przegłosowany. Plebiscyt na moderatora. Ankieta.
Moderator: moderatorzy
- antygratis
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
przegłosowany. Plebiscyt na moderatora. Ankieta.
Chcę zostać modem tutaj. Napisałem już do Zbyszka, ale pewnie mnie odrzuci jak ostatnio, jako postać kontrowersyjną (bo zadałem pytanie czy Jezus był pedałem). Niemniej, macie ankietę. Hop

Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
- amigo
- zaufany użytkownik
Re: przegłosowany. Plebiscyt na moderatora. Ankieta.
przydaloby sie tu moderator. przegłosowany - jestem na TAK ! 

- antygratis
- zaufany użytkownik
Dziękować! 

Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
nie wiem co z tego wyniknie i czy to komus posluzy, a nader wszystko tobie ale masz moj glos, skoro taka twa swawola
ponoc jak kogos bardzo nie lubisz to doradz mu zostac moderatorem na evocie

ponoc jak kogos bardzo nie lubisz to doradz mu zostac moderatorem na evocie

- antygratis
- zaufany użytkownik
Edden pisze: ↑pt sie 23, 2024 11:51 pmSłuchaj koleś, piszę niedawno jeden z cyklu tematów, co jest uważane za schizofrenię - a ty wtedy sobie wchodzisz i pojechałeś po mnie jakoś tak:
- Co to za bzdury, ęęę. Czy leki zażyte w szkodliwie przedawkowanej dawce? Zgłoś się pilnie do lekarza, bo głosy demonów ci dużo nakłamały.
Ale o co chodzi. Nie rozumiem. Pokaż.

Nom, taka moja swawola. I tak siedzę mnóstwo czasu na forum. Praca temu też sprzyja. Pomyślałem więc czemu by nie zostać modem. Obiecuję być roztropny i nie nadużywać władzy.
- antygratis
- zaufany użytkownik
Przecież z tego wynika, że to mój temat... Gdzie są Twoje posty? Gdzie komuś groziłem?Edden pisze: ↑sob sie 24, 2024 7:17 amtutaj dowody, wchodzisz sobie w czyjś temat i obrażasz: viewtopic.php?t=41304
- podniebnyromantyk
- zaufany użytkownik
Jak najbardziej za TAK - powodzenia
- podniebnyromantyk
- zaufany użytkownik
Kiedy ostatnio brałeś leki?Edden pisze: ↑sob sie 24, 2024 8:27 amWidzicie kim jesteście? Czy nie widzicie, kim jesteście. Do niedawna przegłosowany miał podpis "gówno w proszku na kijoszku", co wam się bardzo podobało.
Teraz: - Jezus, czyli jedyny Pan Bóg jakiego znamy, to p-e-d-e-r-a-s-t-a i c-h-o-r-y. Wołacie wtedy: Jestem na TAK, Jestem na TAK.
Taka właśnie jesteś, podniebnyromantyk.
Ten co miał podpis "gówno w proszku na kijoszku" nie będzie tu nigdy moderatorem, ludzie, obudźcie się![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Delikatnie mówiąc to "kto pyta nie błądzi" a spytanie o orientację seksualną Jezusa to nie zbrodnia z przeciwieństwie do ogłoszenia się Mesjaszem.
Forum potrzebuje moderatora bo od dawna jest niszczone. Moderator tutaj i tak tylko sprząta i nic więcej... Odpowiedzi typu że nadaje się do czyszczenia kibla uznał bym za TAK

- podniebnyromantyk
- zaufany użytkownik
Tylko pytam by wiedzieć, to też złośliwość?
Trochę chumoru, współczucia i zrozumienia....
Demokracja jest najskuteczniejszym i najdoskonalszym systemem i trzeba się umieć pogodzić z decyzją większości - dla dobra większości
Trochę chumoru, współczucia i zrozumienia....
Demokracja jest najskuteczniejszym i najdoskonalszym systemem i trzeba się umieć pogodzić z decyzją większości - dla dobra większości
- podniebnyromantyk
- zaufany użytkownik
Jesteś spoko gościem @Eden, ale dyktatura jest zgubna. Tak jak @Zbuszek nie raz źle zdecydował i jest jak jest teraz z garstką ludzi co jeszcze się tutaj udziela.
Nie wszystkim pomagają leki ale wiemy jak często pomagają a i tak je odstawiamy.
Jestem jaki jestem i mam silną aurę więc nie chcę nikogo denerwować. Ja się nie udzielam wiele więc nie liczę się może wiele a skoro i tak @Zbuszek już kiedyś odmówił moderacji autorowi tego posta to spokojnie - w razie czego zrozum demokrację.