Dlaczego według psychiatrów Boga i szatana nie ma, i istnieje tylko dobro, bo ewolucja człowieka, i nie ma zła

Proszę pisać w części ogólnej tego działu jeśli temat nie pasuje do żadnego z poddziałów.

Moderator: moderatorzy

persino
bywalec

Dlaczego według psychiatrów Boga i szatana nie ma, i istnieje tylko dobro, bo ewolucja człowieka, i nie ma zła

Post autor: persino »

Psychiatrzy wyznają teorię, że wszechświat powstał w wyniku wielkiego wybuchu, a człowiek w wyniku wielomilionowej letniej ewolucji, i nie było takiego takiego jak Bóg. Według psychiatrów Boga i szatana nie ma, po prostu nigdy nie istnieli, nigdy ich nie było, po prostu według nich ich nie było. Ja wam powiem psychiatrzy za wiarę w Boga dają ci chorobę, bo gadają za nielogiczne myślenie, że Bóg istnieje, jest chorobą psychiczną. Tylko powiedzieli zamiast pójścia do Nieba, idę do piekła, bo według nich na zawsze zniknę, bo według nich nie ma nic po śmierci. A mnie uznali za chorego na schizofrenię, bo bardzo wierzyłem w Boga, i marzyłem by pójść do Nieba po śmierci, a według psychiatrów to jest nielogiczne myślenie.

Jak myślicie o postępowaniu lekarzy?
ODPOWIEDZ

Wróć do „dyskusja ogólna”