schizofrenie
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
schizofrenie
Witam choruje ponad 14 lat mam 34 lat mam problem z głosami jak to mam wyostrza mi sie wzrok i sluch i wszystko wyczuwam nie daje rady z tymi glosami i lękami biore leki reaglie triticco klozapol
Re: schizofrenie
Jak często masz głosy? Co mówią?
dwa razy w tygodniu mam glosy glosy bardzo mnie wyzywaja od debili itp komentuja wszystko i bardzo zle mowia o ludziach
Skoro masz objawy wytwórcze to leki nie działają, zgłoś się do swojego lekarza
Lekarz mi powiedzial ze glosy bede mial do konca zycia bylem w tamtym roku w szpitalu
A olanzapine stosowałeś kiedyś?
tak bardzo dawno ale lekarz mi odjal ten lek bo bardzo przytylem
No tak olanzapina jest skuteczna , ale ma fatalny profil jeśli chodzi o skutki uboczne , myślę jeszcze o psychoterapii, skoro doświadczasz tych głosów przewlekłe i zaburza to ,naczaci twoje funkcjonowanie ti może jest jakaś technika radzenia sobie -ignorowania tego objawu. Skąd jesteś?
dolnoslaskie
-
- bywalec
Wpisz na forum -- głosy
viewforum.php?f=35
co to znaczy pomóc.
Głosy tylko sporadycznie odchodzą od tabletek u ludzi.
Głosy może odprawić od ciebie bramin a czasami bioenergoterapeuta.
viewforum.php?f=35
co to znaczy pomóc.
Głosy tylko sporadycznie odchodzą od tabletek u ludzi.
Głosy może odprawić od ciebie bramin a czasami bioenergoterapeuta.
-
- bywalec
Tam panuje taka zasada że jak ktoś bierze tabletki to jest jeszcze gorzej bo jest oszustem który oszukuje że pozbędzie się tego świata duchowego tabletkami.
Ale jeżeli ta informacja miałaby prowadzić do konfliktu na przykład z rodziną to wtedy już lepiej brać leki. Bo wtedy ta informacja będzie służyła tylko do budowania konfliktów.
Ale jeżeli ta informacja miałaby prowadzić do konfliktu na przykład z rodziną to wtedy już lepiej brać leki. Bo wtedy ta informacja będzie służyła tylko do budowania konfliktów.
Ostatnio zmieniony pt wrz 27, 2024 12:20 pm przez TomekTeamGłosy, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- bywalec
Ale jak chcesz inaczej to próbuj może innych terapii.
- piotrs
- zaufany użytkownik
zależy jaką dawkę bierzesz ? może za mała min
ale jak wychodzisz z domu nie kamerują nie sledzą to dobrze
można zawsze zmienić leki na leprze z prowadzącym uzgornic
ale jak wychodzisz z domu nie kamerują nie sledzą to dobrze
można zawsze zmienić leki na leprze z prowadzącym uzgornic