V2K, remote neural monitoring

Moderator: moderatorzy

charles53
zarejestrowany użytkownik

V2K, remote neural monitoring

Post autor: charles53 »

Witam. Chciałbym dowiedzieć się ilu z Was wie coś na ten temat i uważa się za ofiary tych technologii. Interesuje mnie kontakt z takimi osobami. Musimy się jednoczyć i wymyśleć sposób na walkę z tymi praktykami.

w tym linku jest to wszystko nieźle wyjaśnione
TomekTeamGłosy
bywalec

Re: V2K, remote neural monitoring

Post autor: TomekTeamGłosy »

Nikt na ziemi nie ma takiej technologii żeby kontrolować czyjś umysł lub wysyłać jakieś wiadomości do umysłu. Jedyne co mają to pewien zakres częstotliwości gdzie pracownicy ambasad padali ofiarami złego samopoczucia to na razie jedyne co mogą.

Ale zaawansowane inne cywilizacje lub inne światy mają takie możliwości.
Ostatnio zmieniony wt wrz 10, 2024 11:12 pm przez TomekTeamGłosy, łącznie zmieniany 1 raz.
charles53

To załóżmy, że ludzie "dostali" taką technologię od szaraków. Nie zmienia to tego, że miliony, jeśli nie dziesiątki milionów ludzi cierpią z tego powodu.
TomekTeamGłosy
bywalec

charles53 pisze: pn wrz 09, 2024 3:45 pm To załóżmy, że ludzie "dostali" taką technologię od szaraków. Nie zmienia to tego, że miliony, jeśli nie dziesiątki milionów ludzi cierpią z tego powodu.
Możliwe tylko dlaczego mieliby to robić akurat u tych konkretnych osób. Czy możesz opisać jakie ci ludzie mają objawy ?
charles53

Są różne powody dla których to robią. Objawy? Słyszenie nieprzychylnych głosów (to jest delikatnie napisane).
TomekTeamGłosy
bywalec

charles53 pisze: wt wrz 10, 2024 7:42 pm Są różne powody dla których to robią. Objawy? Słyszenie nieprzychylnych głosów (to jest delikatnie napisane).
Nie wiem czy ty masz akurat takie głosy ale czy te głosy nie przypominały czasami jakiś twoich znajomych albo wśród tych głosów występowali jacyś twoi znajomi ?
Chory inaczej
zaufany użytkownik

Post autor: Chory inaczej »

Przyjmij za pewnik, że to urojenia.
pozdrawiam
charles53

TomekTeamGłosy pisze: wt wrz 10, 2024 8:13 pm
charles53 pisze: wt wrz 10, 2024 7:42 pm Są różne powody dla których to robią. Objawy? Słyszenie nieprzychylnych głosów (to jest delikatnie napisane).
Nie wiem czy ty masz akurat takie głosy ale czy te głosy nie przypominały czasami jakiś twoich znajomych albo wśród tych głosów występowali jacyś twoi znajomi ?
Tak. Są takie głosy, które przypominają osoby które znałem.
charles53

zdrowy pisze: wt wrz 10, 2024 8:23 pm Przyjmij za pewnik, że to urojenia.
pozdrawiam
Wierz mi, chciałbym aby to były tylko moje urojenia ale wiem, że w moim przypadku jest inaczej.
TomekTeamGłosy
bywalec

charles53 pisze: wt wrz 10, 2024 10:54 pm
Tak. Są takie głosy, które przypominają osoby które znałem.
Jeżeli tylko przypominają czyli możliwe że tak lub możliwe że nie to trudno mi tutaj cokolwiek powiedzieć. gdyby to były natomiast głosy tych osób to zachodzi duże prawdopodobieństwo że te osoby coś ci zrobiły złego i wtedy to pojawia się u ciebie w tej formie. Ogólnie jacyś ludzie zrobili ci jakąś złą chorobę. Ogólnie coś złego.
Nikttam

Post autor: Nikttam »

Ja się z tym zmagam od grudnia 2023 r. Mówią do mnie 24 h na dobę. Czytają moje myśli i wszystko komentują. Potrafią wywoływać u mnie dreszcze mechanicznie i sterować moimi gałkami ocznymi. Blokują mi myślenie.
TomekTeamGłosy
bywalec

Nikttam pisze: pn wrz 16, 2024 1:11 pm Ja się z tym zmagam od grudnia 2023 r. Mówią do mnie 24 h na dobę. Czytają moje myśli i wszystko komentują. Potrafią wywoływać u mnie dreszcze mechanicznie i sterować moimi gałkami ocznymi. Blokują mi myślenie.
Czy możesz opisać jakieś przykłady tego co mówią. Czy ukazują się czy widzisz ich ?
Nikttam

Post autor: Nikttam »

Nie widzę ich. Potrafią też tak kierować chyba jakieś fale, że drgają mi bębenki w uszach. Któregoś dnia zrobili tak że podgłośnili mi osobę, z którą jechałam w samochodzie, tak że strasznie głośno ją słyszałam. Mówią non stop. Nic konkretnego. Mówią po to żeby mówić. To są tortury. Ostatnio mówią w kółko: ,,ja bym ci nic nie zrobił ale będę tak tobie robił", ,,ja bym może ci nic nie zrobił ale będę tak tobie robił", ,, mi się już nie chce ale będę tak tobie robił", ,,mi się też już nie chce ale będę tak tobie robił", ,, a mi się chce ", ,,ja bym nic nie robił", ,,ja bym ci nic nie zrobiła ale będę ci tak robić, aż do usranej śmierci", ,,ona nic nie rozumie, ja bym też nic nie rozumiał", ,,ona nic nie zrobi, ja też bym nic nie zrobił", ,, mi się już nie chce, ja bym ci nic nie zrobił ale będę tak tobie robił". Na początku udawali osoby z mojego otoczenia. Ja byłam w szoku że to słyszę i wierzyłam że to te osoby, które udawali. Poddawałam się ich sterowaniu. Wymyślali sobie scenariusze. Sterowali mną. Robiłam to co chcieli. Zgłosiłam sprawę na policję i do prokuratury ale postępowania umorzono wobec braku dowodów i osób podejrzanych. Teraz już tak nie robią ale non stop mówią. Komentują wszystko to co robię. Kiedy np. chcę zrobić herbatę, to mówią ,, zrób sobie herbatę". Teraz mówią ,, może już nic nie pisz".,, Ona nic nie zrobi, ja bym też nic nie zrobił", ,,nic nie rób", ,, możesz sobie nic nie robić". Prowadzą dialog w mojej głowie. Mówią do siebie tak jakbym to ja z nimi rozmawiała. Jedna osoba mówi a druga jej odpowiada tak jakbym to ja mówiła. Nie dają mi spokoju. Nie dają mi spać w nocy. To jest non stop. Jestem teraz na urlopie i nie wiem co zrobić czy wracać do pracy czy iść na zwolnienie lekarskie bo na nic nie mam przez to siły. Wywołują wibracje całego ciała lub poszczególnych jego części.
Awatar użytkownika
rafcik
zaufany użytkownik

Post autor: rafcik »

Nikttam, bierzesz jakieś leki?
TomekTeamGłosy
bywalec

Nikttam pisze: sob wrz 21, 2024 11:22 am ,,ja bym ci nic nie zrobił ale będę tak tobie robił", ,,ja bym może ci nic nie zrobił ale będę tak tobie robił", ,,
Ważny jest ten fragment ja bym ci nic nie zrobił. Chodzi o to że ty masz o tym wiedzieć że pomimo tego że ty jesteś niewinna to on to tobie robi.

To tak zwana prowokacja demoniczna o charakterze działania szatana. Przeważnie mają za na celu wywoływanie w świecie duchowym wojen które mają się wygaszać na konkretnej osobie. Staraj się nie reagować na nic i zajmować się czymś innym i powtarzaj że nie wiesz kim oni są.
Staraj się oglądać telewizję YouTube jakieś ciekawe filmy na YouTube. Teoretycznie możesz zwrócić się do religii i Nieba o pomoc ale jak tylko przyjdą aby tobie nie pomóc tylko znów na odwrót czyli aby ciebie jeszcze dobić to nie rób nigdy samobójstwa tylko spytaj dlaczego nie poszli również do Putina i Miedwiedewa itd.

Moim zdaniem oni mają tam jakieś wojny i oni dlatego schodzą do ludzi wciągać kościół duchowy w jakieś wojny. :angelic-blueglow: :angelic-blueglow: :angelic-blueglow: :angelic-blueglow:

Najlepiej gdzieś pojechać tak żeby nikt ciebie nie widział żeby nie narobić sobie kłopotów i rozmawiać z nimi wypytywać zadawać pytania wyjaśniać i tak dalej. Moim zdaniem to jest to że oni trochę tak robią żebyś ty w końcu potrafiła z nimi wygrać.
Ostatnio zmieniony pn wrz 23, 2024 12:12 pm przez TomekTeamGłosy, łącznie zmieniany 1 raz.
TomekTeamGłosy
bywalec

Nikttam pisze: pn wrz 16, 2024 1:11 pm Ja się z tym zmagam od grudnia 2023 r.
Czy miałaś jakiś związek z nauką religii czyli czytałaś interesowałaś się czy też jesteś raczej osobą ateistyczną lub neutralną religijnie ?
TomekTeamGłosy
bywalec

Nikttam pisze: pn wrz 16, 2024 1:11 pm Mówią do mnie 24 h na dobę. Czytają moje myśli i wszystko komentują. Potrafią wywoływać u mnie dreszcze mechanicznie i sterować moimi gałkami ocznymi. Blokują mi myślenie.
Chory inaczej
zaufany użytkownik

Post autor: Chory inaczej »

jak już wam przejdzie i dojdziecie do siebie to dacie znać, że były to urojenia.
herbertmarshall_2

Post autor: herbertmarshall_2 »

zdrowy pisze: ndz wrz 22, 2024 7:32 pm jak już wam przejdzie i dojdziecie do siebie to dacie znać, że były to urojenia.
Wreszcie ktoś to powiedział...
TomekTeamGłosy
bywalec

Emerytowany cieśla Gerry Battles, 61-latek z Pallaskenry w hrabstwie Limerick Irlandia „Byłem zaledwie kilka minut od mojego domu. Była to czysta, sucha noc. Można było czytać książkę przy świetle nocnego nieba, ale nie przyciągało mnie światło gwiazd ani księżyca, ale jasne, chirurgiczne, białe światło dochodzące z drugiego końca boreen”.

Gerry wspomina, że ​​po tym, jak został przyciągnięty przez białe światło, znalazł się na pokładzie statku kosmicznego wraz z około 40 innymi osobami — wszyscy byli przygnębieni, stali nieruchomo jak posągi.

W swoim wystąpieniu dla The Limerick Post powiedział: „Byli to mężczyźni w różnym wieku, wszyscy stali ramię w ramię jak manekiny.

„Pamiętam mężczyznę obok mnie w płaszczu i kapeluszu w stylu Colombo. Wszyscy byliśmy sparaliżowani, mogłem poruszać tylko oczami, więc niewiele widziałem.

„Następną rzeczą, którą pamiętam, było wpłynięcie do innej, większej komory z 360-stopniowym pokładem widokowym. Wtedy zobaczyłem kosmitę.

„Nie potrafiłem określić jego wielkości, ani nawet tego, czy miał ręce i nogi. Pamiętam tylko jego dużą, stożkowatą głowę i piękne, ogromne oczy.

„Były czarne jak smoła, niemal jak lustra.

„Przemówił do mnie telepatycznie i powiedział: „nie jesteś przerażony jak inni”.

„Nie, nie jestem. A powinienem być?” zapytał Gerry.

Następnie przybysz z kosmosu zapytał dziadka z Limerick, co chciałby zobaczyć.

„Biegun Północny” – padła natychmiastowa odpowiedź.

W mgnieniu oka zostali przeniesieni na Biegun Północny, co według Gerry’ego przypominało „jazdę przez śnieżycę z prędkością 800 km/h”.

Przyznaje, że każda osoba, której opowiedział tę fantastyczną historię, uważała go za szaleńca i śmiał się, gdy pytano go, czy miał w przeszłości problemy ze zdrowiem psychicznym.

„Nie, wcale nie” – odpowiada.

Powiedział, że ci, którzy nie wierzą w jego opowieść, są „naiwni i mają małą wyobraźnię”, zanim wyjawił, że przybysz z kosmosu ostrzegł go, że ludzkość podzieli los dinozaurów, gdy gigantyczna asteroida uderzy w Ziemię.

Gerry mówi, że obcy powiedział mu, że ludzkość przebyła długą drogę, ale jej czas się kończy.

„Za 850 lat gigantyczna asteroida wielkości Munstera zniszczy waszą planetę. Asteroida zbliży się do waszej planety z 35. kwadrantu” – powiedział kosmita.

„Jesteśmy cztery miliony lat świetlnych bardziej zaawansowani niż wy. Obserwowaliśmy was przez tysiąclecia. Przez cały ten czas wyróżnialiście się tylko w dwóch rzeczach — globalnej wojnie i okłamywaniu własnego gatunku”.

Gerry nie był przerażony, gdy stanął twarzą w twarz z obcym

Gerry dodał, że obcy ostrzegł nas również, abyśmy nie ufali rządom i bankom, ponieważ „kłamią nas od samego początku”.

Nie pamięta, jak długo trwało porwanie i nie pamięta niczego aż do momentu, gdy płaszcz, który miał na sobie tej nocy, spadł na dach Szpitala Regionalnego.

Powiedział: „Nie mam pojęcia, jak się tam znalazł. Dopiero po zwróceniu mi płaszcza zaczęły do ​​mnie wracać wydarzenia z 26 grudnia 2001 r.”

Gerry ma nadzieję, że jego historia dotrze do światowej społeczności naukowej i stwierdza: „Prawda na pewno gdzieś tam jest”.

irishmirror.ie
ODPOWIEDZ

Wróć do „głosy”