Jezus antychryst

Proszę pisać w części ogólnej tego działu jeśli temat nie pasuje do żadnego z poddziałów.

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
TriumfalnaTurkawka
zaufany użytkownik

Jezus antychryst

Post autor: TriumfalnaTurkawka »

Macie urojenia ze jezus Chrystus to antychryst ktory pragnie mojego zniszczenia i potepienia?
Z każdą przeciwnoscia mozna wygrac.
rafka
zaufany użytkownik

Re: Jezus antychryst

Post autor: rafka »

a czemu chciałby twojego zniszczenia? to urojenie
Ostatnio zmieniony śr wrz 04, 2024 1:49 pm przez rafka, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
TriumfalnaTurkawka
zaufany użytkownik

Silne urojenia ja sie dziwilem ze nienawidze boga atu mialem zly obraz boga w glowie
Awatar użytkownika
przegłosowany
zaufany użytkownik
Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu

Post autor: przegłosowany »

TriumfalnaTurkawka pisze: śr wrz 04, 2024 12:39 pm Macie urojenia ze jezus Chrystus to antychryst ktory pragnie mojego zniszczenia i potepienia?
Nie. Moje urojenia zawsze, ale to zawsze dotyczyły tylko innych ludzi. Żadne tam bajery, anioły demony, Chrystusy, Bogi i szatany. Niewiernego złe licho nie bierze...
gówno w proszku na kijoszku
Awatar użytkownika
TriumfalnaTurkawka
zaufany użytkownik

Ja mam odlot religijny Bóg. diabel .demony .matka boska mi gadaja pokazuja sie w wyobrazni
TomekTeamGłosy
bywalec

Post autor: TomekTeamGłosy »

TriumfalnaTurkawka pisze: śr wrz 04, 2024 12:39 pm Macie urojenia ze jezus Chrystus to antychryst ktory pragnie mojego zniszczenia i potepienia?
To co ty nazywasz urojeniami inni uznają jako naukę. Spotkałem się z identycznym zdaniem na forum w USA.
Mieli tam ciekawe zestawienie sprzeczności. Zapamiętałem tylko ten przykład jak Jezus mówi że kto powie o kimś głupiec to pójdzie do piekła. I następny fragment jest zestawiony gdzie sam mówi do ludzi głupcy.

Masz pecha bo wybrali ciebie do zwiedzenia dlatego że Jezus przybył żeby zrobić dwa bieguny i zrobić wojnę religijną.

Nie możesz słuchać tego kontaktu który masz czyli niech oni sobie mówią a ty sobie zajmuj się czymś innym. Oni chcą ciebie oszukać. Następnie zrobią z ciebie durnia i uciekną że to szatan był. Więcej napisałem na dziale forum głosy.
Awatar użytkownika
GagatkA
bywalec

Post autor: GagatkA »

przegłosowany pisze: śr wrz 04, 2024 1:26 pm Nie. Moje urojenia zawsze, ale to zawsze dotyczyły tylko innych ludzi. Żadne tam bajery, anioły demony, Chrystusy, Bogi i szatany. Niewiernego złe licho nie bierze...
U mnie też :icon-mrgreen:
Awatar użytkownika
amigo
zaufany użytkownik

Post autor: amigo »

przegłosowany pisze: śr wrz 04, 2024 1:26 pm Nie. Moje urojenia zawsze, ale to zawsze dotyczyły tylko innych ludzi. Żadne tam bajery, anioły demony, Chrystusy, Bogi i szatany. Niewiernego złe licho nie bierze...
Mi sie wydaje, ze od tresci urojen zalezy duzo czy mamy bujna wyobraznie. Schizofrenicy - marzyciele beda mieli jazdy z demonami, bogiem, kosmitami, jakimis tajnymi sluzbami etc. a ci o skroconej wyobrazni typowe - proste urojenia przesladowcze.
Awatar użytkownika
przegłosowany
zaufany użytkownik
Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu

Post autor: przegłosowany »

sam masz "skróconą wyobraźnię" :P
gówno w proszku na kijoszku
Awatar użytkownika
amigo
zaufany użytkownik

Post autor: amigo »

przegłosowany pisze: pn wrz 16, 2024 7:17 pm sam masz "skróconą wyobraźnię" :P
nie napisalem tego doslownie, ale tak moze byc :D
persino
bywalec

Post autor: persino »

Według lekarzy z Radomia jak masz przeciętną inteligencję, to jesteś w pełni zdrów, i nie masz urojeń, jak masz inną inteligencję niż przeciętna, to wtedy musisz się leczyć, wtedy masz potężne urojenia. Według nich nawet Albert Einstein i John Nash, także inni byli ciężko chory, oni nie odkrywali, tylko od innych okradali z okryć, i dlatego ich pamiętamy, że oni są wielkimi naukowcami, tak naprawdę to byli oszuści, taką prawdę wyznają wszyscy ci lekarze.

Jak masz rzeczywiście inteligencję przeciętną, to u ciebie rzeczywiście Jezus to antychryst i to jest zdrowe.
ODPOWIEDZ

Wróć do „dyskusja ogólna”