Wiesz, zawsze mnie zastanawia czemu nikt nie chce być królikiem? :angelic-cyan:
Ja mogę być bo często jestem marudna i zmierzła i denerwują mnie ludzie. XD

Cześć Krzyś :)
kosziro1986

Post autor: kosziro1986 »

Heh... mam ten sam objaw - ludzie są dla mnie czymś dołującym (nie dot. innych krajów) więc tak pomagając sobie z ex gadaliśmy do siebie po angielsku i było trochę lżej, dodatkowo polecam rower - skupiasz się na jedzie, a nie na ludziach :)

Dziś w Beskidach wyborna pogoda o poranku na zdobywanie szczytów - hmm.... nie dla mnie, zdobędę jeszcze drugą poduszkę i zrobię swój szczyt, swój świat :P
Awatar użytkownika
gratis
bywalec
Kontakt:

Post autor: gratis »

GagatkA pisze: pn lis 25, 2024 9:49 pm często jestem marudna i zmierzła i denerwują mnie ludzie
A nie wydajesz się, wprost przeciwnie. Może po prostu dla nas taka nie jesteś, to pierwsze loty na forum albo nie zawsze tak masz...
Awatar użytkownika
GagatkA
bywalec

gratis pisze: wt lis 26, 2024 9:37 am
GagatkA pisze: pn lis 25, 2024 9:49 pm często jestem marudna i zmierzła i denerwują mnie ludzie
A nie wydajesz się, wprost przeciwnie. Może po prostu dla nas taka nie jesteś, to pierwsze loty na forum albo nie zawsze tak masz...
Ja jestem online ogólnie spokojna i pomocna, lubię pisać na forach. Ale trzymam ludzi na dystans - jeśli ktoś go przekracza i np ciągle do mnie wypisuje na priv, przestaję być miła. Już kilka osób niestety się ciężko na mnie obraziło z tego powodu. xd

W realu mam trochę problemów z agresją w miejscach publicznych, ale też nigdy nie zaczynam pierwsza. No ale jak ktoś w sklepie czy gdzieś chce awantury, to dostanie. :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nowi użytkownicy”