Ciekawe ksiązki motywacyjne
Moderator: moderatorzy
Ciekawe ksiązki motywacyjne
Jak w temacie, czy mozecie polecić ciekawe ksiażki motywacyjne oraz o rozwoju osobistym?
Re: Ciekawe ksiązki motywacyjne
Potęga świadomości
Sekretem jest czucie
Potęga podświadomości
Cztery umowy
Piąta umowa
Czuła przewodniczka
Ku szczęściu
Możesz uzdrowić swoje życie
Nie zaczęło się od ciebie
Dziedziczone blizny
Podróże poza ciałem
Ostatnio również wciągnęła mnie strona https://regresja.net/ Możęsz poczytać sobie tutaj o regresji hipnotycznej.
Sekretem jest czucie
Potęga podświadomości
Cztery umowy
Piąta umowa
Czuła przewodniczka
Ku szczęściu
Możesz uzdrowić swoje życie
Nie zaczęło się od ciebie
Dziedziczone blizny
Podróże poza ciałem
Ostatnio również wciągnęła mnie strona https://regresja.net/ Możęsz poczytać sobie tutaj o regresji hipnotycznej.
Ostatnio zmieniony wt paź 22, 2024 1:26 pm przez orimme, łącznie zmieniany 1 raz.
Najlepsza książka motywacyjna wg. mnie to
"Działaj teraz" Zbigniewa Ryzaka. Na głowę bije te wszystkie amerykańskie.
Z niej pochodzi cytat, który jest jednocześnie mottem tej książki:
" Machnij ręka na siebie. Zacznij działać teraz, gdy jesteś nurotyczny, niedoskonaly, wiecznie zwlekajacy, leniwy, niezdrowy cz też jakiejkolwiek innej niecelnej etykiety w odniesieniu do siebie używasz. Idź naprzód i bądź najlepszą niedoskonałą osobą, jaką możesz być, i zabierz się do rzeczy, jakich chcesz dokonać, zanim umrzesz" Shoma Morita - japoński psychiatra.
"Działaj teraz" Zbigniewa Ryzaka. Na głowę bije te wszystkie amerykańskie.
Z niej pochodzi cytat, który jest jednocześnie mottem tej książki:
" Machnij ręka na siebie. Zacznij działać teraz, gdy jesteś nurotyczny, niedoskonaly, wiecznie zwlekajacy, leniwy, niezdrowy cz też jakiejkolwiek innej niecelnej etykiety w odniesieniu do siebie używasz. Idź naprzód i bądź najlepszą niedoskonałą osobą, jaką możesz być, i zabierz się do rzeczy, jakich chcesz dokonać, zanim umrzesz" Shoma Morita - japoński psychiatra.
Mózg i serce magiczny duet
Motywuje do ćwiczeń relaksacyjnych
Motywuje do ćwiczeń relaksacyjnych