Dlaczego Jezus Chrystus Syn Boga to schizofrenik, a więc człowiek bardzo chory psychicznie na schizofrenię katoniczną

Proszę pisać w części ogólnej tego działu jeśli temat nie pasuje do żadnego z poddziałów.

Moderator: moderatorzy

persino
bywalec

Dlaczego Jezus Chrystus Syn Boga to schizofrenik, a więc człowiek bardzo chory psychicznie na schizofrenię katoniczną

Post autor: persino »

Jak powiedziałem, że Jezus to Bóg, to lekarze psychiatrzy powiedzieli, że to bardzo chory człowiek, który uprawia czarną magię, który ma schizofrenię katoniczną, tzn. chory na bardzo silną schizofrenię, która przez lata nieleczona, spowodowały, że Jezus został uznany przez ludzi za Boga. Lekarze powiedzieli mi, że muszą wyplenić wiarę katolicką z dzisiejszej Europy, bo ona naucza same urojenia, jak i inne wiary na świecie, lekarze powiedzieli, że warto było pozbyć się tylu żydów w drugiej wojnie światowej, gadali, że dobrze, że się pojawił Hitler, który to zrobił. Gadali, że ten zbrodniarz nie był nigdy zbrodniarzem, tylko dobrym człowiekiem. Gadali, że jestem bardzo chory, bo jestem za żydami, mówili, że jak wierzę w Boga, to trzeba mnie leczyć lekami. Według nich wtedy będę zdrowy, kiedy przestanę wierzyć w cokolwiek, wtedy według nich będę zdrowy.

Powiedzcie, jakie w swoim życiu spotkaliście się z urojeniami samych psychiatrów!
ODPOWIEDZ

Wróć do „dyskusja ogólna”