Czysta micha

Moderator: moderatorzy

ODPOWIEDZ
Pamal
zaufany użytkownik

Re: Czysta micha

Post autor: Pamal »

canngurro pisze: wt mar 26, 2024 10:30 pm
zacziszor pisze: ndz mar 24, 2024 2:32 pm Spróbuj się przerzucić na słodzik. Erytrytol
raczej bym unikal slodzikow. podobno sa silnie rakotworcze. lepsze sa zawsze rzeczy naturalne. polecam stewie. cenowo wychodzi podobnie jest bardzos maczna. mozna tez kupic sadzonke i miec piekna roslinke na parapecie ktora w dodatku skutecznie zastepuje cukier. jest tez w proszku. no ewentualnie ten cuiek brzozowy tez bardzo dobry ksylitol, a do tego zdrowy
Acha OK
jagienka
zaufany użytkownik

Post autor: jagienka »

Mam aktualnie w dupie zdrowe jedzenie. Wręcz czuję do niego awersje. I tak nie uda mi się schudnąć biorąc olanzapinę. Skupię się jedynie na tym by już więcej nie przytyć
meehoo
zaufany użytkownik

Post autor: meehoo »

nie ma co się katować głodówkami czy jedzeniem kiełków tylko,ale zdrowo trzeba sie zywic, to podstawa, wazne jest zeby nie tyć wiecej
Awatar użytkownika
canngurro
bywalec
Status: guru

Post autor: canngurro »

duzo ruchu i waga zleci w dol, tym bardziej gdy teraz pogoda temu sprzyja.
choc wiem jakie to trudne i jak te nasze leki daja sie we znaki gdy czlowiek nie ma sily ruszyc sie z przed telewizora.
po pracy nie bylem w stanie nawet gre odpalic, a gdzie dopiero isc na dluzszy spacer. tzxeba chyba byc nadczlowiekiem by umiec to przelamac albo jechac na dopingu
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

Trzeba nie byc biernym leniem, po prostu .
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
jagienka
zaufany użytkownik

canngurro pisze: sob kwie 13, 2024 12:07 am duzo ruchu i waga zleci w dol, tym bardziej gdy teraz pogoda temu sprzyja.
choc wiem jakie to trudne i jak te nasze leki daja sie we znaki gdy czlowiek nie ma sily ruszyc sie z przed telewizora.
po pracy nie bylem w stanie nawet gre odpalic, a gdzie dopiero isc na dluzszy spacer. tzxeba chyba byc nadczlowiekiem by umiec to przelamac albo jechac na dopingu
Ja też po 8h pracy umysłowej jestem czasem tak zmęczona psychicznie że ręką i nogą mi się ruszyć nie chce. Dlatego obecnie porzuciłam gotowanie. Staram się chodzić na spacery i jeść w miarę rozsądnie
Awatar użytkownika
canngurro
bywalec

Bez gotowania ciezko o rozsadne jedzenie. gotowce nie sa zle, czasem calkiem dobre jak te z biedry ale jednak domowe jedzonko to jest to
zacziszor
zaufany użytkownik

Post autor: zacziszor »

Niedługo zaczynam diete z Respo.
Javelin
bywalec

Post autor: Javelin »

Wczoraj miałem na obiad królika, bardzo dobry był, delikatne mięsko. Taki ze wsi, hodowany w naturalnych warunkach.
Pamal
zaufany użytkownik

Z kolei moim sposobem na chudnięcie jest wegetarianizm + ryby.
Nie weganizm, bo słabo trawię strączki i ziarna.
Tylko jutro będą mielone, bo dla ojca obiad bez mięsa to nie obiad, a nie mogę go wciąż karmić gotowcami.
Fleksitarianizm. OK.
jagienka
zaufany użytkownik

Ok! Myślę, że każdy musi znaleźć taki sposób odżywiania, który najbardziej mu służy. Ja opędzlowałam dzisiaj burgera wołowego z sałatką :D
Pamal
zaufany użytkownik

Smacznego 😉
Awatar użytkownika
canngurro
bywalec

ostatnimi czasy zaniedbywalem zdrowe odzywianie sie przez co juz czuje jak mnie boli watroba :/
Awatar użytkownika
amigo
zaufany użytkownik

Post autor: amigo »

ja sie odzywiam zdrowo, rzadko kiedy pozwalam sobie na slodkie albo tluste. Powoli zbijam wage. Nie biore juz olanzy i wiem, ze moge schudnac.
jagienka
zaufany użytkownik

Ostatnie dni trochę mnie poniosło i wypadłam z ketozy. Ale powoli wracam na dobre tory
Awatar użytkownika
canngurro
bywalec

amigo pisze: pn lip 08, 2024 9:54 am ja sie odzywiam zdrowo, rzadko kiedy pozwalam sobie na slodkie albo tluste. Powoli zbijam wage. Nie biore juz olanzy i wiem, ze moge schudnac.
jem zarowno slodkie jak i tluste tyle ze po tym musowo robie kilometry i waga stoi w miejscu. ruch to zdrowie i podstawa
ODPOWIEDZ

Wróć do „dieta”